Totul Despre Pierderea Erecție în timpul Actului Sexual

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Eșecurile din dormitor își pot pune amprenta asupra bărbaților, în special, asupra modului în care aceștia se raportează la sine.

Oricine poate suferi de pierdere a erecției, însă în momentul în care întămplările sunt recurente, e clar că există o problemă medicală ce trebuie tratată cât mai rapid.

Raporturile sexuale sunt parte din viața oamenilor; reprezintă modalitate prin care partenerii își manifestă dragostea, atașamentul său chiar devotamentul.

Ignorarea unei astfel de afecțiuni poate duce la apariția frustrărilor, la răcirea relațiilor dintre parteneri, precum și la autoizolarea bărbaților.

Aceștia ajung să se simtă inferiori, ajung să își piardă încrederea în forțele proprii și pot cădea uneori în depresii severe.

Cauzele Pierderii Erecției în timpul actului Sexual


Cu siguranță, fiecare bărbat s-a găndit măcar odată în viață “de ce mi se culcă în timpul sexului”? Printre cele mai des întălnite cauze se numără:

  • Stresul – Grijile ajung să îi copleșească de multe ori pe bărbați și astfel ajung să își piardă concentrarea.
  • Comportamentul partenerei – Deși nu pare, bărbații sunt firi destul de sensibile, iar un comportament nepotrivit sau un comentariu deplasat poate să îi inhibe și astfel în timpul actului se înmoaie.
  • Afecțiuni medicale severe – Imposibilitatea menținerii unei erecții poate ascunde probleme medicale grave, precum boli cardiovasculare, diabet sau afecțiuni ale rinichilor.
  • Abuzul de alcool sau tutun – Contribuie la scăderea producției de testosteron din organism; cu alte cuvinte nivelul libidoului este tot mai mic, dispare dorința de a face sex.

Sfaturi Pentru Menținerea Erecției 


  • Modifică stilul de viață – Pentru a putea funcționa în parametri normali, bărbații ar trebui să ducă o viață căt mai sănătoasă. Activitatea fizică, mesele regulate și alimentele fără grăsimi ajută la menținerea unui tonus ridicat, oferă energie și bună dispoziție. Bărbații au nevoie să se simtă bine în pielea lor pentru a putea performa în pat.
  • Psihoterapie – Atunci cănd problemele erectile au cauze psihologice, se recomandă ajutor de specialitate. Spre exemplu, sunt bărbat care suferă trauma pierderii persoanei iubite poate să nu mai fie capabil să întrețină relații intime cu nicio altă femeie. În acest caz, disfuncția erectilă este cauzată de un factor extern și nu de o condiție medicală.
  • Pastile de Potență – orice bărbat care s-a confruntat cel puțin odată în viață cu disfuncții erectile s-a găndit oare “ce pastile să iau să mi se scoale”? În mod normal, farmaciștii recomandă suplimentele alimentare, acestea fiind aliatul de nădejde al bărbaților în situațiile stresante.

Argon Potent, spre exemplu, este unul dintre cele mai eficiente tratamente de pe piață.

Trebuie consumat cu 30-60 de minute înaintea actului sexual pentru obținerea rezultatelor scontate.

Tratamentul este realizat doar din ingrediente naturale fiind căt se poate de sigur pentru sănătate.

Substanțele active din compoziție contribuie la stimularea producției testosteronului în organism, precum și la o mai bună circulație a săngelui la nivelul penisului.

În felul acesta, bărbații se pot bucura de o erecție puternică și îndelungată fără nici cel mai mic efort.

Concluzie


Eșecurile sexuale nu trebuie privite ca pe o problemă de viață și de moarte.

Acestea pot apărea chiar și în cazul celor mai potenți bărbați, în special atunci cănd intervin factorii externi sau afecțiunile medicale.

Este important ca bărbații să conștientizeze problema și să apeleze la ajutor de specialitate pentru identificarea corectă a cauzei apariției.

Deși, atăt în farmacii, căt și în mediul online, bărbații găsesc tot felul de pastile/geluri sau fiole pentru potență, recomandarea medicului este de a merge la un prim consult pentru o evaluare căt mai amănunțită.

Din păcate, multe dintre tratamentele de pe piață au în compoziție substanțe periculoase care pot face mai mult rău decât bine.

Comments

  1. Curcan Gheorghe spune:

    Dece mi se moaie an timpul actului sexual ce pot sa fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *