Totul ce Trebuie sa stii Despre Impotenta Functionala

Articol scris de:

Matei Marian
Matei Marian

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Performantele sexuale sunt barometrul masurarii virilitatii oricarui barbat, insa atunci cand apar problemele erectile increderea in sine incepe sa scada.

Nu doar barbatii trecuti de prima tinerete , ci si barbatii tineri se confrunta cu impotenta sau cu probleme de mentinere a unei erectii, in special atunci cand sunt stresati sau timorati.

Ce inseamna Impotenta Functionala?

Impotenta functionala apare atunci cand barbatii sunt complesiti de ganduri, griji si probleme sau atunci cand au pentru prima data contact sexual cu o partenera noua.

Teama de esec este cea care duce la aparitia acestui tip de impotenta. Barbatii nu se mai simt increzatori in fortele proprii si astfel partida de sex se poate transforma intr-un adevarat fiasco.

Chiar si tinerii lipsiti de experienta pot trece printr-o situatie similara. Lipsa unor referinte, descoperirea unui teritoriu necunoscut poate pune mult prea multa presiune pe umerii tinerilor.

In final, acestia nu se mai pot concentra si nu vor mai putea avea o erectie puternica, care este de multe ori catalogata ca un “penis moale” unde ei nu isi pot duce la bun sfarsit actul sexual.

Cauze ale Impotentei Functionale

Asadar, impotenta functionala nu este legata de afectiuni medicale, ci apare din cauza unor stimuli externi:

  • Stresul – este inamicul numarul 1 al oamenilor pentru ca destabilizeaza ritmul normal de functionare al organismului. Barbatii se consuma foarte mult si astfel ajung sa nu mai fie capabili sa intretina un raport sexual;
  • Necunoscutul – orice situatie noua prin care oamenii trec poate genera o stare de anxietate care ii impieda sa is idea frau liber imaginatiei. De multe ori, barbatii ajung sa se simta inhibati atunci cand ajung in pat cu o femeie foarte frumoasa sau cu o femeie necunoscuta;
  • Esecurile repetate – barbatii care trec prin experiente nefericite ajung sa isi piarda increderea in sine si chiar sa evite interactiunile intime cu persoanele de sex feminin pentru a nu se face din nou de rusine.

Citeste: Am scris si un articol generalist despre impotenta.

Factorii de risc

  • Anumite tratamente medicamentoase care pot duce la scaderea libidoului;
  • Alcoolismul;
  • Consumul stupefiantelor;
  • Pierderea virginitatii de la o varsta foarte frageda – genul acesta de experiente se pot transforma in adevarate traume;

Complicatii

In cazul in care impotenta functionala este lasata netratata, aceasta poate conduce la aparitia altor probleme medicale, precum:

Bolile de inima – penisul are nevoie sa fie bine vascularizat astfel incat sa aiba loc o erectie, iar atunci cand problemele incep sa apara, acestea trag un semnal de alarma si asupra sanatatii intregului sistem circulator.

Barbatii trebuie sa isi monitorizeze atent sistemul cardiovascular pentru a preintampina aparitia anumitor afectiuni.

Tratament

In cazul unei astfel de afectiuni, cel mai bun tratament il reprezinta suplimentele alimentare.

Argon Potent este un produs realizat doar din ingrediente naturale care contribuie la stimularea vascularizarii zonei penisului in vederea obtinerii unei erectii puternice si de lunga durata.

Unul dintre ingredientele principale din compozitia acestor fiole este l-tirosina, o substanta activa care ajuta la revigorarea organsimului, ofera energie contribuind, de asemenea, si la cresterea libidoului.

In plus, ajuta la cresterea nivelul de atentie si de concentrare si astfel barbatii nu se mai lasa distrasi de griji si probleme atunci cand se afla in pat cu partenera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *