5 Ceaiuri pentru Potentă pe care trebuie să le incerci

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Ceaiul a fost întotdeauna o bătură apreciată atât pentru gustul său, cât și pentru beneficiile asupra sănătății.

Sunt preferate de către majoritatea bărbaților pentru că au o absorție rapidă și un gust plăcut.

Iată care sunt cele mai recomandate ceaiuri pentru bărbații cu disfuncții erectile:

1.Ceai de Ginkgo Biloba


Ceaiul de Ginkgo Biloba se bucură de o notorietate mare din pricina beneficiilor pentru sănătate pe care le aduce.

Frunzele acestei specii vechi de arbore sunt apreciate pentru că pot sta la baza unor ceaiuri cu diverse beneficii vizibile.

Acest ceai este consumat pentru diverse afecțiuni medicale, dintre care regăsim: probleme cu circulația sanguină, pierderi de memorie, lipsa apetitului sexual, afecțiuni oculare, ș.a.m.d.

Ceaiul de Ginkgo Biloba este folosit atât pentru a crește libidoul femeilor, căt și cel al bărbaților. Este unul dintre cele mai populare produse care ajută la amelioralea acestei afecțiuni.

Ginkgo are capacitatea de a imbunatati nivelul de oxid nitric din sange, ceea ce îmbunătățește circulația săngelui prin dilatarea vaselor de sânge.(1)

2.Ceai de Ginseng indian


Trăim într-un secol în care stresul este cea mai întâlnită afecțiune, iar din acest motiv trebuie să alegem produsele pe care le consumam cu mare atenție.

Ceaiul de Ginseng indian, cunoscut și sub denumirea de ceai de Ashwagandha conține o listă lungă de compuși chimici folosiți în medicină.

Această plantă este folosită pentru a stimula sistemul nervos și pentru a-l elibera de stres, unul dintre cele mai întălnite motive pentru care bărbații nu-și pot continua viața sexuală la nivelul pe care și-l doresc.

Intr-un studiu la adulți cu stres cronic, cei care au luat ashwagandha au avut reduceri semnificativ mai mari ale nivelului cortizolului, comparativ cu grupul placebo. Cei care au luat o doză mai mare, au înregistrat ,în medie o reducere cu 30%.(2)

Fiolele Argon Potent

Fiolele Argon Potent sunt produse care au demonstrat că sunt extrem de eficiente și ușor de administrat.

Spre deosebire de alte ceaiuri naturale, fiolele Argon Potent trebuie consumate doar înaintea actului sexual, nu este nevoie de un tratament care să se desfășoare pe o perioadă lungă.

În plus, efectele sale sunt simțite imediat după administrare, iar acest lucru va contribui la îmbunătățirea vieții sexuale.

3.Ceai de goji


Deoarece îmbunătățesc circulația săngelui, fructele de goji sunt apreciate și de bărbații care întămpină probleme care afectează viața intimă.

Spre deosebire de alte plante sau arbori, goji poate fi consumat atăt sub formă de ceai, căt și hidratate în apă, iaurt sau alte combinații alimentare.

Mai mult decât atât, goji aduce beneficii asupra inimii și a tensiunii arteriale, alte două probleme care conduc la apariția disfuncțiilor erectile.

4.Ceai de busuioc


O singură cană de ceai de busuioc te poate ajuta să te relaxezi în căteva minute, tocmai din acest motiv acest ceai este atăt de apreciat și recomandat persoanelor care se confruntă cu stresul zilnic.

Grijile, problemele și stresul de la locul de muncă îți pot afecta și viața sexuală.

Atât timp căt mintea ta va fi încărcată cu probleme, organismul nu va răspunde stimulilor externi în mod optim.

Problemele din dormitor pot fi rezolvate după un tratament în care-ți liniștești complet organismul și scapi de stres.

Citește: 6 Leacuri pentru Potență Masculină

5.Ceai verde


Ceaiul verde este o băutură foarte populară și apreciate de persoanele din toată lumea.

Printre multiplele sale beneficii se regăsește și protejarea sistemului cardiovascular. Este apreciat pentru efectul antioxidant și pentru gustul placul.

Poate înlocui cafeaua cu succes și nu trebuie băut în cantități mari.

Concluzie


Nu sunt studii care să ateste faptul că ceaiurile au efecte pe termen lung asupra celei mai stânjenitoare probleme ale bărbaților, de aceea sfatul nostru este să alegeți un produs testat și certificat de Ministerul Sănătății pentru efectele sale asupra acestei probleme – fiole Argon Potent.

Folosirea fiolelor Argon Potent va aduce schimbări remarcabile în viața voastră de cuplu.

O singură fiolă îți va oferi rezultatele pe care le aștepți într-un timp scurt, fără să fie nevoie de o perioadă de tratament sau moduri de administrare care nu-ți produc plăcere.

Alege un produs de calitate superioară care-ți va schimba complet viața!


Sursa:

1. Wu YZ, Li SQ, Zu XG, Du J, Wang FF. Ginkgo biloba extract improves coronary artery circulation in patients with coronary artery disease: contribution of plasma nitric oxide and endothelin-1. Phytother Res. 2008 Jun;22(6):734-9. doi: 10.1002/ptr.2335. PMID: 18446847.

2.Auddy, Biswajit & Hazra, Jayram & Mitra, Achintya & Abedon, Bruce & Ghosal, Shibnath. (2008). A Standardized Withania Somnifera Extract Significantly Reduces Stress-Related Parameters in Chronically Stressed Humans: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Study. Journal of American Nutraceutical Association. 11. 50-56.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *