Cum să faci sex de calitate când ai un Penis Mic

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Dimensiunea penisului este foarte importantă nu doar pentru orgoliul unui bărbat, ci și pentru plăcerea resimțită de o femeie în timpul actului sexual.

Din păcate, nu toți bărbații sunt foarte bine dotați la acest capitol, însă există mici trucuri la care pot apela pentru intensificarea orgasmului.

Primim zilnic mesaje de genu’ : „Am un penis mic, ce e de făcut ?” , „Pot să am perfomanțe în pat, dacă am un penis mic ?”  , și de acea ne-am gândit să scriem acest articol.

Dimensiunea penisului: ce este normal și ce nu este normal


Lungimea sau grosimea organului genital masculin reprezintă un subiect intens dezbătut.

Conform studiilor efectuate de-a lungul timpului, s-a ajuns la concluzia că dimensiunea normală a acestuia este de 8.8 cm în stare normală și 12.9 cm în plină erecție.(1)

Din punct de vedere al grosimii, acesta trebuie să aibă o circumferință de aproximativ 9-10 cm în stare normală și aproximativ 11 cm în stare erectă.

Mult sau puțin, acești indici sunt folosiți tot mai des atunci când bărbații se raportează la propriul organ reproducător.

Există însă și bărbați care nu se pot lăuda cu dimensiunea penisului; de regulă, un penis mic are în jur de 5 cm, iar în timpul erecției nu depășește 9 cm.

Din păcate, un bărbat mult prea dotat va ajunge să întâmpine dificultăți în momentul contactului sexual. Partenera va resimți o stare vizibilă de discomfort, va resimți chiar și durere sau va avea o senzație acută de usturime.

Sfaturi de ținut cont când ai un penis mai mic


PS: A nu se confunda acest termen un “penis moale“, care este o afecțiune care poate ascunde alte cauze medicale.

Sexul se învață, nimeni nu se naște învățat așa că trebuie să ne adaptăm fiecărui partener astfel încât să obținem plăcere maximă de fiecare dată.

Poziții sexuale  – există anumite poziții sexuale care pot spori plăcerea resimțită de femei, chiar și atunci când partenerul nu este foarte dotat.

Secretul constă în unghiul de penetrare ceea ce oferă femeii senzația unui penis mult mai lung.

  • Linguriță – este una dintre cele mai recomandate poziții într-un astfel de caz, mai ales dacă dorești totodată și stimularea punctului G. Apropierea partenerilor este completă, iar bărbatul are mâinile libere pentru a se putea juca cu sânii sau cu clitorisul astfel încât să sporească intensitatea orgasmului.
  • Doggy style – chiar dacă această poziție este cunoscută de majoritatea partenerilor, în cazul de față, femeia trebuie să fie cea care conduce raportul sexual. Ea este cea care stabilește viteza penetrării, precum și unghiul de penetrare astfel încât să ajungă rapid la orgasm.
  • Erecția contează – chiar dacă ai un penis mic, contează să obții de fiecare dată o erecție cât mai puternică.

De aia este aici Argon Potent pentru a-ti oferi o mana de ajutor in momentele intense.

Vei observa o îmbunătățire a calității sexului prin menținerea erecției o perioadă mai îndelungată de timp.

  • Experimentează sexul anal – deși sexul anal poate reprezenta un subiect tabu pentru majoritatea femeilor, acestea ar trebui să scape de inhibiții și să experimenteze măcar odată. Anusul este o zonă sensibilă și multe femei refuză un astfel de contact tocmai din cauza durerilor pe care ar putea să le resimtă. Avantajul sexului cu un bărbat cu penis mic este că această problemă dispare.
  • Mai multă stimulare clitoriană – cu un penis mic este destul de dificil să îi oferi unei femei un orgasm vaginal complet, însă poți să îi oferi multiple orgasme clitoridiene care, cu siguranță, vor compensa și o vor face să țipe de plăcere.
  • Preludiul Contează – Preludiul apare de obicei înainte de actul sexual. Jocul preliminar poate include o mulțime de lucruri diferite, cum ar: fi sărutarea, împărtășirea fanteziilor sau atingerea organelor genitale. Scopul preludiurilor este de a creea excitare sexuală și, în special pentru femei, de a ajuta la pregătirea corpului pentru actul sexual prin creșterea lubrifierii vaginale.

Un mit major despre preludiu este că partenerii care nu o fac sunt leneși sau egoiști. Dar lipsa încrederii sau experienței sexuale este mult mai probabil să fie cauza. Cel mai bun mod de a depăși acest obstacol este să începi să vorbești cu partenerul despre acest impas. Păstrați discuțiile sexuale pozitive. Nu-ți acuza sau rușina partenerul.

Așadar, nu contează neapărat dimensiunea, atât timp cât știi cum să te miști în pat.

Femeia are o mulțime de zone erogene, zone care sunt stimulate cu atenție o pot urca pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Argon Potent – Obține erecții de invidiat și prelungește actul sexual 100% Natural.

 

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT


Sursa:

1. Wessells H, Lue TF, McAninch JW. Penile length in the flaccid and erect states: guidelines for penile augmentation. J Urol. 1996 Sep;156(3):995-7. PMID: 8709382.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *