Creșterea Apetitului Sexual la Bărbati

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Dorința sexuală se poate diminua în timp, mai ales în cazul cuplurilor longevive sau în cazul proaspeților părinți, aceștia fiind pur și simplu epuizați din cauza lipsei somnului.

Există însă unele mici artificii la care partenerii pot recurge astfel încăt să reaprindă apetitul sexual in dormitor.

De multe ori, alimentele pe care le consumam ascund secrete de care nici nu eram conștienți.

O dietă echilibrată contribuie la menținerea stării de bine a organismului, însă există unele alimente care pot ajuta la condimentarea vieții sexuale.

Simptome Libidou Scăzut


 • Testosteron scăzut – Testosteronul este un hormon masculin important.Testosteronul este responsabil pentru construirea mușchilor și a masei osoase și pentru stimularea producției de spermă. Nivelurile de testosteron influențează și dorința sexuală.Scăderea nivelului de testosteron este o parte normală a procesului de îmbătrănire. Cu toate acestea, o scădere drastică a testosteronului poate duce la un apetit sexual redus, sau poate fi vorba chiar de instalarea menopauzei la barbați.
 • Depresie – Persoanele cu depresie au o lipsă redusă sau chiar totală de interes pentru activitățile pe care le-au considerat căndva plăcute, inclusiv sexul.
 • Probleme cu somnul – Un studiu din „Journal of Clinical Sleep Medicine” a constatat că bărbații cu apnee au niveluri mai scăzute de testosteron. La răndul său, acest lucru duce la scăderea activității sexuale și a libidoului.(1)
 • Stime de sine scăzută – Stimă de sine este definită ca opinia generală pe care o persoană o are despre propriul persoana. Stima de sine scăzută, încrederea scăzută vă pot afecta sănătatea emoțională și bunăstarea.

Alimente pentru a crește apetitul sexual


Există unele alimente care au un puternic efect afrodisiac și care pot fi consumate cu încredere de ambii parteneri pentru a creste apetitul sexual.

În cazul bărbaților, s-a putut constata chiar și o prelungire a erecției; cu alte cuvinte actul sexual este mult mai intens și durează mai mult.

1. Ciocolata neagră

Are o concentrație mare de cacao fapt care ajută la producerea serotonimei în organism. În plus, consumul de ciocolată oferă o stare de bine, creste apetitul sexual și astfel bărbații sunt pregătiți pentru o partidă intensă de amor, chiar și după o zi plină la muncă.

Potrivit unui studiu din 2006, efectele ciocolatei asupra sexualității sunt probabil mai mult psihologice decăt biologice.(2)

2. Bananele

Sunt pline de potasiu și contribuie la stimularea producției hormonilor senzuali.

Medicii recomandă consumarea unei banană pe zi pentru buna funcționare a întregului organism, precum și pentru detensionarea sistemului nervos.

Un bărbat relaxat nu are nevoie de pastile pentru potență pentru a-și satisface partenera.

3. Cafeaua

Este mai puțin cunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace, însă s-a demonstrat științific că este un phisoexcitant care ajută la detensionarea corpului, inducând o stare de bine.

Un studiu din 2015, publicat în jurnalul „PLOS One„, a concluzionat că bărbații care beau două căni de cafea pe zi și-au redus riscul de disfuncție erectilă.(3)

4. Usturoiul

Contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui și astfel zona penisului este mult mai bine vascularizată. Cu ajutorul unui banal condiment, bărbații nu vor mai întâmpină probleme în obținerea sau menținerea unei erecții.

Potrivit unui studiu din 2016, femeile sunt mai atrase de mirosul corporal al bărbaților care mănăncă cantități mari de usturoi decât bărbații care nu mănâncă usturoi.(4)

Se suspectează că beneficiile cunoscute ale usturoiului pentru sănătate pot transmite pur și simplu un semnal subtil de bună sănătate.

Alte Metode pentru Creșterea Libidoului


În cazul în care consumul alimentelor afrodisiace nu are rezultatul scontat, bărbații ar putea apela și la alte mici trucuri, menite să îi ajute să le creasca apetitul sexual :

 • Gestionează-ți anxietatea – Teamă, frica față de un eșec pot duce la apariția unor stări anxioase. Bărbații ajung să se închidă în sine, refuză să mai aibă contact cu partenera, își pierd încrederea în sine și astfel pot cădea într-o depresie serioasă.
 • Îmbunătățește-ți calitatea relației – Dorința sexuală se află în strânsă legătură cu armonia din cuplu. Atunci când partenerii se află într-un permanent război, atunci când frustrările și nemulțumirile au luat locul vorbelor tandre, pasiunea din dormitor se stinge. Un bărbat are nevoie să se simtă apreciat, are nevoie să se simtă alintat, are nevoie să trăiască într-un mediu plăcut pentru a-și putea da frâu liber instinctelor primare.
 • Atenție mai mare preludiului – Micile jocuri erotice premergătoare actului sexual propriu-zis au rolul de a destine atmosfera, de a trezi dorința în parteneri. Atăt femeile, căt și bărbații trebuie să pună accent pe preludiu dacă își doresc să se bucure de partide intense de sex.
 • Dormit de calitate – Organismul are nevoie de odihnă pentru a funcționa. Un bărbat obosit nu va avea niciodată chef de sex pentru că nu reușește să se mai concentreze. Cei care își doresc să performeze ar trebui să acorde o atenție sporită orelor de odihnă.

Soluția simplă …


Incearcă Argon Potent!

Există diverse suplimente alimentare pe piața care promit să contribuie la creșterea libidoului, însă de cele mai multe ori, acestea conțin ingrediente nu tocmai sigure pentru sănătate.

Bărbații care vor să își îmbunătățească performanțele sexuale si sa crească apetitul sexual pot apela cu încredere la fiolele Argon Potent.

Acestea sunt realizate din ingrediente 100% naturale astfel că pot fi consumate fără nicio problema chiar și de bărbații trecuți de a doua tinerețe.

Substanțele active din compoziție ajută la cresterea apetitului sexual, la îmbunătățirea circulației săngelui, dar și la creșterea libidoului.

Consumate cu 30-60 de minute înaintea actului sexual, acest tratament poate face minuni.

Bărbații se vor simți din nou pregătiți de acțiune, își vor recăpăta încrederea în propriile forțe și își vor îmbunătății chiar și performanțele sexuale. Argon Potent ajută nu doar la obținerea unei erecții mai puternice, ci și la menținerea acesteia o perioadă mai îndelungată de timp.

Așadar, pe lângă alimentele cunoscute pentru proprietățile lor afrodisiace, bărbații poate apela și la ajutorul stimulentelor naturale pentru cresterea apetitului sexual cat și pentru intensificarea plăcerii.

Un astfel de tratament poate fi achiziționat fără prescripție medicală și poate fi utilizat de orice bărbat, indiferent de vârstă.

Argon Potent – Creste dorință de sex și oferă o prelungire a actului sexual.

 

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  Creste Dorința de Sex si Apetitul Sexual.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT


Sursa:

1. Viana A Jr, Daflon AC, Couto A, Neves D, de Araujo-Melo MH, Capasso R. Nocturnal Hypoxemia is Associated With Low Testosterone Levels in Overweight Males and Older Men With Normal Weight. J Clin Sleep Med. 2017 Dec 15;13(12):1395-1401. doi: 10.5664/jcsm.6832. PMID: 29065959; PMCID: PMC5695985.

2. MD, Andrea & MD, Fabio & MD, Giuseppe & MD, Marina & MD, Gemma & MD, Alberto & Naspro, Richard & MD, Fabio & PhD, Enzo & MD, Patrizio & MD, Francesco. (2006). Chocolate and Women’s Sexual Health: An Intriguing Correlation. The Journal of Sexual Medicine. 3. 476 – 482. 10.1111/j.1743-6109.2006.00236.x.

3. Coffee ‘boosts female sex drive’ : http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4628070.stm

4. Fialová, Jitka & Roberts, S. & Havlicek, Jan. (2015). Consumption of garlic positively affects hedonic perception of axillary body odour. Appetite. 97. 8-15. 10.1016/j.appet.2015.11.001.

Comments

 1. Dragan Daniel spune:

  Trece si 3 saptamini si nu am relatie cu sotia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *