Leacuri Populare pentru Potența Masculină

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Indiferent dacă ați fost diagnosticat cu probleme de disfuncții erectile, sau doar căutați să luați măsuri preventive, există multe leacuri populare populare pentru potență de fier, care merita luate în considerare.

S-au identificat mai multe produse care pot funcționa în diferite situații, dar remediul nu este unul complet.

Sunt mai multe motive pentru care bărbații se pot confrunta cu disfuncții erectile și apetit sexual scăzut.

Stresul de la locul de muncă, problemele financiare, diferite afecțiuni medicale sau chiar lipsa încrederii în sine pot conduce la partide de sex mai slabe și erecții mai puțin puternice.

Iată 8 cele mai căutate leacuri populare pentru potența ,care au și adus rezultate în rândul bărbaților :

1. L-Arginină


Sportivii folosesc acest supliment alimentar pentru că este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra circulației sanguine.

L-Arginina este un aminoacid produs de organismul nostru în mod natural, acesta putănd fi găsit și în diferite alimente pe care le consumam zilnic.

În combinație cu alte suplimente alimentare sau tratamente specifice disfuncțiilor erectile, L-Arginina poate contribui la cresterea potenței ,și la rezolvarea acestor probleme de potența cu care se confruntă bărbații.

Intr-un studiu din 2017 publicat in revista Andrology, nivelurile de L-arginină și L-citrulină (un alt aminoacid) au fost măsurate la persoanele cu disfuncție erectilă.

Cercetătorii au descoperit că nivelurile ambilor aminoacizi erau mai scăzute la bărbații cu disfuncție erectilă decât la cei fără.(3)

Administrarea fiolelor de Argon Potent care are în compoziție atăt L-arginină căt și L-citrulina, s-a dovedit a fi cea mai rapidă și sigură rezolvare, iar bărbații care au testat deja produsul nostru pot confirma acest lucru.

Argon Potent are toate ingredientele necesare obținerii unei super erecții.

 

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT

2. Ginseng Asiatic & Coreean


Ginsengul este o plantă recomandată de specialiști pentru proprietățile sale multiple,de asemenea este considerat un leac popular pentru potență.

Aceasta poate fi administrată atăt sub formă de pulbere, căt și sub formă de ceaiuri sau capsule. Reprezintă o sursă importantă de vitamine și minerale și este recomandat și în dietele de slăbire.

Planta este consumată pentru beneficiile sale asupra sistemului digestiv și pentru calitățile sale împotriva stresului. Este preferat de majoritatea persoanelor sub formă de ceai.

Bărbații înaintați în vărstă consuma ceai de ginseng pentru că ajută la dilatarea vaselor de sănge și poate contribui la rezolvarea disfuncțiilor erectile.

O meta-analiza din 2018, care a analizat 28 de studii efectuate pe plante, a constatat că ginsengul este unul dintre leacuri care poate fi eficient pentru tratamentul disfuncției erectile.(1)

Am scris si un articol mai detaliat, despre cel mai bun ginseng pentru potență și despre studiile din spatele acestei plante.

3. Extract sămbure de struguri


Acesta este și unul din îngredințele pe care produsul nostru se bazează.

Datorită conținutului său ridicat de antioxidanți, extractul de sămbure de struguri poate ajuta la prevenirea bolilor și la protejarea împotriva stresului oxidativ, a deteriorării țesuturilor și a inflamației.

Extractul din semințe de struguri este utilizat asemenea, pentru a trata problemele cardiace. Printre aceasta și ateroscleroza.

Citeste: Ceaiuri pentru Potenta | Ghid pentru Gasirea Celui mai Bun Gel pentru Potenta

4. Yohimbe


Coaja de Yohimbe este unul dintre cele mai populare leacuri pentru potență, de aceea este folosit de sute de ani în tratarea disfuncțiilor erectile.

Stimulează starea de spirit, iar efectele sale pot fi resimțite încă de la primele administrări.

Extractul de Yohimbe stă la baza multor produse farmaceutice recomandate atăt pentru femei, căt și pentru bărbați.

Yohimbina stimulează apetitul sexual și este un bun tratament în lupta bărbaților cu impotență. De asemenea, acest afrodiziac stimulează circulația sanguină în zona genitală, aspect care ajută la combaterea disfuncțiile erectile.

Unul dintre studii, a examinat efectele yohimbinei asupra a 82 de bărbați veterani cu disfuncție erectilă.(2)

După o lună de tratament, 34% dintre pacienții care au luat yohimbina au prezentat cel puțin o îmbunătățire parțială a simptomelor, în timp ce 20% dintre pacienți au raportat erecții complete și susținute.

Doar 7% dintre veteranii care au luat placebo au raportat îmbunătățiri.

Din păcate, acest supliment este momentan interzis în România.

5. Ashwagandha


Acest produs se regăsește și în alimentația zilnică a unui sportiv.

Îți oferă o stare de spirit bună și face parte din lista celor mai recomandate produse de către medici împotriva stresului.

Atunci când sănătatea mentală este afectată, partidele lungi și intense de amor sunt aproape inexistente. Întreg organism este destabilizat de stres, iar nopțile fierbinți vor fi de domeniul trecutului.

Ashwagandha ajută la îmbunătățirea și menținerea sănătății mintale, elimină stresul și depresia și este un bun tratament împotriva insomniei.

Ashwagandha este recomandată și persoanelor care întâlnesc probleme la nivel cardiovascular, fiind un bun adjuvant în afecțiuni de această natură.

6. Iarba Caprei Agitate


Iarba caprei excitată (Epimedium) este o plantă folosită de ani de zile pentru tratarea disfuncției sexuale.

Unele cercetări indică faptul că ingredientul principal, icariina, funcționează permițând sângelui să umple arterele penisului, facilitând astfel potența.

7. Damiană


Damiana este un arbust sălbatic care crește în Mexic, America Centrală și India de Vest.

Din punct de vedere istoric, a fost folosit mai ales pentru a crește dorința sexuală (ca afrodiziac).

Cercetările sugerează că administrarea acestui supliment combinat cu: L-arginina, ginseng american, ginseng Panax, ginkgo, ar putea îmbunătăți satisfacția sexuală, crește frecvența orgasmului și reduce uscăciunea vaginală la femeile cu probleme de acest gen.

8. Acupunctura


Acupunctura completează lista noastră de leacuri populare pentru potență.

Deși rezultatele studiilor sunt mixte, multe arată rezultate pozitive atunci când acupunctura este utilizată pentru a trata disfuncție erectile.

Un studiu din 1999, a constatat că acupunctura a îmbunătățit calitatea erecțiilor și a restabilit activitatea sexuală la 39% dintre participanți.(4)

Riscurile acupuncturii sunt scăzute dacă sunt oferite de către un acupuncturist autorizat. Acupunctură arată promițătoare pentru tratarea problemelor de potență, dar sunt necesare mai multe studii.

Concluzie


Aceste leacuri populare pentru potență care sunt listate mai sus ,sunt potrivite în multe dintre situații, dar pentru o rezultate de lungă durată tratamentul trebuie să fie unul complet.

Cu alte cuvinte, este foarte greu să iei fiecare leac popular pentru potență, și să îl prepari tu acasă.

De aceea am creat Argon Potent, un produs care are ingredientele necesare pentru o super potență.

Din acest motiv vă recomandăm fiolele Argon Potent, produs care are efecte care pot fi simțite încă de la primele administrări ,îmbunătățind considerabil performanțele sexuale.

Produsul nostru se administrează doar în momentul în care doriți să aveți parte de un moment intim intens, nu este necesară o perioadă de tratament clasic.


Sursa :

1. Borrelli, F., Colalto, C., Delfino, D.V. et al. Herbal Dietary Supplements for Erectile Dysfunction: A Systematic Review and Meta-Analysis. Drugs 78, 643–673 (2018). https://doi.org/10.1007/s40265-018-0897-3

2. Susset JG, Tessier CD, Wincze J, Bansal S, Malhotra C, Schwacha MG. Effect of yohimbine hydrochloride on erectile impotence: a double-blind study. J Urol. 1989 Jun;141(6):1360-3. doi: 10.1016/s0022-5347(17)41308-5. PMID: 2657105.

3.Barassi, A., Corsi Romanelli, M.M., Pezzilli, R., Damele, C.A.L., Vaccalluzzo, L., Goi, G., Papini, N., Colpi, G.M., Massaccesi, L. and Melzi d’Eril, G.V. (2017), Levels of l-arginine and l-citrulline in patients with erectile dysfunction of different etiology. Andrology, 5: 256-261. https://doi.org/10.1111/andr.12293

4.Kho, H., Sweep, C., Chen, X. et al. The use of acupuncture in the treatment of erectile dysfunction. Int J Impot Res 11, 41–46 (1999). https://doi.org/10.1038/sj.ijir.3900381

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *