Ce trebuie să știi despre Penisul Moale

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Incapacitatea bărbaților de a întreține un raport sexual, sau un “penis moale” poate ascunde anumite afecțiuni medicale.

Mai mult decât atât, apar stările de frustrare, nesiguranță sau teamă punăndu-și amprenta asupra stimei de sine.

Ce înseamnă un Penis moale?


De multe ori, aceștia nu reușesc să obțină o erecție sau mai este des întâlnită situația când “în timpul actului se înmoaie” astfel actul sexual nu are nicio finalitate.

Denumirea populară de penis moale se referă la lipsa unei erecții puternice,care intră in categoria problemelor de disfuncție erectilă.

Bărbații fie nu reușesc să se concentreze asupra actului sexual, fie se simți stresați din cauza partenerei și astfel nu li se mai întărește penisul.

În momentul în care aceștia se excită, cantitatea de sănge de la nivelul organului sexual se mărește, iar penisul se extinde.

Simptome


O astfel de disfuncție erectilă este destul de ușor de diagnosticat. Printre cele mai comune simptome se află:

  • Lipsa obținerii unei erecții – Cu alte cuvinte bărbaților nu li se scoală înaintea actului sexual.
  • Penis moale – In timpul actului se înmoaie și nu pot duce la sfârșit actul sexual.
  • Imposibilitatea menținerii erecției – în astfel de situații, bărbații nu pot păstra erecția până la final și astfel apar frustrările sexuale în interiorul cuplului pentru că niciunul dintre parteneri nu reușește să fie satisfăcut.

Citeste: Totul Despre Pierderea Erecție în timpul Actului Sexual

Cauze


Înainte de stabilirea unui tratament, medicul trebuie să analizeze atent cauzele care au dus la apariția acestei probleme. În astfel de situații, cauzele pot fi de natură medicală:

  • Diabetul – Contribuie la deteriorarea vaselor de sănge și astfel circulația nu se mai face în mod corespunzător. Penisul nu mai este vascularizat ceea ce înseamnă că bărbații întâmpină dificultăți în obținerea unei erecții.
  • Anumite tratamente medicamentoase – Contribuie la scăderea libidoului fapt pentru care bărbații ajung să nu mai simtă nevoia unei interacțiuni fizice cu partenera.
  • Afecțiunile tiroidei – Reușesc să dea peste cap întregul metabolism. Nivelul testosteronului din sănge scade ceea ce înseamnă că activitatea sexuală are de suferit.

Există și unele cauze psihologice:

  • Stresul își pune mereu amprenta asupra stării de sănătate. Bărbații care sunt supuși zilnic unei presiuni ajung să se simtă mereu obosiți, ajung să fie mereu absorbiți de griji și probleme, iar sexul nu mai reprezintă o necesitate pentru ei.
  • Abuzul de alcool sau stupefiante contribuie la apariția disfucțiilor erectile datorită faptului că bărbații nu mai sunt capabili să își controleze corpul.
  • Stările de anxietate pot duce la apariția atacurilor de panică. De multe ori, bărbații ajung să se izoleze și refuza să mai întrețină relații sexuale de teama unui eșec.

Tratament “penis moale”


Atăt timp căt nu există probleme medicale serioase în spatele unui penis moale, bărbații pot răsufla într-un fel ușurați.

Ei au nevoie doar de un supliment alimentar care să le ofere mai multă energie și care să contribuie la creșterea nivelului de testosteron din organism și implicit a libidoului.

În timpul actului se înmoaie ? Fiolele Argon Potent sunt une dintre cele mai eficiente soluții pentru a obține o erecție de lungă durată.

Acesta vine sub forma unor fiole care trebuie consumate înainte actului sexual pentru stimularea circulației sangvine la nivelul penisului.

Fără nici cel mai mic efort, bărbații vor obține o erecție de toată frumusețea pe care o pot păstra o perioadă îndelungată de timp.

Astfel, partidele de amor se transformă în adevărate maratoane sexuale în urma cărora partenerii sunt complet satisfăcuți.

Comments

  1. Trifon ion spune:

    As vrea să-mi trimiteți ceva de probă vă multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *