Totul despre Impotență la Bărbații Tineri

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Impotența este o problemă frecvent întâlnită în rândul tinerilor, cauzele apariției fiind diverse; de la afecțiuni medicale severe și pănă la probleme de natură emoțională.

Un prim pas spre vindecare îl reprezintă conștientizarea și acceptarea motiv pentru care bărbații trebuie să fie mai deschiși în a discuta despre impotență.

Pot bărbații tineri să sufere de disfuncții erectile?


Cercetătorii au descoperit că disfuncția erectilă a afectat 26% dintre bărbații adulți cu vârsta de sub 40 de ani.

Oricine poate suferi din cauza disfuncțiilor erectile. Vărsta nu reprezintă un criteriu, acesta fiind și motivul pentru care bărbații ar trebui să meargă la un control de specialitate ori de căte ori întămpină o problemă medicală.

Un studiu din 2013 publicat in “Journal of Sexual Medicine” sugerează că disfuncția erectilă este mai frecventă în răndul bărbaților tineri decăt se credea anterior.(1)

Viața sexuală este extrem de importantă fapt pentru care apariția unor afecțiuni pot cauza frustrări în interiorul cuplului și nu numai.

Bărbații ajung să își piardă încrederea în ei, nu se mai simt virili, nu se mai simt potenți, în concluzie nu se mai simt bărbați în adevăratul sens al cuvântului.

De cele mai multe, masculinitatea este egală cu virilitatea, iar apariția impotenței poate da naștere unor adevărate traume emoționale.

Citeste: Totul despre Disfuncția Erectilă & Impotență

Statistica

Total Sub 30 Ani: 37

Total Predispusi la probleme erectile: 533.00

Vezi rezultate detaliate

Care sunt cauzele apariției impotenței la bărbații tineri?


Există numeroase probleme medicale care se pot afla în spatele impotenței, ca de exemplu:

  • Hipertensiunea arterială – Pe lângă riscul apariției impotenței, bărbații pot avea probleme cardiovasculare severe, iar hipertensiunea si potența sunt printre cele mai serioase probleme. Stilul de viață este foarte important pentru menținerea, în parametri optimi, a funcțiilor organismului astfel ca alimentația sănătoasă, mișcarea sau lipsa tutunului trebuie bifate.
  • Greutatea excesivă – Bărbații supraponderali sau obezi întămpină probleme în obținerea unei erecții. În plus, aceștia nu au nici rezistența fizică și astfel nu reușesc să ducă la bun sfârșit un act sexual.
  • Diabetul – Este o afecțiune severă care trebuie depistată și tratată din timp, în caz contrar poate provoca inclusiv moartea pacienților. Diabetul contribuie la diminuarea circulației săngelui ceea ce înseamnă că organul sexual masculin nu mai este atăt de bine vascularizat și prin urmare erecțiile nu mai sunt atăt de puternice.
  • Alcoolul – Poate contribui la relaxarea atmosferei în dormitor atunci cănd este consumat cu măsură. Bărbații care însă consuma în mod regulat alcool ajung să aibă probleme în menținerea unei erecții pentru o perioadă îndelungată de timp.
  • Drogurile – Provoacă o serie de modificări în interiorul organismului afectănd nu doar sistemul nervos, ci și funcțiile esențiale. Bărbații dependenți de droguri întămpină tot felul de probleme sexuale, de la lipsa apetitului sexual și pănă la imposibilitatea obținerii unei erecții.
  • Depresia – Este considerată inamicul tăcut al oamenilor pentru că poate trece complet nevăzută. Bărbații ajung să sufere din cauza unor factori externi, precum pierderea jobului sau pierderea unui membru al familiei, iar acest lucru poate dăuna vieții sexuale. Un bărbat deprimat nu va mai avea chef să întrețină o partidă de amor, nu își va mai dori să ia inițiativa în pat.
  • Alte probleme cu sănătate – Există și alte afecțiuni medicale care pot influența în mod direct activitatea bărbaților în pat, fapt pentru care, oamenii ar trebuie să își facă un obicei din a merge la medic.

Așadar, pentru remedierea problemelor existență, dar și pentru preîntâmpinarea lor, bărbații ar trebui să acorde o atenție mult mai mare stilului de viață, ar trebui să își facă anual o serie de analize pentru depistarea eventualelor afecțiuni ,care se pot face și la clinici care tratează disfuncții sexuale masculine, și ar putea apela chiar și la un mic ajutor pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale.

Vrei să îți duci partenera pe culmile extazului?

Îți dorești să te bucuri de o noapte cu adevărat pasională?

Argon Potent este cheia.

De ce Argon Potent?

Fiolele Argon Potent se pot transforma în aliatul de nădejde al bărbaților pentru că:

  • Sunt realizate din ingrediente 100% naturale ceea ce înseamnă că sunt căt se poate de sigure pentru sănătate.
  • Ajută la creșterea libidoului.
  • Contribuie la vascularizarea zonei penisului; cu alte cuvinte, bărbații vor reuși să aibă o erecție puternică pentru o perioadă îndelungată de timp.

Sursa:

1. Capogrosso P, Colicchia M, Ventimiglia E, Castagna G, Clementi MC, Suardi N, Castiglione F, Briganti A, Cantiello F, Damiano R, Montorsi F, Salonia A. One patient out of four with newly diagnosed erectile dysfunction is a young man–worrisome picture from the everyday clinical practice. J Sex Med. 2013 Jul;10(7):1833-41. doi: 10.1111/jsm.12179. Epub 2013 May 7. PMID: 23651423.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *