Viața sexuală după infarct și montare stent

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Persoanele care suferă de afecțiuni cardiovasculare și cărora li s-a montat un stent trebuie să învețe să trăiască cu acesta, pentru a avea o viață normală.

Cum se schimbă viața sexuală după un infarct miocardic ?


Infarctul miocardic reprezintă cu siguranță un eveniment care schimbă viața oricărei persoane. Specialistii afirmă că factorii care pot duce la infarct afectează și erecția bărbatului în egală măsură.

După un atac de cord, bărbații se pot confrunta cu mai multe situații:

 • Teamă de un alt accident vascular: bărbații care au suferit un astfel de eveniment pot rămâne cu teamă că vor trece din nou prin aceeași situație neplăcută, care le pune în pericol viața.
 • Schimbări fizice: după suferirea unui infarct miocardic, bărbatul trebuie să fie moderat în ceea ce privește activitatea fizică, deci să nu întreprindă activități prea solicitante pentru inima sa.
 • Schimbarea stării de spirit: bărbații care au suferit recent un infarct se pot confrunta cu un amalgam de sentimente, precum singurătate, depresie, iritabilitate, tristețe. Toate aceste stări pot influența negativ performanță sexuală și implicit, dorința de a întreține raporturi sexuale.
 • Scăderea libidoului: Sentimentele pe care o persoană le experimentează după ce a suferit un astfel de eveniment au efect asupra apetitului sexual. Este foarte posibil ca libioul să scadă și ca urmare a tratamentului prescris de medic.

Citește: Creșterea libidoului în 5 pași simplii.

Reluarea activității sexuale după un infarct


După infarct, în primele două săptămânii există un risc crescut în cazul în care se întrețin raporturi sexuale, acesta scăzând odată cu trecerea timpului.

Bărbații care au suferit un infarct miocardic sunt predispuși să se confrunte cu stări de anxietate și iritabilitate.

Din fericire, există mai multe soluții la care pot apela pentru a se simți mai bine și pentru a-și recăpăta apetitul sexual:

 • Comunicarea cu partenerul de viață despre problemă: uneori, comunicarea deschisă cu partenerul poate face diferența în orice situație, oricât de delicată ar fi. Bărbatul care a supraviețuit unui infarct și care se confruntă cu anxietate în ceea ce privește reluarea activității sexuale trebuie să discute cu partenera de viață pentru a se simți mai bine. În mod cert, în săptămânile și lunile de după infarct activitatea sexuală nu va mai fi la fel de frecvență, iar ambii parteneri trebuie să fie confortabili cu acest lucru.
 • Vizita la psihoterapeut în cazul în care apare anxietatea sau depresia: reluarea activității sexuale poate fi dificilă în momentele de după un infarct miocardic, din cauza apariției unor stări de anxietate sau chiar a depresiei. În această situație, se recomandă vizita la Psihosexolog, cu ajutorul căreia să se găsească soluții pentru a depășii stările neplăcute.
 • Vizită la medic în cazul în care lucrurile nu sunt așa cum bărbatul se aștepta: după montarea unui stent sau după suferirea unui infarct miocardic, bărbatul se poate confrunta cu nevoia de a se adapta unor noi obiceiuri și de a face anumite schimbări în ceea ce privește viața sexuală. Dacă acesta nu se simte bine, ar trebui să consulte întotdeauna medicul urolog, și să ceară sfatul acestuia.
 • Argon Potent: Administrarea acestor fiole este ideală pentru potență și erecție, fiind un produs 100% natural, de aceea l-am si introdus in categoria medicamentelor de potență pentru cardiaci. În compoziția Argon Potent se găsește un ingredient care ajută la relaxarea utilizatorului și la creșterea libidoului. Pe lângă acestea, îi ajută pe bărbați să obțină erecții ferme și îndelungate, chiar și atunci când se confruntă cu diferite afecțiuni de ordin sexual, cum ar fi incapacitatea de a obține și menține o erecție sau ejacularea precoce.

Comments

 1. Laura spune:

  Se poate trai normal cu o Angioplastie cu balon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *