Sexul cu Penis Mic: Poziții Sexuale & Alte Sfaturi

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Există numeroase cazuri de bărbați complexați din cauza dimensiunii reduse a organului sexual, deși conform standardelor medicale, acesta se încadrează în limitele normale. Într-adevăr, natura i-a dotat pe bărbați în mod diferit, dar majoritatea scapă din vedere că dimensiunea penisului nu este cel mai important detaliu din punct de vedere sexual și nici nu constituie principalul criteriu după care femeile își aleg partenerii.

Așadar, teoria conform căruia un penis de dimensiuni mari garantează performanțe sexuale și reprezintă cheia succesului în atragerea partenerelor este total greșită, iar din acest motiv bărbații care se consideră mai puțin dotați ar trebui să renunțe la frustrare.

Există numeroase poziții sexuale, iar unele dintre ele sunt ideale pentru bărbații cu un penis mai mic, pentru că permit o mai bună penetrare. În plus, pentru o plăcere mai intensă pot fi utilizate și anumite jucării sexuale, desigur cu acordul partenerei.

Mai trebuie precizat faptul că pereții vaginali au capacitatea de a se adapta în funcție de dimensiunea penisului partenerului, lărgind sau îngustând după caz canalul vaginal, astfel că plăcerea sexuală oferită are cam aceeași intensitate indiferent dacă organul sexual masculin este mai dine dezvoltat sau mai mic.

Poziții sexuale pentru un penis mic


Există o serie de poziții sexuale care avantajează bărbații cu penisul de dimensiuni mai reduse iar în cele ce urmează ți le vom prezenta pe câteva din cele mai cunoscute dintre ele.

Doggy Style

Este una dintre cele mai des utilizate poziții sexuale, pentru că oferă un grad sporit de satisfacție pentru ambii parteneri, iar în cazul de față prezintă și un avantaj pentru bărbații care se consideră mai puțin dotați.

Pentru a face sex în această poziție, partenera se așează pe pat în genunchi și se apleacă sprijinindu-se în coate, cu spatele către marginea patului. Bărbatul se poziționează în picioare în spatele ei, putând astfel să își aleagă unghiul de penetrare cel mai potrivit.

Avantajul acestei poziții este acela că permite o penetrare mai adâncă iar ambii parteneri pot controla mișcările astfel încât să obțină o plăcere cât mai intensă. Totodată, nu este o poziție foarte solicitantă din punct de vedere fizic, astfel că nu necesită pauze de odihnă, creând premisele unui orgasm mai intens.

Face to Face

Această poziție oferă un grad sporit de intimitate pentru că le permite partenerilor să se privească în ochi în timpul actului sexual, sporind totodată gradul de excitație întrucât trupurile lor se ating pe o suprafață extinsă.

Partenera se așează pe spate deschizându-și picioarele, iar bărbatul se poziționează deasupra ei întinzându-se cu fața în jos. Pentru o penetrare mai profundă, femeia își poate ridica picioarele încrucișând-le în jurul taliei partenerului, controlând astfel și intensitatea mușcărilor.

De asemeni, o altă variantă a acestei poziții presupune ca bărbatul să se așeze în genunchi între picioarele depărtate ale femeii, care vor fi apoi ridicate și așezate pe umerii acestuia.

Cowgirl

Această poziție oferă un grad sporit de satisfacție femeilor atât datorită faptului că permite o penetrare mai profundă, cât și pentru că facilitează stimularea punctului G. În această poziție femeile au controlul, în timp ce bărbatul stă întins pe spate.

Partenera se așează deasupra zonei genitale a bărbatului, introducând penisul în vagin, după care își poate controla mișcările după bunul plac pentru o plăcere cât mai intensă.

Există și o variantă inversată a aceste poziții, care se numește Reverse Cowgirl. În acest caz partenerii se poziționează în mod similar, cu deosebirea că de această dată femeia se așează cu spatele către partener.

The Little Dipper

Poziția The Little Dipper presupune un oarecare grad de elasticitate în cazul partenerei, care se poate simți inconfortabil la un moment dat din cauza crampelor musculare sau a forțării articulațiilor.

Aceasta se întinde pe spate îndoindu-și picioarele de la nivelul genunchilor care se trag către piept. Pentru a menține picioarele în această poziție incomodă le cuprinde cu mâinile, în timp ce partenerul se așează în genunchi în fața el alegând unghiul perfect de penetrare.

Dacă partenera începe să se simtă inconfortabil, își poate odihni picioarele pe umerii partenerului sau încrucișându-le în jurul taliei acestuia, reluând apoi poziția descrisă mai sus.

Pole position

Pentru această poziție este nevoie de o suprafață verticală netedă și solidă, cum ar fi un perete sau un dulap. Femeia se așează în picioare cu spatele lipit de această suprafață, iar bărbatul se poziționează în fața sa cu trupul strâns lipit de al partenerei.

Aceasta își ridică ușor picioarele pe care le încrucișează în jurul talei bărbatului, în timp ce partenerul o susține de la mijloc. Penetrarea se face din picioare, bărbatul putând să poziționeze partenera la înălțimea potrivită pentru a găsi cel mai bun unghi care să-i permită să împingă penisul cât mai adânc.

Sfaturi pentru a  experimenta sexul cu un penis mic


Bărbații cu  un penis de dimensiuni reduse pot încerca și alte experiențe sexuale pentru a obține și a oferi o plăcere mai intensă, dat fiind faptul că activitatea sexuală nu se rezumă doar la sexul clasic ce presupune penetrarea vaginală.

Există și alte metode de a explora acest teritoriu vast, după cum îți vom arăta în cele ce urmează.

Încearcă sexul anal

Poți discuta cu partenera ta despre această posibilitate, explicându-i avantajele sexului anal și necesitatea de a diversifica puțin viața sexuală.

Zona anală este împânzită de terminații nervoase, astfel că are un grad sporit de sensibilitate, așa că o astfel de experiență poate fi plăcut pentru parteneră chiar dacă la început respinge ideea.

Avantajul pentru bărbații cu penisul mic constă în faptul că aceste terminații nervoase sunt la suprafață, astfel că lungimea organului nu contează foarte mult în acest caz, pentru că plăcerea este generată de penetrarea în sine.

Nu ignora însă riscurile sexului anal și nici măsurile de precauție pe care trebuie să le iei pentru a le evita.

Încearcă jucăriile sexuale

Jucăriile sexuale sunt accesorii folosite mult mai frecvent decât lasă unii să se înțeleagă, iar bărbații cu un penis mic nu ar trebui să aibă nici reținere în a le utiliza.

De exemplu, mulți bărbați folosesc pompe pentru penis, create inițial pentru tratarea disfuncției erectile dar despre care se spune că ar contribui și la creșterea dimensiunii penisului. O altă jucărie sexuală intens folosită în cupluri este vibratorul,  cu ajutorul căruia poți oferi partenerei o plăcere intensă în timp ce tu îți refaci rezervele de energie după un orgasm.

Desigur, și în acest ca trebuie să ai porți o discuție prealabilă cu partenera pe acest subiect și să cădeți de acord asupra jucăriilor sexuale pe care le veți folosi.

Descoperă anatomia clitorisului

Clitorisul este cea mai sensibilă zonă erogenă a femeilor iar stimularea clitoridiană constituie cea mai eficientă modalitate de a induce un orgasm.

Cele mai multe dintre pozițiile sexuale cunoscute nu permit și stimularea clitoridiană în timpul penetrării, iar acest fapt constituie un dezavantaj atât pentru bărbații cu un penis de dimensiuni mai reduse, cât și pentru cei care se consideră mai bine dotați.

Ambelor categorii le-ar fi de folos  câteva informații despre poziționarea clitorisului și metodele prin care acesta poate fi stimulat, pentru că astfel le-ar putea oferi partenerelor un grad sporit de satisfacție sexuală.

În privința stimulării clitoridiene, dimensiunea penisului chiar nu contează absolut deloc, iar acest fapt ar putea constitui un avantaj pentru bărbații complexați în privința organului lor sexual.

Care este dimensiunea medie a penisului ?


Trebuie precizat de la bun început că dimensiunea medie a penisului este mai mică decât își închipuie bărbații că trebuie să fie, iar in acest sens avem concluziile unui studiu realizat în 2020.

Mai mulți bărbați au fost chestionați în privința dimensiunii pe care ar trebui să o aibă un penis în erecție, iar pe baza răspunsurilor primite a fost făcută o medie, care a indicat o lungime de 15,2 centimetri.

Statisticile medicale, conform cărora dimensiunea medie reală a unui penis în erecție variază între 12,9 și 13,97 centimetri, așadar mult mai mică decât își închipuie bărbații.

De la această percepție eronată se trage de altfel și frustrarea multora care consideră că au penisul prea mic, când în realitate dimensiunea acestuia este echivalentă cu media normală.

Chiar și un penis cu o dimensiune sub această medie este considerat normal din punctul de vedere al standardelor medicale, care sunt cele ce contează.

Un penis cu adevărat mic este cel care măsoară mai puțin de 4 centimetri în stare flască și mai puțin de 7 centimetri în erecție, evident, referindu-ne aici la bărbații adulți, ajunși la vârsta maturității sexuale, când sistemul reproducător este pe deplin dezvoltat.

În astfel de situații este vorba de o afecțiune numită micropenis,  care are o incidență destul de redusă și pentru care există metode de tratament care să le permită pacienților respectivi să aibă o viață sexuală normal.

În concluzie, penisul mic este de cele mai multe ori o falsă problemă, iar acest lucru ți-l va spune orice medic urolog, pe baza standardelor despre care ți-am vorbit mai sus.

Totuși, dacă îți dorești un penis mai mare, recomandăm exercițiile jeljung, care presupun întinderea penisului de la bază către vârf cu mișcări asemănătoare mulsului, în reprize de circa 20 de minute pe zi.

Există și varianta intervențiilor chirurgicale de mărire a penisului, însă acestea sunt costisitoare din punct de vedere financiar și presupun o serie de riscuri, iar cremele și pastilele comercializate pe interne sunt total ineficiente, în ciuda reclamei făcute de producători și distribuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *