Cum să Reziști mai mult în Pat: 8 Tehnici Eficiente

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Bărbații adora să se laude cu performanțele lor sexuale și încearcă de fiecare dată să își impresioneze partenerele cu mișcări noi sau poziții demne de Kamasutra.

Însă dincolo de inventivitatea debordantă, pot avea nevoie câteodată și de un stimulent pentru a rezista cât mai mult în timpul actului sexual.

Orice bărbat își dorește să aibă parte de un act sexual prelungit, astfel încât să își poată satisface pe deplin parteneră. Există unele trucuri care te pot ajuta să te țină mai mult actul sexual, așa că nu ezita să le încerci dacă îți dorești să devii un adevărat zeu în pat.

Dacă cauți răspuns la întrebare “Cum sa rezisti mai mult in pat?” în articolul de mai jos am evidențiat cele mai des folosite metode pentru prelulgirea actului sexual.

1. Pastile pentru Rezistență în pat


Cea mai eficientă metodă pentru a rezista mai mult în pat, rămâne, folosirea fiolelor pentru potență și ejaculare precoce, precum Argon Potent.

Acestea au un efect imediat, fără să prezinte niciun efect secundar dăunător organismului. Argon Potent este alegerea ideală pentru bărbații care își doresc să aducă un plus de scănteie în așternut și care doresc o prelungire a actului sexual.

Beneficii Argon Potent :

  • Supliment alimentar 100% natural.
  • Partide de sex cu o durată mult mai mare.
  • Ejacularea prematură devine o amintire;efectiv reziști cât vrei tu.
  • Erecții de lungă durată.
  • Ejaculezi când vrei tu și faci sex mai des.

➡️  Doar 1 fiolă pentru a rezista 10 poziții.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  Argon Potent este un produs care funcționează doar în favoarea Erecției tale.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT

2. Exercițiile Cardio


În primul rând, ar trebui să îți îmbunătățești activitatea cardio prin efectuarea unor exerciții fizice de rutină.

Fie că ești adeptul alergărilor în aer liber, fie preferi interiorul unei săli de fitness sau de ce nu turele de bazin, în felul acesta vei dobăndi o rezistență mai îndelungată în pat.

Nimeni nu își dorește un bărbat care să obosească în primele 5 minute de sex, nu?

În plus, activitatea fizică te ajută și la o mai bună funcționare a întregului organism, ceea ce înseamnă că, la finalul zilei, vei avea parte de un somn liniștit și odihnitor.

3. Practicați exercițiile Kegels


Exercițiile Kegels sunt o altă metodă, prin care bărbații pot obține o rezistență mai bună la sex.

Acestea se pot face în orice moment al zilei și au un efect garantat asupra erecției. Cu timpul, vei ajunge să înveți să îți controlezi mult mai bine erecțiile pentru a te bucura de o plăcere intensă în timpul fiecărui orgasm.

Câștigul este de ambele părți: partenera va avea parte de un act sexual îndelungat, iar tu vei resimți mult mai multă plăcere.

Un studiu de la Universitatea de Vest din Regatul Unit a constatat că exercițiile pelvine au ajutat 40% dintre bărbații cu disfuncție erectilă să își recăștige erecția și să reziste mai mult în pat.(1)

4. Masturbarea inaintea actului sexual


Prin acesta tehnică, organismul capătă mai multă anduranță, iar tu vei reuși să rezisti mai mult timp.

De regulă, acest mic truc se folosește după o perioadă de abstinență mai îndelungată atunci când pasiunea preia controlul, iar simțurile sunt excitate la maxim.

Cu toate acestea, dorința sexuală scade după ejaculare, așa că masturbarea înainte de sex poate diminua dorința de intimitate cu un partener.

În plus, a doua și a treia ejaculare nu se simt adesea la fel de plăcute ca primele.

5. Exerciții de Respirație Profundă


Respirația este, de asemenea, extrem de importantă în menținerea unui stil de viață sănătos.

Oxigenarea corectă a creierului contribuie la întărirea sistemului cardiovascular, dar și la dobăndirea unui tonus bun.

În plus, exercițiile de respirație te pot ajuta să îți dozezi suflul în timpul actului sexual astfel încăt să nu rămâi fără aer.

6. Utilizarea unor prezervative mai groase


Mulți bărbați au găsit importanță utilizarea prezervativelor groase pentru a rezista mai mult în pat.

Un alt artificiu la care bărbații recurg din dorința de a-și impresiona partenerele cu rezistența lor îndelungată îl reprezintă folosirea prezervativelor groase, motivul fiind acela că estompează puțin din senzațiile resimte în timpul partidelor de amor.

În felul acesta, bărbații reușesc fără prea mare efort să își mențină mai bine ejacularea.

7. Menține o Dietă Sănătoasă


Diata are, de asemenea, un rol important nu doar în menținerea sănătății organismului, ci și pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Spre exemplu, dieta vegetariană și-a demonstrat eficiență nu doar asupra prelungirii actului sexual, cât și asupra stimulării producției hormonilor sexuali, așa cum este testosteronul.

Eliminarea alimentelor grase din dieta zilnică, precum și a celor procesate ajută nu doar la protejarea sistemului cardiovascular, ci și la creșterea virilității, a tonusului și a energiei.

Diverse studii au sugerat o legătură între disfuncția erectilă și dietă la bărbați.(2)O cercetare facuta de 3 departamente de urologie din USA ,publicata in 2018 a concluzionat ca:

  • Disfuncția erectilă și ejacularea precoce, este mai puțin frecvent în rândul celor care urmează o dietă mediteraneană.
  • Pierderea în greutate îmbunătățește problemele erectile la persoanele cu supraponderale sau obeze.
  • Cei care urmează o „dietă occidentală” pot avea o calitate inferioară a materialului seminal.

Sexul nu este ceva mistic sau magic este pur și simplu o activitate (căt se poate de plăcută) care trebuie practicat intens pentru a-i cunoaște cele mai ascunse taine.

Prin intermediul unui act sexual, partenerii ajung să se descopere, să comunice fără cuvinte, doar din gesturi și priviri.

Am scris si un articol, in care am listat cele mai eficiente legume si fructe pentru potență pentru a obtine o erecție ca în tinerețe.

8. Distrage-ți mintea de la sex


Una dintre metodele clasice pentru ca bărbați să rezistă mai mult în pat.

În timpul sexului, concentrați-vă atenția asupra a ceva non-erotic.

Acest lucru poate reduce plăcerea actului în sine, dar este adesea eficient în întărzierea ejaculării.

Ejaculare Prematură – Ce Înseamnă asta?


Din punct de vedere medical, ejacularea prematură tinde să se refere la ejaculare care se produce la o distanță de 60-90 secunde după penetrare.

Este una dintre cele mai frecvente probleme de tip disfuncție erectilă, iar estimările spun că afectează 30% dintre bărbați.

Întrebări Frecvente


1. Cât ar trebui să dureze actul sexual?

Deși nu există un număr magic, un studiu din 2005 în “Journal of Sexual Medicine” a cerut unui grup de terapeuți sexuali părerile lor despre căt de mult ar trebui să reziste în pat bărbații, înainte de ejacularea.(3)

Iar răspunsurile lor au separat durata sexul în patru categorii: adecvat, prea scurt, prea lung și de dorit.

Au evaluat sexul vaginal penetrant care a durat de la 1-2 minute la „prea scurt” și sexul care a durat 10-30 minute că „prea mult”.

Între timp, sexul „adecvat” a durat 3-7 minute, iar cel dorit a durat 7-13 minute.

2. Cănd să mergi la medic ?

In cazul in care sfaturile enumerate mai sus nu te ajută sa rezisti mai mult in pat, cel mai indicat ar fi sa consulți sfatul unui medic specialist.

Bărbații pot întămpina diverse probleme de natură fizică sau chiar psihică, probleme care îi împiedica să aibă viață sexuală pe care și-o doresc.

Imposibilitatea menținerii unei erecții,lipsa libidoului sau chiar și ejacularea precoce ,reprezintă cele mai des întâlnite probleme în rândul bărbaților activi sexuali.

Un control de specialitate este ceea ce bărbații au nevoie pentru a-și recăpăta încrederea în sine și pentru a-și redobăndi rezistența în pat.

Cu ajutorul tratamentului potrivit, vor putea să preia din nou controlul asupra vieții sexuale.


Surse:
1. Dorey, G., Speakman, M.J., Feneley, R.C., Swinkels, A. and Dunn, C.D. (2005), Pelvic floor exercises for erectile dysfunction. BJU International, 96: 595-597. https://doi.org/10.1111/j.1464-410X.2005.05690.x

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *