Tehnica Squeeze Pentru Ejaculare Precoce

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Tot mai mulți bărbați se confruntă, în ultimul timp, cu ejacularea precoce, cauzele fiind variate.

În acest articol, vom acoperi instrucțiunile pas cu pas despre cum să efectuați tehnica squeeze.

Cu o concentrare atentă și autocontrol, ați putea descoperi că această tehnică este exact ceea ce aveți nevoie pentru a construi încrederea in dormitor.

Ce înseamnă tehnica squeeze ?


Dincolo de tratamentele medicamentoase, există și unele remedii ‘’populare’’ pentru ejacularea prematură, care și-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului.

De exemplu, tehnica squeeze se referă la strângerea cu putere a vârfului penisului în momentul apropierii orgasmului pentru amânarea ejaculării.

Acest exercițiu trebuie practicat cu regularitate astfel încât bărbatul să dobândească un control eficient în timpul actului sexual.

Cum se practica metoda squeeze în timpul masturbării ?


În momentul stimulării, bărbații trebuie să găsească un ritm care să le confere plăcere și care să îi ajute să ajungă la punctul culminat.

În momentul în care apropierea orgasmului este tot mai intensă, mișcările trebuie încetinite, presiunea exercitată asupra penisului trebuie eliberată, iar capătul acestuia trebuie strâns cu putere timp de câteva secunde pentru amânarea ejaculării.

Odată ce dispare senzația, stimularea se poate relua, iar tehnica squeeze poate fi repetată ori de câte ori se dorește.

Cum se practica metoda squeeze cu un partener ?


În timpul actului sexual, fie oral, fie vaginal, în momentul în care bărbatul simte apropierea orgasmului, trebuie să înceteze activitatea de frecare timp de câteva secunde și să își retragă penisul.

Când senzația scade, se poate relua activitatea.

O astfel de tehnică oferă ambilor parteneri posibilitatea de a se bucura de un orgasm intens și de un raport sexual mai mult decât satisfăcător.

Cât de des și cât timp ar trebui să exersez?


Tehnica trebuie exersată în mod progresiv pentru a da bărbaților ocazia să își descopere mai bine organul reproducător astfel încât să știe cu exactitate când să se oprească din stimulare pentru a evita ejacularea.

Squeeze-ingul trebuie practicat inițial în timpul masturbării sau în timpul sexului oral pentru dobândirea efectivă a controlului.

Ulterior, metoda poate fi aplicată și în timpul raportului sexual propriu–zis. Penetrarea trebuie întreruptă în momentul aproprierii orgasmului și trebuie reluată cu mișcări lente.

Mare atenție, o astfel de tehnică poate provoca frustrare în rândul femeilor, în special atunci când se afla foarte aproape de atingerea unui orgasm.

Este Tehnica squeeze sigură ?


Această metodă de prelungire a actului sexual este cât se poate de sigură pentru sănătatea bărbaților și poate fi practicată cu încredere. În plus, intarzierea ejacularii poate duce la obținerea unui orgasm mult mai intens.

Este important ca ambii parteneri să fie pe aceeași lungime de undă și să discute înaintea unui raport sexual despre introducerea acestei tehnici.

De multe ori, metoda squeeze se poate dovedi a fi destul de obositoare și necesită destul de mult timp pentru a dat rezultatele dorite ceea ce poate cauza un sentiment de frustrare.

Deși tehnica squeeze ajută la prevenirea ejaculării precoce, aceasta nu este un tratament motiv pentru care bărbații care se confruntă în mod recurent cu această problemă, ar trebui să consulte un medic de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *