Ce medic tratează impotența

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Dacă vă confruntați cu disfuncție erectilă, este posibil să vă întrebați la ce medic ar trebui să apelați.

Un loc bun pentru a începe este cu medicul dumneavoastră de familie. În funcție de problemele dumneavoastre specifice de sănătate, vă pot trimite apoi la un medic urolog sau la un endocrinolog.

Episoadele recurente de impotență ar trebui să ridice semne de întrebare și ar trebui să îi trimită pe reprezentanții sexului puternic de urgență la medicul specialist.

Pentru stabilirea unui diagnostic corect, bărbații ar trebui să meargă cu încredere la medic. În funcție de istoricul medical, dar și de simptomele resimțite, pacienții pot fi consultați de către:

1. Medicul urolog

Are ca specializare problemele aparatului reproducător masculin. Imposibilitatea obținerii și / sau menținerii unei erecții reprezintă o problemă alarmantă ce trebuie tratată în mod corespunzător.

În funcție de starea generală de sănătate, medicul poate recomanda un tratament medicamentos ce poate fi achiziționat doar pe baza unei rețete medicale.

2. Medic de Familie

În cazul în care acesta sesizează că episoadele de impotență apar din cauza stresului, a grijilor sau ca urmare a unor episoade de oboseală cronică, ar putea recomanda utilizarea unor suplimente alimentare naturale care să susțină buna funcționare a întregului organism.

Pentru a da randament în pat, un bărbat trebuie să fie relaxat astfel încât să se poată concentra la actul propriu zis.

3. Medicul endocrinolog

Se ocupă cu diagnosticarea și vindecarea problemelor hormonale. Deși pare greu de crezut, și bărbații se pot confrunta cu anumite dezechilibre hormonale care duc la apariția unor episoade de impotență.

Pentru stabilirea cu exactitate a cauzei, se recomandă efectuarea unor analize de sânge, precum și a unui ecograf la tiroidă pentru a exclude prezența nodulilor.

Ce întrebări poți adresa medicului care tratează impotența


Nu este nimic neobișnuit să ai probleme cu erecția după mai multe contacte sexuale concomitente, atunci când ești foarte obosit, stresat sau ai băut câteva pahare în plus. De asemenea, și consumul de stupefiante precum și anumite medicamente pot afecta temporar potența.

Dacă ai o astfel de problemă care nu este influențată de niciunul din factorii enumerați mai sus, trebuie să te adresezi fără întârziere unui medic.

Odată ajuns la cabinetul medicului îi poți pune următoarele întrebări:

  • Cât de gravă credeți că este problema mea?
  • Cât timp va dura până când voi avea din nou o erecție normală?
  • Ce a cauzat această problemă?
  • Care sunt opțiunile de tratament în cazul meu?
  • Ce se întâmplă dacă acestea nu vor funcționa?
  • Care sunt costurile tratamentului?
  • Sunt tratamentele acoperite de asigurarea medicală?
  • Ce pot face pentru a crește șansele de reușită a tratamentului?

Ce analize îți poate recomanda un medic specialist ?


După consult medicul poate recomanda anumite investigații suplimentare. Acestea constau într-un set de analize și teste pentru impotență care pot să difere de la caz la caz, dar pe care ți le prezentăm pe scurt în cele ce urmează: Analize de sânge ,test de urină, test de tumescență peniană nocturnă, Ecografie Doppler, test de injectare cavernoasă.

Soluție Rapidă


Bărbații care sunt în căutarea unor soluții pe termen lung pot încerca cu încredere Argon Potent.

În maxim 30 de minute vor obține o super erecție și se vor putea bucura de o partidă intensă de amor. Acest supliment alimentar este alcătuit doar din ingrediente 100% naturale ceea ce reprezintă un mare punct în plus pentru bărbații care se confruntă cu probleme cardiace sau cu hipertensiune arterială.

Argon Potent este un aliat de nădejde pentru cei care vor să își impresioneze partenerele și să reziste mai mult timp în pat. În plus, erecția este mult mai puternică fapt pentru care orgasmul resimțit este mult mai intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *