Până la ce vârstă crește penisul ?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Dimensiunea penisului este un subiect care îi macina pe bărbați încă din adolescență.

Dorința de afirmare, precum și aprecierea partenerelor sexuale îi determină pe aceștia să caute tot felul de metode / tratamente care să îi ajute să câștige chiar și 1-2 cm în plus.

Cronologia creșterii penisului


Trebuie menționat faptul că organul reproducător masculin se află într-un proces continuu de dezvoltare, proces care se încheie în jurul vârstei de 22 de ani.

Penisul începe să crească în dimensiune odată cu instalarea pubertății și se poate încheia în jurul vârstei de 19-22 de ani, în funcție de organismul fiecărui bărbat în parte.

Există și cazuri mai izolate atunci când creșterea penisului se oprește în jurul vârstei de 17-18 ani.

Dimensiunea medie a penisului


‘’Normalitatea’’ este relativă și poate fi influențată de fiecare partener sexual în parte, însă medicii au ajuns la concluzia că un penis normal ar trebui să măsoare 9 cm în stare normală și să ajungă la 13 cm în stare erectă.

La polul opus, un penis mic nu depășește 5 cm în stare normală și 9 cm în stare erectă.

Modalități de mărire ?


  • Operațiile de mărire a penisului – Sunt fără doar și poate cele mai eficiente metode pentru obținerea unor cm în plus. O astfel de variantă nu este însă la îndemâna oricărui bărbat, nu doar din cauza costurilor, ci și din cauza restricțiilor pre și antemergătoare intervenției.Avem și un articol mai detaliat , despre top metode de mărirea penisului.
  • Pompele pentru penis – Sunt mult mai comune în rândul bărbaților care își doresc un penis mult mai lung sau mult mai gros. Acestea sunt ușor de folosit și pot fi achiziționate de pe site-urile de specialitate, prețul de achiziție fiind unul accesibil.
  • Suplimentele alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *