De ce mă termin prea repede?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Ejacularea rapidă poate fi un motiv de frustrare atât pentru bărbați, cât și pentru partenerele acestora.

Actul sexual se termină mult prea repede și cei doi nu sunt satisfăcuți pe deplin.

De ce termin prea repede actul sexual?


Bărbații care se confruntă cu ejacularea precoce trebuie să identifice în primă instanță cauzele, care pot fi de natură fizică sau psihologică.

Există mai multe motive care conduc la ejacularea prea rapidă, printre care:

  • Anxietate, depresie: anxietatea cu privire la performanța sexuală poate fi o cauză a ejaculării precoce. Bărbații care se confruntă cu stări depresive prelungite sau anxietate sunt predispuși riscului de a se confrunta și cu o astfel de problemă de ordin sexual.
  • Probleme de sănătate: există o serie de afecțiuni care pot provoca ejacularea prematură, printre care inflamația prostatei, infecțiile urinare, diabetul, scleroza multiplă, probleme ale tiroidei.
  • Oboseală: stresul cotidian și oboseala pot influența în mod direct durata actului sexual, bărbații fiind predispuși să experimenteze ejaculări premature atunci când se simt obosiți.
  • Vârsta înaintată: deși ejacularea precoce poate apărea și la tineri, bărbații de peste 60 de ani sunt mai predispuși riscului de a se confrunta cu ejaculari premature, ca rezultat al disfuncției erectile.

Soluții pentru a prelungi actul sexual


    • Masturbarea înainte de act: Bărbații care se masturbează cu câteva minute înainte de actul sexual au șansă de a capătă un control mai mare în momentul unei noi ejaculări. Masturbarea inainte de actul sexual se poate dovedi a fi o metoda utila prin care să se întârzie viitoarea ejaculare.
    • Fiolele Argon Potent: Acest supliment alimentar natural poate fi soluția ideala pentru bărbații care se confrunta cu ejaculare prematura.
      Acestea nu numai că prelungesc actul sexual, ci oferă bărbatului o erecție ferma și prelungita, astfel încât să poată întreține un act sexual satisfăcător pentru el și partenera să.
      Argon Potent nu provoacă reacții adverse și are în compoziție numai ingrediente naturale, care nu pun sănătatea în pericol.

Argon Potent – Obține erecții de invidiat și prelungește actul sexual 100% Natural.

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT

  • Exerciții de respirație pentru ejacularea precoce: Nu foarte mulți bărbați sunt conștienți de acest aspect, însă respirația este una dintre modălitațile de a intarzia ejacularea. Exercițiile de respirație se pot dovedi a fi utile în evitarea unei ejaculări prea rapide.
    Bărbatul poate încercă să respire profund pentru a reduce tensiunea și eventuala anxietate. Respirația diafragmatica este utila pentru eliberarea tensiunii din zona mușchilor pelvieni și deci, pentru a capătă un oarecare control asupra momentului ejaculării.

Comments

  1. Sarbu Petru spune:

    De ce ejaculez prea repede.

  2. Toader Stetco spune:

    De ce ejaculez repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *