Clinici care trateaza disfunctiile sexuale

Articol scris de:

Matei Marian
Matei Marian

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Tratarea disfunctiilor erectile a inceput sa fie luata tot mai in serios de catre barbati. Acestia au inteles necesitatea unui consult de specialitate motiv pentru care au aparut o multime de clinici medicale specializate pe astfel de probleme.

Printre cele mai bine cotate 3 clinici pentru disfunctii sexuale masculine, se afla:

1. OkMedical

OkMedical – este o clinica privata ce ofera pacientilor sai servicii de o calitate superioara. Doar in Bucuresti exista, nu mai putin de, 8 astfel de centre deschise, in diverse zone ale capitalei, insa exista sedii si in marile orase ale tari, precum in Iasi, Timisoara, Constanta sau Cluj.

In ultimul an, au fost infiintate foarte multe centre de tip walk in in aproape toate zonele tarii, scopul fiind acela de a veni in ajutorul pacientilor cu simptome asociate COVID-19, dar si de a testa rapid un numar cat mai mare.

Site: https://okmedical.ro

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/okmedical.ro/

Adresa: OK Medical, Strada Puțul lui Zamfir 15A, București 015011

2. ClinicaOn

Se axeaza in principiu pe tratarea disfunctiilor erectile fiind specializata pe astfel de probleme. Pacientii pot veni in clinica din Bucuresti sau isi pot indrepta atentia si spre centrele deschise in Craiova, Targu Mures sau Sibiu.

Site: https://www.clinicaon.ro/

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Clinica-On-288718487852790/

Adresa: Bulevardul Dimitrie Cantemir NR1, București 040231

3. Centrokinetic Eliade

Dincolo de servicii de ortopedie si recuperare medicala, terapii inovatoare care ajuta la o mai buna functionare a intregului organism. Personalul este alcatuit din medici cu experienta, oameni aplecati spre pacienti care inteleg necesitatea unui diagnostic clar si precis, precum si importanta administrarii corecte a tratamentului.

Site: https://centrokinetic.ro/

Pagina Facebook: https://ro-ro.facebook.com/centrokinetic

Adresa:Bulevardul Mircea Eliade 18, București 012011

Avantaje

De regula, vizitele la medicul specialist sunt imperios necesare pentru buna functionare a intregului organism.

Desi, problemele de natura sexuala sunt destul de delicate, barbatii ar trebui sa isi infranga aceasta jena si ar trebuie sa viziteze tot mai des cabinetul medicului pentru ca doar asa vor putea sa:

  • Isi recapete virilitatea;
  • Sa aiba din nou incredere in fortele proprii;
  • Sa se bucure din nou de o viata sexuala activa si implinita;
  • Sa isi redobandeasca controlul asupra organului masculin

Dezavantaje

Este adevarat ca tratarea, intr-un centru privat, a afectiunilor de orice natura, nu doar a celor sexuale, poate avea si unele dezavantaje, printre care se numara:

  • Costurile destul de ridicate, chiar si pentru o simpla consultatie;
  • Lipsa unei astfel de specializari in orasul de resedinta ceea ce implica deplasarea spre cel mai apropiat centru.

Cu toate acestea, problemele medicale nu ar trebui lasate netratate pentru ca pot ascunde afectiuni mult mai grave, afectiuni care pot fi fatale. Medicul este persoana cea mai indicata sa puna un diagnostic corect, dar si sa ofere un tratament personalizat, adaptat nevoilor fiecarui pacient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *