Masturbarea înainte de sex

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Deși masturbarea este încă un subiect tabu, este importantă cunoașterea beneficiilor pe care le poate avea asupra vieții sexuale și asupra bunăstării unei persoane.

Ce înseamnă mai exact masturbarea?


Masturbarea reprezintă actul de auto-stimulare prin atingerea sau frecarea părților genitale, cu scopul de a provoca plăcere sexuală.

Masturbarea poate fi individuală sau reciprocă și este o modalitate prin care o persoană își explorează corpul și îl ajută să elimine tensiunea sexuală.

Beneficiile masturbării înainte de actul sexual


În cadrul relației de cuplu, masturbarea poate fi o metodă eficientă de îmbunătățire a performanțelor sexuale. Principalele avantaje sunt:

    • Eliberarea tensiunii sexuale: masturbarea în prealabil poate genera o rezistență mai mare în pat și poate prelungi durata actului sexual prin întârzierea atingerii punctului culminant.
    • Poate ajuta partenerii să fie pregătiți fizic și mental: dacă fac acest lucru împreună, partenerii se pot simți mai deschiși unul față de celălalt.

Încearcă poziții cu masturbare mutuală


Dacă ai întâmpinat episoade în care termini repede actul sexul poți încerca câteva poziții sexuale care îit pot prelungi actul intim.

Pentru ca actul sexual să fie și mai incitant, partenerii pot încerca poziții noi care presupun masturbarea reciprocă.

Cele mai populare sunt poziția 69, în care partenerii stau orizontal unul deasupra celuilalt și poziția “face to face”, în care contactul vizual sporește tensiunea sexuală și atracția dintre parteneri.

În concluzie, masturbarea înainte de sex poate fi o metodă bună de eliminare a stresului și a tensiunii sexuale, iar dacă este realizată împreună cu partenerul poate fi o metodă de condimentare a vieții de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *