Viață Sexuala după operația de Tiroidă

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Una dintre glandele endocrine ale organismului uman este cea tiroida, care are o rol extrem de important, influențând orice celula sau organ al corpului, chiar și pe cele sexuale.

Problemele la femei după operația de tiroida


În general, femeile sunt mai predispuse la apariția problemelor legate de glanda tiroida.

Desi probleme de natura sexuala pot apărea în momentul în care exista un dezechilibru hormonal, mai ales în cazul hipotiroidismului, acestea pot continua și după corectarea acestui dezechilibru.

  • Pierderea dorinței sexuale – Acesta este principalul efect al hipotiroidismului, care se poate menține chiar și după realizarea operației de tiroida. Vă trece o perioada până când funcțiile normale ale organismului vor fi restabilite, prin tratament și adoptarea unui stil de viață sănătos.
  • Tulburare hipoactiva a dorinței sexuale – aceasta tulburare poate fi un efect secundar al operației de tiroida și consta într-un nivel scăzut de interes și de dorință în ceea ce privește actul sexual.
  • Uscăciune vaginală – Cauzele care pot duce la apariția uscăciunii vaginale sunt foarte multe, printre acestea aflandu-se și deficiente ale glandei tiroidiene, acest lucru referindu-se și la operația care vizează aceasta glanda. Din cauza acesteia, actul sexual poate deveni dureros, astfel că femeile care manifesta astfel de afecțiuni vor evita ulterior orice contact sexual.

Probleme la bărbați după operația de tiroida


Desi femeile sunt mai susceptibile să dezvolte dezechilibre ale glandei tiroide, exista foarte mulți bărbați care sunt și ei afectați de aceste probleme.

Prin urmare, în cazul în care aceștia ajung la operație, efectele secundare care pot apărea sunt:

  • Disfuncții erectile – Dezechilibrele hormonale, în special cele tiroidiene, pot determina scăderea producției de hormoni sexuali, iar operația poate fi una dintre cauzele apariției unor disfuncții erectile. Prin urmare, în cazul în care bărbații se confrunta cu pierderea erecției, aceștia pot încercă Argon Potent, un supliment pentru potenta 100% natura. Acesta vă fi eficient încă de la prima utilizare, fară a provoca nici un fel de efecte secundare, datorita ingredientelor naturale din care este realizat.
  • Probleme de ejaculare – De asemenea, bărbații care suferă dezchilibre ale glandei tiroide sau chiar operații ale acesteia se pot confrunta și cu probleme legate de ejaculare, fie că este vorba despre ejacularea prematură sau ejacularea întârziată, acestea afectandu-le viață sexuala și stima de sine.Dacă te intrebi, de ce mă termini prea repede, operația de tiroidă poate sa fie una din cauze.
  • Scăderea dorinței sexuale – Un efect pe care îl ar hipotiroidimul, în mod special, este afectarea libidoului și scăderea dorinței sexuale, atât la femei, dar și la bărbați. Acest lucru având un efect negativ asupra vieții intime și celei de cuplu. Vezi și articolul nostru despre creșterea libidoului la bărbați.

 

Comments

  1. Ionel spune:

    Sunt operat recent de tiroida lob drept și vreau să știu dacă această operație îmi vă afecta viața sexuală și dacă sunt remedii pentru aceasta tratament sau altceva mulțumes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *