7 Secrete și Sfaturi pentru Potența de la Medicul Specialist Dr.Norbert Petrovici

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Medicul specialist urolog Dr.Norbert Petrovici este un personaj cunoscut în Europa pentru sfaturile valoroase oferite cuplurilor care nu se mai pot bucura de o viață sexuală activă din cauza problemelor de potență.

 

Dr.Norbert Petrovici
Dr.Norbert Petrovici

Fiind un profesionist desăvârșit și un medic foarte atent la nevoile clienților, Dr.Norbert Petrovici ocupă mai multe funcții importante atăt în România, căt și în afara granițelor.

Medicul susține că a ales urologia pentru că este ramura medicinei prin care poate ajuta cuplurile să ducă o viață fericită și să dea naștere copiilor care aduc atăt de multă bucurie în jurul nostru.

Disfuncțiile erectile sunt adevărate probleme care pot afecta atăt bărbații, cât și femeile.

De multe ori bărbații ajung să se simtă complexați și să-și piardă total încrederea în masculinitatea lor din pricina problemelor sexuale.

Toate aceste afecțiuni pot fi rezolvate, iar viața sexuală poate reveni la normal doar făcând alegerile potrivite.

În acest articol o să vă prezentăm mai multe sfaturi si secrete pentru potență, susținute atât de medicul Dr.Norbert Petrovici.

Secrete de care trebuie să luați aminte și să aveți numai de câștigat.

De ce este important să avem o viață sexuală regulată?


Sexul are o mulțime de beneficii pentru sănătate și trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate atunci când ne dorim să avem o sănătate de fier și o stare de spirit pozitivă.

Alături de o alimentație bine pusă la punct și o activitate fizică zilnică, sexul ne poate ajuta să avem un corp mai sănătos și mai arătos.

De asemenea, activitatea sexuală regulată ne poate ajuta să gândim la limpede, iar în acest sens au fost făcute mai multe studii care au arătat că persoanele active din punct de vedere sexual sunt mai productive și găsesc soluții la problemele cu care se confruntă într-un timp mai scurt.

1. Exercițiile fizice


Exercițiile fizice sunt printre acele secrete pentru potență, care este foarte des neglijat.

Este foarte important este să executăm exerciții fizice pentru cel puțin 30 de minute în fiecare zi, iar acest sfat vine ca urmare a mai multor studii făcute de medici importanți care au studiat cum funcționează organismul uman în timpul activității fizice.

Pentru a evita problemele de potență trebuie să-i oferim corpului nostru un tratament complet, iar un stil de viață sănătos nu poate fi îndeplinit fără să acordăm suficientă atenție sportului.

Cu căt sângele circulă mai bine, cu atât vom evita problemele la nivelul organelor genitale. Mai mult decăt atăt, nivelul de testosteron din corp este stimulat atunci când ridicam greutăți sau ne mișcăm în mod regulat.

Sportivii sunt mai activi din punct de vedere sexual și au un apetit crescut, spre deosebire de persoanele sedentare.

Într-un studiu publicat de revistă “The American Journal of Cardiology” a constat că exercițiile aerobice pot aduce o îmbunătățire a disfuncților erectile.(1)

2. Dieta alimentară îți poate îmbunătăți activitatea sexuală


Mare atenție la ceea ce mănânci!

Dacă te confrunți cu probleme de potență, pe lângă alimentația sănătoasă pe care o consumi zilnic trebuie să faci loc în viața ta suplimentelor naturale.

Ele sunt responsabile cu aducerea la un nivel optim a micronutrienților care lipsesc din alimentație.

Secretul este să aveți alimente si fructe pentru potență masculina în dietă.

Argon Potent este un stimulent natural care a ajutat o mulțime de bărbați să-și recapete potența cât și viața sexuală.

Erecțiile slabe și de scurtă durată te pot pune în situații jenante, iar pentru bărbați aceste momente pot conduce chiar și la scăderea stimei de sine sau chiar depresie.

Unul dintre secretele obținerii unei erecții, este o alimentație corespunzătoare.

3. Folosește stimulente naturale pentru momente intime de neuitat


Unul dintre secretele pentru potență la care le recomand tuturor barbatiilor, care doresc o mică scănteie în dormitor.

Argon Potent este un stimulent natural pentru potență dar care și prelungește durata actului sexual, are efecte imediat după administrare și nu provoacă dependența.

Spre deosebire de alte suplimente naturale pentru potență, Argon Potent este testat și aprobat de Ministerul Sănătății și are la bază doar ingrediente naturale atent selecționate.

Un alt sfat important de luat în seamă cum ne alegem cele mai bune pastile de potență, în funcție de necesitațiile fiecăruia.

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru partide mai lungi de sex, erecții mai puternice și efecte rapide, Argon Potent este produsul de care ai nevoie!

4. Ține stresul sub control


Stresul afectează viață sexuala, mai este acesta un secret ?

Stresul ne afectează atăt găndirea, cât și starea de sănătate și activitatea sexuală ,iar aceste este unul dintre sfaturile care va recomand sa dati cea mai mare atenție.

Un studiu a bărbaților cu tulburare de stres post-traumatic (PTSD) a constatat că aceștia au un risc in a avea probleme de potență, mai mare de 3 ori.(2)

O abordare pozitivă asupra vieții va oferi o stare de spirit mai bună și o activitate sexuală mai intensă. Învață cum să gestionezi situațiile care-ți provoacă stres, și nu lasă aceste emoții să-ți afecteze viața intimă.

5. Comunicarea dintre parteneri este esențială!


Bărbații tineri care se confruntă cu probleme de acest gen s-au obișnuit să comunice în primul rând cu prietenii lor, iar mai apoi cu partenerul.

Foarte puțini se adresează medicului, iar acest aspect nu poate decăt să ne îngrijoreze.

Educația sexuală este la un nivel scăzut la noi în țară, acest lucru avănd repercursiuni grave asupra tinerilor.

Trebuie să înțelegem ca o relație, de orice fel ar fi aceasta, are la bază comunicarea.

Multe probleme pot fi rezolvate prin dialog.” – spune medicul specialist urolog Dr.Norbert Petrovici.

6. Renunțați la alcool și țigări


După cum stiți, bărbații care sunt dependenți de fumat pot întămpina probleme de potență incă de la o vărstă fragedă, iar acest aspect este un bun motiv de a renunța la fumat.

Nicotina afectează circulația sanguină, bărbații fumători întâlnindu-se de multă ori cu probleme în a menține o erecție puternică pe tot parcursul actului sexual.

Intr-un studiu din 2004, fumătorii și foștii fumători cu disfuncție erectilă au fost monitorizați pentru tot parcursul unui an. Foștii fumători au experimentat o reducere măsurabilă a simptomelor disfuncției erectile, cu o îmbunătățire de aproximativ 25% față de restul participanților la studiu.(3)

Fumătorii, pe de altă parte, nu au văzut nicio îmbunătățire – toți cei care au avut disfuncție erectilă la începutul studiului a avut-o și la sfârșit. De fapt, 6,8% dintre fumătorii care au luat parte la studiu au experimentat o agravare a simptomelor disfuncției erectile, comparativ cu doar 2,5% dintre nefumători.

De asemenea, alcoolul trebuie evitat pentru o viață sexuală activă. Deși este cunoscut de mulți bărbați ca fiind un bun partener pentru partide mai lungi, acesta va scădea performanțele sexuale și va scădea libidoul. Efectele sunt întâlnite atât de bărbați, căt și de femei.

7. Asigurați-vă că dormiți suficient


Unul dintre cele mai importante secrete pentru potență.

Un somn insuficient în special ca urmare a, apneei de somn și a altor tulburări de somn, are o strănsă legătură cu problemele de potență.

Acest lucru vă poate afecta circulația și, la rândul său, face mai dificilă obținerea și menținerea unei erecții.

Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că beneficiați de șase până la opt ore pe noapte:

  • Opriți toate ecranele – inclusiv telefonul, computerul sau televizorul – cu cel puțin o oră înainte de culcare.
  • Evitați băuturile cu cofeină după 18:00 p.m.
  • Încercați să vă culcați și să vă treziți la aceeași oră în fiecare zi.
  • Luați în considerare administrarea unui supliment de melatonină cu aproximativ o oră înainte de culcare.
  • Păstrați-vă temperatura in dormitorul la aproximativ 21 ° C .

Sursa: 

1. Begot I, Peixoto TC, Gonzaga LR, Bolzan DW, Papa V, Carvalho AC, Arena R, Gomes WJ, Guizilini S. A home-based walking program improves erectile dysfunction in men with an acute myocardial infarction. Am J Cardiol. 2015 Mar 1;115(5):571-5. doi: 10.1016/j.amjcard.2014.12.007. Epub 2014 Dec 18. PMID: 25727080.

2. Breyer, B.N., Cohen, B.E., Bertenthal, D., Rosen, R.C., Neylan, T.C. and Seal, K.H. (2014), Sexual Dysfunction in Male Iraq and Afghanistan War Veterans. J Sex Med, 11: 75-83. https://doi.org/10.1111/jsm.12201

3. Pourmand G, Alidaee MR, Rasuli S, Maleki A, Mehrsai A. Do cigarette smokers with erectile dysfunction benefit from stopping?: a prospective study. BJU Int. 2004 Dec;94(9):1310-3. doi: 10.1111/j.1464-410X.2004.05162.x. PMID: 15610111.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *