Cum se poate menține potența la bărbați după 50 ani

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

O viață sexuală activă ajută la buna funcționare a întregului organism oferind o stare de bine partenerilor.

În plus, contribuie și la consolidarea relației de cuplu, mai ales în cazul persoanelor trecute de prima tinerețe care au nevoie constant de reconectare.

Dacă ești în căutarea răspunsului la întrebarea “mai există activitate sexuală după 50 de ani ?” te sfătuiesc să citești în continuare articolul pentru a afla toate detaliile despre acest subiect.

Se mai poate meține o activitate sexuală după 50 de ani?


Cu siguranță, mulți oameni se întrebă dacă după vărsta de 50 de ani mai pot avea parte de o viață sexuală activă, iar răspuns este evident: DA.

Deși numărul raporturilor sexuale scade față de anii tinereții, sexul trebuie să rămână o constantă în viața partenerilor, indiferent de vârstă.

Conform unui sondaj realizat în America,aproximativ o treime dintre bărbații cu varstă peste 50 de ani declară că suferă de probleme erectile.(1)

Bărbații și femeile se angajează în relații sexuale vaginale și orale, practicănd în același timp și masturbare chiar și la 60, 70 sau 80 de ani.

Mai mult decât atăt, persoanele care se confruntă cu o stare de sănătate precară întrețin mult mai puține raporturi sexuale decăt persoanele active și sănătoase.

Până la ce vârstă au bărbații viața sexuală?


Nu există o vârstă limită până la care bărbații pot întreține raporturi sexuale.

Atăt timp căt se simt în putere, sunt virili și nu întămpină nicio problema, aceștia sunt liberi să se bucure de plăcerile vieții.

În mod evident, odată cu instalarea andropauzei la bărbati,ei vor observa unele schimbări, ca de exemplu, scăderea libidoului.

Pentru reaprinderea scănteii în dormitor există o mulțime de ceaiuri, pastile sau chiar și vitamine, unele dintre ele realizate din ingrediente 100% care pot veni în ajutor.

Citeste: Cauzele impotentei la 35 ani

Ce se întâmplă după ce trecem de prima tinerețe ?


Așa cum am menționat anterior, după vărsta de 50 de ani, atăt bărbații căt și femeile trec prin niște schimbări hormonale care le pot afecta viața sexuală. Spre exemplu:

  • Bărbații ajung să sufere de o erecție precoce, au mai puțin material seminal sau orgasmele resimțite sunt mai scurte.
  • În cazul femeilor producția de estrogen a corpului scade astfel că sunt mult mai greu de “stărnit “ în dormitor.

Din păcate, bărbații evită să vorbească despre problemele cu care se confruntă, cu un medic, motiv pentru care mulți ajung să evite relațiile intime de teama unui eșec.

Tulburările de dinamică sexuală pot fi ușor de tratat, atăt timp căt bărbații sunt capabili să accepte necesitatea intervenției unui specialist.

Sfaturi de Reținut pentru Potență și după 50 de ani


Cei care însă vor să se bucure în continuare de căt mai multe orgasme intense ar trebui ar trebui să țină cont și de următoarele trucuri:

  • Exerciții Fizice Regulate – Activitatea fizică este benefică nu doar corpului, ci și pshicului. În timpul mișcării, organismul eliberează endorfine, supranumite și hormonul fericirii care ajută la relaxare oferind în același timp stare de bine. O persoană activă, plină de energie va fi mereu pregătită pentru o partidă fierbinte de amor.
  • Comunică cu Partenerul – In cazul în care apar anumite probleme de natură sexuală, partenerii ar trebui să comunice pentru a găsi împreună cea mai bună rezolvare.Cel de lângă noi trebuie să știe care este sursa frământărilor și indiferent de natura lor, cu voință și înțelegere, totul se poate rezolva.
  • Foloseste Lubrifiant – Odată cu menopauză, femeile se confruntă cu uscăciune vaginală motiv pentru care relațiile intime pot deveni de-a dreptul dureroase. Nu de puține ori, femeile se văd nevoite să refuze o partidă de sex din cauza disconfortului resimțit. Așadar, partenerii nu ar trebui să se sfiască să apeleze la unele elemente auxiliare care îi pot ajuta să se bucure din nou de nopți pline de pasiune.
  • Pastile de Potență – Sunt varianta cea mai indicată pentru tratarea diverselor probleme sexuale în răndul bărbaților. Pastilele de potență sunt recomandate doar cele 100 % naturale așa cum sunt fiolele Argon Potent, acestea fiind cele mai sigure pentru sănătate.Produsul ajută la menținerea unei erecții îndelungate și intensifică plăcerea resimțită.Poate fi utilizat înaintea unui act sexual pentru creșterea potenței sau poate ține locul unui tratament pentru remedierea anumitor afecțiuni.

Argon Potent – obține erecții de invidiat și prelungește actul sexual chiar și după vărsta de 50 de ani.

 

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT


Sursa:

1. Lindau ST, Schumm LP, Laumann EO, Levinson W, O’Muircheartaigh CA, Waite LJ. A study of sexuality and health among older adults in the United States. N Engl J Med. 2007 Aug 23;357(8):762-74. doi: 10.1056/NEJMoa067423. PMID: 17715410; PMCID: PMC2426743.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *