Vitamine pentru o viață sexuală activă

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Corpul are nevoie în permanență de un complex de vitamine și minerale pentru a funcționa în parametri normali.

Spre exemplu, bărbații care suferă din cauza anumitor probleme de natură sexuală sau cei care pur și simplu vor doar să își îmbunătățească performanțele sexuale pot apela cu încredere la efectele benefice ale vitaminelor.

Deși vitaminele sunt sigure și eficiente venind în ajutorul bărbaților, există și unele efecte adverse care ar putea influența calitatea vieții fapt pentru care ar trebui administrare doar la indicațiile medicului specialist.

1. Vitamina B3


Poate să contribuie la îmbunătățirea funcției erectile!

Vitamina B3 (Niacina) ajută nu doar la reducerea colesterolului din sănge, ci și la îmbunătățirea funcției erectile în cazul pacienților care se confruntă cu disfuncționalități erectile moderate până la severe.

Vitamina B3 contribuie la stimularea producției hormonilor sexuali și astfel bărbații se pot bucura de o creștere a potenței.

De asemenea, contribuie și la reglarea somnului atăt de necesar pentru o stare de bine, dar și pentru buna funcționare a organelor vitale.

Din păcate, în curele de lungă durată, pot apărea și unele efecte adverse, ca de exemplu:

  • Apariția petelor la nivelul pielii
  • Posibilele tulburări de vedere
  • Riscul apariției gutei
  • Greață și vărsături.

Un studiu din 2011,a constatat că Vitamina B3 ar putea îmbunătăți simptomele la persoanele cu disfuncție erectilă de la moderată până la severă.(2)

CITEȘTE: Băuturi care cresc potentă!

2. Vitamina B9


Poate să ajute la stimularea producției de testosteron!

Acidul folic este esențial nu doar pentru fixarea sarcinii în cazul femeilor, ci și pentru stimularea producției de testosteron.

Un bărbat cu o carență de Vitamina B9 în organism este un bărbat cu un libido scăzut, un bărbat lipsit de chef, veșnic obosit și neinteresat de întreținerea unui raport sexual.

Aportul de vitamina B9 poate veni fie din produse alimentare cum sunt: ouălele sau bananele sau prin suplimentele alimentare.

În acest caz, poate apărea și unele efecte secundare, precum: gazele și balonarea, un somn slab calitativ sau chiar sentimente de depresie.

Intr-un studiu din 2020,a constatat că suplimentarea cu acid folic(vitamina B9) poate fi o parte utilă a tratamentului pentru disfuncție erectilă, toți cei 50 de participanți experimentând o oarecare îmbunătățire a simptomelor.

Cu toate acestea, vitamina B9 nu poate vindeca complet disfuncțiile erectile.(1)

CITEȘTE: Alimente care îmbunătățesc viața sexuală la bărbati

3. Vitamina C


Vitamina C – acidul ascorbic ajută la protejarea organismului și la întărirea sistemului imunitar.

În plus, susține căile biochimice care duc la eliberarea de oxid nitric, acesta fiind esențial pentru creșterea fluxului sanguin și realizarea erecțiilor.

Un astfel de tratament este indicat în special în cazul persoanelor în vărstă care întămpină probleme în obținerea unei erecții puternice.

Vitamina C ajută la o mai bună vascularizare a organului masculin determinănd astfel apariția erecției.

La polul opus există însă și unele efecte secundare ar ar putea interfera cu buna desfășurare a activităților zilnice:

  • Greață și vărsături
  • Apariția pirozisului
  • Durere de cap
  • Posibilitatea formării pietrelor la rinichi
  • Diareea

Intr-un studiu din 2017 spune că vitamina C ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și la creșterea testosteronului, ambele fiind importante pentru funcția sexuală.

Cu toate acestea, nu există dovezi că suplimentele de Vitamina C pot îmbunătăți disfunctile erectile.(3)

CITEȘTE: Leacuri populare pentru potență

4. Vitamina D

Una dintre cele mai frecvente deficiențe este cea de vitamina D, deoarece sinteza acesteia este legată de expunerea la soare.

Un studiul recent, efectuat pe un esantion de 3.390 barbati, a raporat de asemenea, că un nivel scăzut de vitamina D, a fost asociată cu disfuncția erectilă. (4)

De asemenea, sa demonstrat că vitamina D stimulează producția de oxid nitric, si susține un fluxul sanguin sănătos. (5)

Vitamina D și oxidul nitric sunt ambele componente importante în menținerea unui sistem cardiovascular sănătos și pot juca un rol în funcția sexuală.

Concluzie Finală


Deși aportul de vitamine este esențial pentru organism, nu există suficient de multe studii în domeniu care să demonstreze 100% eficacitatea lor asupra îmbunătățirii vieții sexuale prin creșterea potenței sau vindecarea ejaculării precoce.

În acest sens, un produs de pe piață cu efecte de la primele utilizari, este Argon Potent.

Cum te ajută Argon Potent ?

Fiolele sunt realizate doar din ingrediente naturale fiind cât se poate de sigure pentru organism.

Tratamentul poate fi utilzat chiar și de către persoanele care suferă de diverse alte afectini, precum cele cardiace, fără să interfereze cu alte medicamente chimice administrate.

Argon Potent poate fi achiziționat fără prescripție medicală fiind o alternativă căt se poate de sănătoasă pentru clasicele pastile pentru potență recomandate în mediile online sau chiar de către farmaciști.

Aceste fiole pot fi administrate înaintea actului sexual pentru obținerea unei erecții mai puternice sau pot face parte dintr-o cură mai îndelungată pentru tratarea disfuncționalității erectile.

Argon Potent nu se adresează doar persoanelor în vărstă, ci și bărbaților tineri care vor să își impresioneze partenerele cu o rezistență mai îndelungată în pat sau cu o erecție mai puternică.

În concluzie, problemele de natuară sexuală ar trebuie să fie adresate obligatoriu unui medic de specialitate.

Orice supliment de acest gen ar trebui utilizat doar la îndrumarea acestuia pentru un efect garantat.


Sursa:

1. Elshahid ARM, Shahein IM, Mohammed YF, Ismail NF, Zakarria HBAE, GamalEl Din SF. Folic acid supplementation improves erectile function in patients with idiopathic vasculogenic erectile dysfunction by lowering peripheral and penile homocysteine plasma levels: a case-control study. Andrology. 2020 Jan;8(1):148-153. doi: 10.1111/andr.12672. Epub 2019 Jun 24. PMID: 31237081.

2. Ng CF, Lee CP, Ho AL, Lee VW. Effect of niacin on erectile function in men suffering erectile dysfunction and dyslipidemia. J Sex Med. 2011 Oct;8(10):2883-93. doi: 10.1111/j.1743-6109.2011.02414.x. Epub 2011 Aug 2. PMID: 21810191.

3. Prasad, Vijay & Bb, Ghongane & Bb, Nayak. (2017). ROLE OF OXIDATIVE STRESS AND VITAMIN C, E ON MALE FERTILITY: MINI REVIEW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *