Pastile de potentă recomandate pentru hipertensivi

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Majoritatea pastilelor de potență sunt contraindicate sau au atenționări speciale pentru bărbații hipertensivi, deoarece pot avea efecte adverse puternice. Pentru cei are doresc să afle dacă există și alte soluții, acest articol îi poate ajuta.

Legătura dintre disfuncțiile erectile și hipertensiune


Hipertensiunea are efecte evidente, în majoritatea cazurilor la bărbați, asupra vieții sexuale și a potenței. Conform unor studii realizate în anul 2012, aproximativ 30% dintre bărbații care au hipertensiune arterială se confruntă și cu disfuncții erectile.(1)

Atât boala în sine poate cauza probleme de potență, deoarece deteriorează arterele, le ingustează și împiedică fluxul sanguin să circule, dar și unele medicamente menite să trateze această afecțiune pot avea, ca efect secundar, apariția unor disfuncții erectile.

Astfel că cei care se confruntă cu astfel de probleme sunt puși în fața unei alegeri dificile atunci când vine vorba despre activitatea sexuală, să ia medicamente de potență și să se supună riscului de a suferi efecte adverse sau să nu ia.

Soluții naturale pentru bărbații cu hipertensiune


Totuși, acești bărbați au nevoie de o viață normală, care implică și o viață sexuală activă. Prin urmare, există o serie de soluții care vin în ajutorul acestora, de la remedii naturiste până la suplimente pentru potență.

  1. Leacuri populare pentru potență – Sau cum le mai numesc unii bărbați: Leacurile bătrânești pentru potență masculină, sunt populare deoarece sunt realizate din ingrediente naturale, plante medicinale care pot avea efect și în cazul problemelor legat de potență. Astfel că aceste leacuri pot cuprinde ghimbir, ginseng, miere, țelină.
  2. Ceaiuri pentru potență – Există și câteva ceaiuri care au un puternic efect afrodiziac și care pot contribui la tratarea problemelor de potență. Aceste ceaiuri sunt cele realizate din goji, rădăcina de lemn dulce, ginseng indian sau schinduf.
  3. Fructe și legume – Alimentația are un rol esențial pentru o viață sănătoasă, însă aceasta influențează și viața sexuală. Astfel că un consum mai mare de fructe și legume va contribui la îmbunătățirea vieții sexuale, în special sparanghel, țelină, avocado, broccoli, mere, pepene, afine.
    Argon Potent – acesta este un supliment pentru potență, 100% natural, care nu are efecte secundare. În plus, ingredientele pe care le conține – l-arginină și l-citrulina – contribuie la scăderea tensiunii arteriale, acestea fiind principalele componente ale acestui supliment.

Pot medicamentele pentu tensiune scade potență la bărbați ?

Da, anumite clase de medicamente antihipertensive, cum ar fi beta-blocantele și diureticele, au fost asociate cu un risc crescut pentru disfuncție erectilă, fiind considerate medicamente care pot provoca impotență.

Cu toate acestea, este important de reținut că nu toate medicamentele pentru hipertensiune au acest efect secundar, iar probabilitatea de a dezvolta disfuncție erectilă, poate varia de la o persoană la alta.

Când să consulti un medic?


Daca suferă de o astfel de boală cardiacă, hipertensiune arteriala, bărbații ar trebui că după confirmarea diagnosticului de către medicul cardiolog, să ceara și o consultație la medicul urolog.

Motivul este că, adesea, aceasta afecțiune sau medicamentele prescrise pentru tratarea ei sunt asociate și cu apariția unor disfuncții erectile.

Argon Potent – Obține erecții de invidiat și prelungește actul sexual.

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT


Sursa: 

1.Nunes KP, Labazi H, Webb RC. New insights into hypertension-associated erectile dysfunction. Curr Opin Nephrol Hypertens. 2012 Mar;21(2):163-70. doi: 10.1097/MNH.0b013e32835021bd. PMID: 22240443; PMCID: PMC4004343.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *