Clasamentul Celor mai Bune 3 Pastile de Potență din Farmacii

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Pastilele pentru potență sunt produse recomandate în tratarea disfuncției erectile, o afecțiune frecventă în rândul bărbaților, care se manifestă prin incapacitatea de a obține sau a menține o erecție satisfăcătoare, astfel încât să poată fi inițiat și dus până la capăt un act sexual.

Rolul pastilelor pentru potență este acela de a îmbunătăți funcția erectilă, fiind destinate în principal bărbaților care se confruntă cu disfuncții ale aparatului reproducător.

Există două categorii distincte de pastile pentru potență, respectiv medicamentele din categoria inhibitorilor de fosfodiesterază de tip 5 (PDE5) și suplimentele alimentare.

Primele conțin substanțe active produse sintetic în laborator și se eliberează în regim strict, doar pe bază de prescripție medicală, în timp ce suplimentele alimentare sunt produse pe bază de ingrediente naturale și pot fi procurate fără nicio restricție, din magazinele fizice sau online.

Indiferent de ce produse vorbim, acestea acționează prin îmbunătățirea fluxului sanguin din zona genitală, permițând astfel pomparea unei cantități mai mari de sânge către organul sexual masculin, necesară pentru umplerea corpilor cavernoși și obținerea erecției.

Oferta de astfel de produse este una foarte variată, astfel că alegerea tratamentului potrivit ar putea părea dificilă la prima vedere. Prin acest material ne-am propus să-ți dăm o mână de ajutor, prezentându-ți cele mai eficiente pastile pentru potență și arătându-ți cum trebuie să le alegi.

1. Argon Potent

Argon Potent este unul din cele mai cunoscute suplimente alimentare, așadar un produs care poate fi procurat fără prescripție medicală. Este disponibil în formă lichidă, în fiole de 10 mililitri și conține 4 ingrediente active cărora li se adaugă alte 7 ingrediente care îmbunătățesc adsorbția si fac ca efectul produsului să apară în cel mult o jumătate de oră. Cele 4 ingrediente active sunt L-Arginina, L-tirozina, L-Citrulina și extractul de sâmburi de struguri – toate ingrediente naturale, ca și celelalte 7 ingrediente inactive.

Odată ajuns în organism, Argon Potent stimulează producția de oxid nitric, care dilată vasele de sânge și relaxează mușchii netezi din pereți acestora, ceea ce duce la creșterea fluxului sanguin din zona genitală și îmbunătățirea erecției. În plus, Argon Potent întârzie ejacularea și îmbunătățește controlul acesteia, astfel că este recomandat și celor care au probleme legate de ejacularea precoce.

Este disponibil în cutii de câte 5 fiole, la un preț de 119 lei, la care se adaugă 14 lei prețul transportului. Totuși, la achiziția a două cutii poți economisi 39 de lei și beneficiezi de transport gratuit, iar la 3 cutii faci o economie de 77 de lei, transportul fiind gratuit și de această dată.

➡️  Produs 100 % Natural – Aprobat de Ministerul Sanatatii din Romania

➡️  FĂRĂ efecte secundare sau alte reacții adverse

➡️  Colet 100 % Discret – Pe ambalaj nu există informații despre produs sau conținutul coletului.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT

2. Maraton Forte

Maraton Forte este un alt supliment alimentar destinat tratării disfuncției erectile și ejaculării precoce, de această dată sub formă de capsule care se administrează oral.

Conform prospectului, acesta conține ingrediente naturale precum L-Arginină, ginseng asiatic și siberian, tribulus terrestris, guarana, polyglotum, epimedium și muira puama. Această compoziție prezentată de producător – compania Parapharm – a fost însă contestată de mai mulți utilizatori, care susțin că au solicitat testarea în laborator a capsulelor de Maraton Forte, iar analizele ar fi detectat prezența unor substanțe active sintetice folosite în producerea medicamentelor pentru potență, care se eliberează pe bază de prescripție medicală.

Mai mult de atât, respectivii utilizatori susțin că s-ar fi depistat o concentrație de 5 ori mai mare a uneia din aceste substanțe active, în comparație cu cantitatea folosită conținută în medicamente.

Spre deosebire de Argon Potent, Maraton Forte are nevoie de o perioadă mai îndelungată pentru a-și face efectul, fiind recomandată administrarea sa cu cel puțin două ore înainte de a iniția un act sexual.

Pot fi administrate cel mult 4 astfel de capsule pe zi și nu se recomandă persoanelor cu afecțiuni cardiace severe.

3. Tianli

Revenim la produsele sub formă lichidă cu acest supliment bazat pe ingrediente specifice medicinei tradiționale chinezești. Este vorba de 7 plante medicinale cunoscute de secole pentru eficiența lor în tratarea problemelor legate de potență, care sunt puse la macerat într-o soluție pe bază de alcool și zahăr.

Nici acest produs nu a scăpat de critici legate în principal de utilizarea alcoolului și a zahărului, dar și de o presupusă prezență a unor substanțe active folosite în industria farmaceutică pentru prepararea medicamentelor destinate tratamentului disfuncției erectile.

Tianli este recomandat pentru îmbunătățirea potenței în cazul bărbaților cu astfel de probleme dar și pentru tratarea ejaculării precoce – o altă disfuncție sexuală masculină destul de frecventă. În afară de aceste efecte benefice, mulți utilizatori au raportat și un efect energizant după administrarea produsului, ceea ce contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea performanței sexuale.

Care sunt pastilele pentru potență recomandate bărbaților de 50-60 de ani?


Problemele de erecție apar în general după vârsta de 40 de ani, astfel că cei mai mulți utilizatori ai pastilelor pentru potență sunt bărbați trecuți de 45-50 de ani.

Unul dintre primele studii denumit “Impotence and its medical and psychosocial correlates” privind incidența disfuncției erectile în rândul populației masculine a avut loc în Statele Unite și a relevat faptul că 52% dintre bărbații americani care se confruntau cu o astfel de problemă, aveau vârste cuprinse între 40 și 70 de ani.

După 50 de ani, organismul ajunge într-un anumit stadiu de uzură, procesele metabolice devin mai lente, apar și unele boli și tratamente care îi influențează funcționarea normală, astfel că pastilele pentru problemele de erecție nu trebuie alese la întâmplare.

Recomandarea noastră în acest sens este Argon Potent, datorită faptului că acest supliment este mai ușor absorbit de organism. Nu o spunem noi, ci este un fapt dovedit de mai multe studii care au stabilit că suplimentele alimentare sub formă lichidă sunt adsorbite mai ușor, în comparație cu cele sub formă de comprimate orale, și astfel își fac efectul mai rapid. Așa se explică și faptul că Argon Potent trebuie administrat cu o jumătate de oră înaintea actului sexual, în timp ce Maraton Forte, care este sub formă ce capsule solide, se administrează cu două ore înainte.

De asemenea Argon Potent este un produse 100% sigur, și se comercializează legal în România, având aprobarea Ministerului Sănătății. În plus nu au fost raportate efecte secundare legate de utilizarea sa și nici cazuri în care acesta nu și-a făcut efectul.

Cum să alegi cele mai bune pastile de potență ?


Oferta de stimulentelor sexuale pentru potență a devenit una foarte bogată și variată, dată fiind incidența crescută a disfuncției erectile. Trebuie să ții cont că nu orice produs poate funcționa în cazul tău, pentru că este posibil ca organismul să nu reacționeze la unele substanțe din compoziția sa, iar atunci este normal ca pastila să-nu-și facă efectul.

Ilustrația de mai jos, ne arată cei 4 pași pentru a alege cele mai bune medicamente pentru potență, conform nevoilor tale:

Cel mai important este să știi dacă ai alergii la anumite substanțe și să consulți prospectul fiecărui produs pentru a te asigura că acesta nu conține substanțele respective.

Un alt detaliu important pe care trebuie să îl iei în considerare îl reprezintă efectele secundare și posibilele reacții adverse. Este de preferat ca acestea să fie cât mai puține la număr, cu o frecvență cât mai scăzută și cât mai puțin severe.

Dacă suferi de anumite afecțiuni, asigură-te că pastilele nu sunt contraindicate pentru boala ta, la fel și în cazul în care urmezi un tratament iar substanțele active din pastilele pentru potență pot interacționa cu celelalte medicamente pe care le iei.

De asemenea, este de preferat ca pastilele pe care le alegi să își facă efectul cât mai rapid, iar acesta să fie unul de lungă durată.

Care sunt potențialele beneficii ale administrării medicamentelor pentru potență ?

Evident, principalul beneficiu al pastilelor pentru potență constă în îmbunătățirea erecției în cazul bărbaților care se confruntă cu disfuncție erectilă, permițând-le să aibă o viață sexuală normală. De aici rezultă o serie de alte avantaje după cum urmează:

  • Creșterea libidoului – odată cu îmbunătățirea potenței crește și interesul pentru activitatea sexuală, la fel și dorința de a face sex, fapt cu implicații pozitive în viața de cuplu și în relaționarea socială.
  • Îmbunătățirea stimei de sine – redobândirea performanțelor sexuale crește încrederea și stima de sine, având un important impact pozitiv asupra psihicului, prin faptul că reduce stresul, anxietatea și chiar depresia care pot apărea pe fondul disfuncției erectile.
  • Îmbunătățirea circulației sanguine – majoritatea pastilelor pentru potență stimulează circulația sanguină pentru a induce erecția, iar pe termen lung pot preveni anumite probleme cardiovasculare cum ar fi hipertensiunea arterială
  • Prelungirea duratei actului sexual – după cum am precizat deja, unele pastile pentru potență pot contribui la întârzierea ejaculării, rezolvând problema ejaculării precoce și prelungind totodată durata actului sexual, implicit plăcerea.

Care sunt efectele adverse ale pastilelor pentru potență ?

Anumite pastile pentru potență pot avea și unele efecte adverse care nu apar de fiecare dată și care variază de la caz la caz ca forme de manifestare și intensitate. Cele mai frecvente efecte adverse ale acestor pastile sunt următoarele:

  • Durere de cap
  • Stare ușoară de amețeală
  • Senzație de greață urmată uneori de vărsături
  • Tulburări digestive;
  • Nas înfundat
  • Înroșirea feței
  • Dureri musculare sau la nivelul membrelor
  • Țiuit în urechi.

Care sunt pastile potenta fără efecte secundare?

Argon Potent este un produs cu un grad sporit de eficiență, fără riscul apariției unor efecte secundare din categoria celor menționate mai sus.

Argon Potent se numără printre puținele produse din această categorie care nu au efecte secundare, fapt confirmat și de numeroșii utilizatori care au folosit acest supliment. Cei mai muți dintre ei spun că efectul a apărut la cel mult 30 de minute după administrare, fără a fi însoțit de vreo reacție adversă. Din acest motiv, au și deveni utilizatori fideli de Argon Potent, pe care îl recomandă și celorlalți bărbați care se confruntă cu probleme de erecție sau legate de ejacularea precoce.

Singurul risc aste asociat unor eventuale reacții alergice în cazul persoanelor care au alergii la unul sau mai multe ingrediente din compoziția suplimentului alimentar. De aceea, dacă știi că ești alergic, este bine să  studiezi cu atenție prospectul, pentru a te asigura că în lista de ingrediente nu se găsește vreo substanță care ți-ar putea face rău.

Pastilele de potență sunt recomandate și pacienților cu diabet ?

Marea majoritate a produselor existente pe piață care sunt avizate și comercializate legal pot fi administrate fără niciun risc și de către bărbații care suferă de diabet.

De altfel, diabetul este una din afecțiunile care pot duce la apariția disfuncției erectile iar în ultimii ani incidența sa este într-o continuă creștere. Astfel, există și un interes din partea producătorilor de a scoate pe piață pastile de potență care să poată fi luate în siguranță de pacienții cu diabet, din moment ce aceștia reprezintă un segment important de consumatori.

Bărbații cu probleme cardiace pot lua pastile pentru potență ?

Unele pastile pentru potență pot fi administrate fără riscuri în cazul bărbaților cu probleme cardiovasculare, însă este recomandată atenție sporită la alegerea produsului respectiv.

Am arătat mai devreme că aceste pastile acționează asupra circulației sanguine, fapt ce poate crea anumite probleme în cazul pacienților cardiaci. De aceea, este recomandat ca aceștia să se consulte în prealabil cu medicul și să țină cont de recomandările acestuia în ceea ce privește alegerea produsului potrivit, precum și a modului de administrare.

Comments

  1. GEORGE spune:

    Ce-mi recomandați pentru performanta sexuala de lunga durata! Am 62 de ani! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *