Totul despre un Penis Fleasc

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Penisul flasc în timpul actului sexual este o problemă care afectează stima de sine a bărbaților. Puțini dintre ei știu însă că există soluții naturiste, cum este Argon Potent, care pot face minuni!

Ce poate să însemne un penis flasc :


Un penis mic: unii bărbați pot avea un penis în stare flască de până la 3 cm.
Penis moale: penisul flasc este prin definiție moale, lipsit de vigoare, retras.

Dimensiunea normală a unui penis flasc


Studiile au arătat că lungimea medie a unui penis flasc este de 8,9 cm. Penisul și scrotul se pot contracta în cazul temperaturilor scăzute sau atunci când bărbatul este afectat de nervozitate.

Lungimea penisului flasc nu o influențează neapărat pe cea a penisului în erecție, altfel spus un penis mic se poate mări foarte mult în timpul erecției, iar unul care are dimensiuni mari în stare flască se poate lungi mai puțin în stare erectă.

Un penis flasc în timpul actului sexual poate cauza frustrare și nemulțumire ambilor parteneri. Bărbatul se simte neputincios, atunci când observă că nu poate obține erecția.

Soluție Rapidă


Metoda de obținere a unui penis tare este simplă și la îndemâna oricărui bărbat.

Argon Potent ajută la relaxarea mușchilor din jurul vaselor care alimentează cu sânge penisul.

Datorită ingredientelor L-Arginină și L-Citrulina, se obține o vascularizare mai bună, astfel că erecția va fi mai puternică.

Argon Potent este un supliment alimentar realizat 100% din ingrediente naturale atent selecționate, care nu creează dependența.

Fiind un produs din plante, nu dă dureri de cap sau alte efecte adverse și este sigur și pentru bărbații de peste 60 de ani.

La cea mai mică stimulare, penisul flasc se întinde și erecția va fi prezentă pe toată durata actului sexual, spre satisfacția absolută a partenerilor.

Argon Potent – Obține erecții de invidiat și prelungește actul sexual.

➡️  SUPER Potență – Care va trezi fiecare mușchi.

➡️  FĂRĂ Ejaculare precoce – FĂRĂ partide de sex eșuate.

➡️  De 3 Ori Mai Puternică Decât Orice Pastile pentru Potență Naturală.

ÎNCEARCĂ ARGON POTENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *