Totul despre Spray-ul pentru Erecții Masculine

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Este Spray-ul pentru potența este soluția potrivită împotriva ejaculării precoce?

De-a lungul timpului bărbații au căutat o mulțime de soluții care să le rezolve problemele cu disfuncțiile erectile de la ceaiuri pentru potență și pănă la geluri pentru potența masculină.

Pentru că este o problemă atât de apăsătoare care poate conduce la depresie și pierderea stimei de sine, unii bărbați sunt dispuși să testeze toate produsele de pe piața care promit partide lungi de sex și orgasme puternice.

Trebuie să analizăm cu atenție fiecare ingredient care intră în compoziția unui produs pe care-l aplicăm pe penis sau vagin.

Cum se folosește un spray pentru potență? Se găseste in farmacii ?


În acest articol o să discutăm despre spay-ul pentru penis.

O mulțime de întrebări apar atunci când dorim să rezolvăm o problemă care ne provoacă stres, de aceea ne propunem să oferim răspunsul principalelor întrebări despre spay-urile de potență și soluțiile cu adevărat eficiente.

Spray-ul pentru potență este folosit de bărbații care întâlnesc problema ejaculării precoce.

Lidocaina este o substanță din compoziția acestor produse care are rolul de a desensibiliza penisul la factorii care-i produc plăcere.

Fără să mai simțim aceeași plăcere în timpul actului sexual, este de la sine înțeles că partidele de sex vor fi mai lungi, dar și mai lipsite de plăcere.

Poate fi o soluție pentru o categorie de bărbați, dar sunt și căteva dezavantaje pe care trebuie să ni le asumăm atunci când luam în calcul o astfel de ipoteză.

Spay-ul pentru potență nu va favoriza circulația sângelui în organism, ci doar va desensibiliza nervii care se regăsesc pe penis.

Spay-ul este ușor de aplicat și te va ajuta să ai partide de sex mai lungi, dar nu este eficient și pentru obținerea unei erecții mai tari.

Prezervativul trebuie folosit indiferent dacă actul sexual se consumă cu o parteneră foarte bine cunoscută pentru că vaginul acesteia va fi afectat de substanțele din compoziția spray-ului.

Este suficient să pulverizăm pe toată suprafața penisului soluția.

Se pulverizează între 3 și 10 ori pe penis și apoi se șterge organul cu un șervețel uscat.

Dezavantajele folosirii unui spray pentru potență


Pentru că majoritatea produselor care promit rezultate miraculoase nu sunt întotdeauna potrivite pentru organismul nostru, trebuie să vă prezentăm și o parte din dezavantajele pe care le puteți întâlni în cazul folosirii unui spray pentru erecții.

Amorțeala penisului și vaginului partenerei

Am discutat despre modul în care funcționează spray-ul pentru potența asupra penisului, iar de aici putem deduce și de ce ne amorțește acest organ imediat după aplicare.

Sunt foarte diferiți și avem nevoi diferite, iar compoziția unui spray nu este ideală pentru fiecare bărbat care-l folosește.

Puteți simți o stare de amorțeală a penisului care nu va face altceva decât să slăbească erecția.

Mai mult decât atăt, dacă în timpul actului sexual nu este folosit prezervativul, substanțele din compoziția spray-ului va afecta și vaginul femeii, iar partenera nu va mai simți plăcere în timpul sexului.

Senzație de iritare a penisului

Iritarea este un alt dezavantaj al folosirii spray-urilor pentru potență despre care producătorii acestor produse nu vorbesc.

Nu este deloc plăcut să ne simțim penisul iritat, iar această senzație poate dura chiar și după consumarea actului sexual.

În plus, partida de amor nu va fi la fel de plăcută, iar spray-ul nu este folositor și în cazul erecțiilor slabe.

Senzație neplăcută de arsură

Pe lângă faptul că trebuie să-l aplici cu jumătate de oră înaintea actului sexual, deci trebuie să-ți programezi actul sexual sau să tragi de timp până când acesta își face efectul, spray-ul pentru potență îți poate crea și o senzație neplăcută de arsură care nu-ți va permite să te simți confortabil în timpul sexului și imediat după orgasm.

Roșeața penisului

Penisul poate fi iritat de folosirea spray-ului și se va înroși.

Pe lângă aspectul deloc plăcut pe care-l va avea, această roșeață îți poate aduce și o stare de mâncărime și un disconfort vizibil.

Mâncărime

Vei fi tentat să stai mereu cu măna în zona penisului pentru că vei întâlni o stare de mâncărime.

Acest gest îi poate crea partenerei tale o mulțime de gânduri, iar starea dintre voi va fi în permanență încordată și cu o mulțime de gănduri ascunse.

Avantajele spray-ului pentru potență


Unul dintre marile avantaje ale acestui produs este modul în care-ți poți impresiona partenera prin prelungirea actului sexual.

Penisul fiind desensibilizat după folosirea acestui produs, nu va fi la fel de excitat în timpul sexului, iar tu te poți concentra pe satisfacerea partenerei.

Este ușor de aplicat și nu necesită un tratament de lungă durată. Dacă ești dispus să te confrunți cu toate dezavantajele cu care vine la pachet spray-ul pentru potență, cu siguranță vei avea partenere mai mulțumite de timpul pe care-l petrec alături de tine în pat.

Vrei o soluție mult mai rapidă?


Argon Potent este soluția potrivită!

Dacă vrei o soluție mai rapidă care să te ajute să ai parte de viața sexuală pe care ți-o dorești, Argon Potent este produsul de care ai nevoie în aceste momente.

Este ușor de folosit, nu are efecte adverse și este un produs care are la bază doar ingrediente naturale.

Mai mult decât atât, produsul este testat și avizat de Ministerul Sănătății, iar această informație te va ajuta să-l folosești cu mai multă încredere.

Viața ta sexuală va fi cu totul la un alt nivel, iar performanțele sexuale le vor impresiona pe cele care vor alege să petreacă nopți incendiare alături de tine!

Citeste: Cum alegem Cele mai bune Pastile de Potentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *