Cum îți faci penisul să arate mai mare?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Toți bărbații își doresc să aibă un penis mare, asta cred ei că îi va face să fie cu adevărat bărbați.

Însă ce înseamnă mai exact să ai un penis mare?

Cum îți poți mării penisul sau să-l faci măcar să pară mai mare?

Vom dezbate aceste subiecte pe parcursul acestui articol.

Toată lumea are o definiție diferită pentru sintagma “penis mare”


Fiecare bărbat, dar și fiecare femeie, are propria sintagma pentru un “penis mare”.

De aceea, este o întrebare la care nu se poate oferii un răspuns clar. Lungimea și grosimea penisului sunt uneori cauza multor frustrări ale bărbaților.

În medie, mărimea unui penis în erecție între 13 și 15 cm, mărime care este una ideală, am putea spune chiar potrivită. Ce depășește aceste mărimi, se poate considera ca fiind un penis mare.

Cum să faci să pară că ai un penis mare


Bărbații care consideră că au un penis mic, încearcă tot felul de lucruri care să-i ajute să dea impresia că penisul lor este mai mare de fapt.

Iată câteva lucruri care te vor ajuta să faci să pară că ai un penis mai mare:

  • Scapă de kg în plus. Kilogramele în plus îți pot acoperii organul sexual, făcând să pară că este mai mic decât în realitate. Odată ce scapi de kilogramele în plus și de surplusul supărător de grăsime, penisul va arăta mult mai mare și mai proeminent.
  • Implant penian. Să optezi pentru astfel de procedură este destul de complicat. De obicei, se recurge la această tactică atunci când problemele cu erecția se agravează, și niciun alt tratament nu mai funcționează. Implantul de proteza peniană nu îți va afecta dorința de a face sex (libidoul), însă de cele mai multe ori este o măsură ireversibilă, odată ce l-ai pus (lucru pe care doar un medic specialist îl poate face) nu prea îl mai poți da jos. Iar dacă alegi să îi dai jos, este foarte posibil să nu mai poți obține erecție absolut deloc.
  • Tunderea părului pubian. La fel ca și kilogramele în plus, părul pubian acoperă penisul, și îl face să pară foarte mic, în comparație cu mărimea lui reală. În plus, tunderea părului pubian nu doar că îți va face penisul se pară mai mare, dar îți va da și un aspect mai curat și mai îngrijit, lucru tare apreciat de femei.
  • Argon Potent. Este un supliment alimentar destinat tratării problemelor de potență și disfuncțiilor erectile. Acestea ajută la obținerea și menținerea unor erecții puternice, ridicate la maxim, care să și dureze mai mult timp. Pe lângă asta, Argon Potent ajută și la întârzierea ejaculării, prelungind perioada de plăcere a ambilor parteneri. Argon Potent nu îți mărește penisul la propriu, o “ridică” la maxim, pentru erecție puternica, făcându-l să pară mai mare.

Lucruri pe care le poți face pentru a face sexul mai plăcut dacă ai un penis mare


Un penis mare vine și cu câteva responsabilități, mai ales că, îți poți răni partenera dacă ești prea brutal și dacă nu o ajuți mai întâi se lubrifiază corespunzător.

Iată câteva chestii de care să ții cont:

  • Preludiul este important pentru a vă lubrifia reciproc, mai ales în cazul în care ai un penis mare, pentru ca alunecarea să se facă mai ușor, fără niciun fel de disconfort.
  • Alegeți pozițiile în care aveți controlul. Alegerea unor poziții sexuale potrivite,  te va ajuta să domini întreaga partidă sexuală, profitând astfel la maxim de mărimea penisului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *