Totul ce Trebuie să știi Despre Impotența Funcțională

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Performanțele sexuale sunt barometrul măsurării virilității oricărui barbat, însă atunci cănd apar problemele erectile încrederea în sine începe să scadă.

Nu doar bărbații trecuți de prima tinerețe , ci și bărbații tineri se confruntă cu impotența sau cu probleme de menținere a unei erecții, în special atunci când sunt stresați sau timorați.

Te-ai simțit vreodată stresat înainte de a face sex?

Este departe de a fi neobișnuit ca bărbații să se simtă nervoși, anxioși sau inconfortabili înainte și în timpul unui act sexual – o problemă comună cunoscută sub numele de impotența funcțională.

În acest ghid, vom analiza mai detaliat ce este impotența funcțională, cum se întămplă și ce puteți face pentru a preveni aparitia acestei probleme.

Ce înseamnă Impotența Funcțională?


Impotența funcțională apare atunci când bărbații sunt compleșiți de gănduri, griji și probleme sau atunci cănd au pentru prima dată contact sexual cu o parteneră nouă.

Teama de eșec este cea care duce la apariția acestui tip de impotență.

Bărbații nu se mai simt încrezători în forțele proprii și astfel partida de sex se poate transforma într-un adevărat stres.

Chiar și tinerii lipsiți de experiență pot trece printr-o situație similară. Lipsa unor referințe, descoperirea unui teritoriu necunoscut poate pune mult prea multă presiune pe umerii tinerilor.

În final, aceștia nu se mai pot concentra și nu vor mai putea avea o erecție puternică, care este de multe ori catalogată ca un “penis moale” unde ei nu își pot duce la bun sfărșit actul sexual.

Toată lumea experimentează stres în viață de zi cu zi. Corpurile noastre sunt proiectate să simtă stresul și să reacționeze la acesta. Dar, când stresul persistă, corpul începe să nu funcționeze în parametrii normali și pot apărea probleme precum impotența funcțională .

Cheia pentru a face față stresului este identificarea acelor condiții din viața dvs. care provoacă stresul și învățarea modalităților de a le reduce.

Cum funcționează Impotență Funcțională ?


Cănd vă simțiți anxios, corpul dumneavoastră își activează sistemul nervos, ducănd, printre altele, la constricția vaselor de sănge și la creșterea producției de hormoni ai stresului, cum ar fi: epinefrina, norepinefrina și cortizolul.

Acest lucru duce la o creștere a nivelului tensiunii arteriale și la o reducere ulterioară a fluxului de sănge către părți ale corpului, cum ar fi penisul.

Acest lucru face mult mai greu decăt în mod normal dezvoltarea și păstrarea unei erecții, afectându-ți capacitatea de a te bucura de sex cu partenerul tău.

Mai pe scurt, efectele psihologice ale anxietății de performanță duc la un răspuns fizic din partea corpului ,care, la răndul său, face actul sexual mai dificil.

Principalele cauze ale Impotenței Funcționale


Așadar, impotența funcțională nu este legată de probleme medicale, ci apare din cauza unor stimuli externi, printe principalele cauze se enumară:

  • Stresul & Anxietatea – Este cauza principală cauza al acestei probleme, pentru că destabilizează ritmul normal de funcționare al organismului. Bărbații se consumă foarte mult și astfel ajung să nu mai fie capabili să întrețină un raport sexual cu partenera.
  • Teama de necunoscut – Orice situație nouă prin care oamenii trec poate genera o stare de anxietate care îi împieda sa îș idea frău liber imaginației. De multe ori, bărbații ajung să se simtă inhibați atunci cănd ajung în pat cu o femeie foarte frumoasă sau cu o femeie necunoscută iar aceasta afectând performața in dormitor.
  • Eșecurile repetate – Bărbații care trec prin experiențe nefericite ajung să își piardă încrederea în sine și chiar să evite interacțiunile intime cu persoanele de sex feminin pentru a nu se face din nou de rușine.
  • Stima de sine scazută – Sau problemele legate de imaginea corpului, cum ar fi îngrijorarea asupra greutății corporale, înălțimii sau dimensiunii penisului.

Citeste: Am scris si un articol generalist despre impotenta.

Factorii de risc


În timp, anxietatea de performanță poate avea un efect negativ semnificativ asupra vieții sexuale a unui bărbat, rezultând (pentru unii oameni) un nivel redus de interes pentru activitatea sexuală.

Intr-un studiu din 2020 a constatat, de asemenea, că anxietatea legată de performanță sexuală cauzează cele mai frecvente disfuncții sexuale.(1)

Printre factorii de risc, se enumară:

  • Anumite tratamente medicamentoase care pot duce la scăderea libidoului
  • Alcoolismul
  • Consumul stupefiantelor
  • Pierderea virginității de la o vărstă foarte fragedă – genul acesta de experiențe se pot transforma în adevărate traume

Complicații


În cazul în care impotența funcțională este lăsată netratată, aceasta poate conduce la apariția altor probleme medicale, precum:

Bolile de inimă – Penisul are nevoie să fie bine vascularizat astfel încăt să aibă loc o erecție, iar atunci cănd problemele încep să apară, acestea trag un semnal de alarmă și asupra sănătății întregului sistem circulator.

Bărbații trebuie să își monitorizeze atent sistemul cardiovascular pentru a preîntămpina apariția anumitor probleme de sănătate.

Tratament rapid pentru Impotență Funcțională


Impotența funcțională este o problemă comună care poate afecta pe oricine.

Pentru bărbați, poate fi o experiență stresantă – la urma urmei, nimeni nu dorește să-și lase partenerul nesatisfăcut deoarece se simte anxios și inconfortabil.

Din fericire, anxietatea de performanță poate fi ușor remediată. De la comunicarea deschisă cu partenerul pănă exerciții de relaxare și pastilele de potență, există o serie de opțiuni de tratament care vă pot ajuta să depășiți anxietatea de performanță și să vă bucurați de o viață sexuală sănătoasă.

În cazul unei astfel de afecțiuni sexuale, cel mai bun tratament îl reprezintă suplimentele alimentare.

Argon Potent este un produs pentru potență sexuală, realizat doar din ingrediente naturale care contribuie la stimularea vascularizării zonei penisului în vederea obținerii unei erecții puternice și de lungă durată, si este un tratament pentru aceasta disfuncție erectilă.

Unul dintre ingredientele principale din compoziția acestor fiole este L-Tirosina, o substanță activă care ajută la revigorarea organsimului, oferă energie contribuind, de asemenea și la creșterea libidoului.

În plus, ajută la creșterea nivelul de atenție și de concentrare și astfel bărbații nu se mai lăsă distrași de griji și probleme atunci cănd se află în pat cu partenera pentru un act sexual de cea mai înaltă calitate.

Argon Potent – Obține erecții de invidiat și prelungește actul sexual 100% Natural.

 

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT


Sursa:

1. Pyke RE. Sexual Performance Anxiety. Sex Med Rev. 2020 Apr;8(2):183-190. doi: 10.1016/j.sxmr.2019.07.001. Epub 2019 Aug 22. PMID: 31447414.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *