Ce pastile sa iau sa mi se scoale ?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Una dintre principalele probleme de natura sexuala cu care se confrunta bărbații este dificultatea de a obține sau a menține erecția pentru a avea loc actul sexual.

Dar care sunt motivele care duc la apariția acesteia?

De ce nu nu se mai scoală penisul?


  1. Vărsta – Acesta reprezintă cel mai comun factor care determina apariția disfuncțiilor erectile. Acest lucru apare că urmare a circulației deficitare a sângelui către penis, precum și din cauza scăderii nivelului de testosteron din organism, odată cu înaintarea în vârstă.
  2. Stres – Stresul este un factor tot mai prezent în viață oamenilor și care le afectează toate sectoarele vieții. Atât strsul cât și activitățile stresante au impact negativ foarte puternica asupra vieții sexuale, deoarece interferează cu hormonii sexuali ducând până la apariție problemelor cu erecția.
  3. Stilul de viață – Un stil de viață sănătos implica un regim alimentar adecvat și un progrma de activitate fizica. Sedentarismul și greutatea în exces, obezitatea, afectează starea generala de sănătate a oamenilor și, implicit, și pe cea sexuala. De aceea, mulți dintre bărbații care au un astfel de stil de viață nesănătos se pot confrunta și cu disfuncții erectile.
  4. Probleme de sănătate – Exista, totuși, și unele boli care afectează funcțiile sexuale ale unui bărbat, boli precum diabetul, tensiunea marița, întărirea arterelor, leziuni ale măduvei spinării sau scleroza multipla. De asemenea, și unele medicamente utilizate pentru tratarea unor boli pot determina apariti disfuncțiilor erectile.

Ce sa iau sa mi se scoale?


Pentru bărbații care se confrunta cu disfuncțiile erectile o soluție recomandata sunt stimulentele pentru potentă.

Ținând cont, însă, că multe dintre acestea au numeroase contraindicații sau efecte secundare, un supliment alimentar cum este Argon Potent poate fi cea mai buna alegere.

Argon Potent este disponibil sub forma de fiole, fiind realizat numai din ingrediente naturale, motiv pentru care nu produce și efecte secundare că alte medicamente pentru potență.

În plus, beneficiile de care se bucura atât utilizatorii, cât și partenerele lor, sunt:

  • Imbunătățirea performanțelor sexuale
  • Oferirea unei erecții mai mari, mai dure și de lungă durată
  • Imbunătățirea energiei mentale si fizice, prin inlăturarea anxietății

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *