Metode de Cresterea a Penisului

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Vrei un penis mai mare?

În acest articol vei descoperii cele mai utilizate metode pentru marirea penisului.

Dimensiunea penisului este un subiect sensibil și, potrivit unei estimări, 30% dintre bărbați nu sunt mulțumiți de al lor.(1)

In ziua de azi puteți cumpăra o mulțime de tratamente fără prescripție medicală și chiar dispozitive care promit un penis mai mare.

Dar care dintre aceste metode pentru marirea penisului funcționează ?

Cele mai des utilizate tehnici de marire a penisului sunt:

1. Operatia de marire a penisului

Mărirea penisului se poate realiza din intermediul procedurilor chirurgicale, însă doar după obținerea avizului unui medic specialist.

Mărirea penisului implică injectarea de celule grase în penis. Scopul este de a crește circumferința sau lățimea, precum și lungimea, în unele cazuri

Procedura prezintă riscuri. Efectele secundare pot include umflarea și distorsiunea penisului. Dacă un efect secundar este sever, penisul poate necesita îndepărtare.

O altă metodă de mărire a penisului implică altoirea celulelor adipoase din alte părți ale corpului in penis. Aceasta este mai puțin invazivă și poate adăuga o medie de 2,39-2,65 cm după 12 luni.

Cu toate acestea, organul poate pierde 20-80 % din noul volum, în decurs de 1 an de la operație, astfel încât este posibil ca oamenii să aibă nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a obține rezultatul dorit.

Al doilea tip principal de intervenție chirurgicală este eliberarea ligamentului suspensor. Acest ligament ancorează penisul în zona pubiană și oferă sprijin în timpul unei erecții. Dacă un chirurg taie ligamentul, acest lucru schimbă unghiul penisului, ceea ce îl poate face să pară mai lung.

În medie, eliberarea ligamentului suspensor poate crește lungimea penisului flacid între 1-3 cm, dar ratele de satisfacție ale pacienților și ale partenerilor tind să fie scăzute. Lipsa de sprijin în timpul unei erecții poate face penetrarea dificilă.

Asociația Americană pentru Urologie afirmă că intervenția chirurgicală de mărire a penisului nu este nici sigură, nici eficientă.

2. Exerciții de marirea penisului

Cei care nu își doresc însă să apeleze la intervenția chirurgicală, pot încerca exercițiile de mărire.

Întinderea penisului se referă la utilizarea mâinilor sau a unui dispozitiv pentru a crește lungimea sau circumferința penisului.

Deși există dovezi care sugerează că întinderea vă poate crește dimensiunea, rezultatele sunt de obicei minime. În unele cazuri, pot fi chiar temporare.

3. Pastile pentru marirea penisului

Industria de suplimente pentru cresterea penisului, așa cum este, există, deoarece o nesiguranța masculină în ceea ce privește dimensiunea penisului, iar  pornografia modernă (pare să fie peste tot), nu a făcut nimic pentru a ajuta bărbații să stabilească un mod mai realist atitudinea corectă față de dimensiunile penisului.

În unele cazuri, băieții sunt atât de înspăimântați de dimensiunea lor inadecvată, încât dezvoltă ceea ce psihologii numesc „anxietatea penisului mic” sau „tulburarea dismorfică a penisului”.

Dacă suplimentele nu sunt reglementate, este ușor ca tipurile sau cantitățile incorecte de ingrediente să fie listate pe ambalaj, ceea ce poate face dificil să știți cum vă vor afecta sănătatea.

Uneori numite suplimente de îmbunătățire masculină, aceste pastile pot pretinde, de asemenea, că cresc nivelul de energie și performanța sexuală.

Încearcă Argon Potent 

Argon Potent este un produs 100% sigur fiind realizat doar din ingrediente naturale. Beneficiile pe care le oferă sunt multiple:

  • Creșterea libidoului pentru o viață sexuală mult mai activă.
  • Îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul penisului ceea ce permite o erecție mult mai puternică pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Refacerea mult mai rapidă a organismul după fiecare contact sexual.
  • Nu interferează cu alte tratamente medicamentoase astfel că poate fi utilizat cu încredere de orice bărbat.
  • Ajută la creșterea dimensiunii penisului ceea ce oferă bărbaților mai multă încredere în forțele proprii.

L-tirosina este unul dinre ingredientele de bază ce ajută nu doar la revigorarea organismului, ci și la stimularea dorinței sexuale. Pentru obținerea celor mai bune rezultate, fiolele Argon Potent trebuie consumate cu minim 30-60 de minute înaintea unui act sexual.

În felul acesta, organism are timp să asimileze ingredientele pentru ca bărbații să fie pe deplin pregătiți pentru o noapte intensă plină de pasiune și extraz.

4. Pompe pentru Penis

Pompele de vid, cunoscute și sub numele de pompe pentru penis, sunt tuburi care se potrivesc peste penis și elimină aerul, ceea ce duce la o creștere a fluxului de sânge pentru a realiza o erecție. Acest dispozitiv vă poate face temporar penisul să pară mai mare, deoarece provoacă umflături.

Cu toate acestea, dacă nu este utilizată corect sau utilizată prea frecvent, pompa de vid riscă să deterioreze țesutul elastic. Acest lucru poate afecta erecțiile pe termen lung.

Intr-un studiu din 2010,a raportat că bărbații care au folosit dispozitivul de întindere Andropenis au văzut o creștere a dimensiunii cu utilizarea zilnică. Participanții au folosit dispozitivul timp de șase ore pe zi pe parcursul a patru luni. Au câștigat de la 1,8 la 3,1 centimetri (cm) în lungime.(2)

5. Dispozitive de tracțiune pentru mărire a penisului

Dispozitivele de tracțiune vizează creșterea lungimii penisului prin întinderea țesutului penian. Persoana plasează o greutate sau un cadru mic care se extinde pe penisul  pentru a-l prelungi ușor.

Potrivit unei analize științifice din 2010, extensorii penisului sunt singura tehnică bazată pe dovezi pentru prelungire care ar putea funcționă. (3)

Mai multe studii au investigat efectele dispozitivelor de tracțiune, cu rezultate diferite. Unele rezultate sugerează că dispozitivele pot prelungi penisul cu până la 1–3 centimetri (cm).

În majoritatea acestor studii, participanții au purtat dispozitivele între 4 și 6 ore pe zi. Într-una, au purtat dispozitivele timp de 9 ore pe zi.

Dimensiune penis – ce este normal si ce nu este 


Din punct de vedere al dimensiunii, valorile sunt relative, în funcție de fiecare parteneră sexuală.

Conform opiniei medicilor, un penis normal are 9 cm în stare normală și ajunge la 13 cm în stare erectă. Un penis mic este consider cel care în stare erectă nu reușește să depășească 9 cm.

În ceea ce privește circumferința, un penis de dimensiuni normale ar trebui să aibă 11 cm în stare erectă.

Deci se poate mentine o erecție și daca aveți un penis mic, totul se rezumă la experiența si tehnica de a satisface partenera.

Cum se măsoară mai exact un penis ?


Pentru măsurarea corectă a penisului, bărbații trebuie să pornească de la osul pubian până la vârful penisului.

Măsurarea trebuie să realizeze pe partea din față a organului reproducător masculin.

În cazul în care există un anumit strat de grăsime depus peste osul pubian, acesta trebuie împins cât mai mult în jos pentru ca măsurătorile să fie cât mai precise.

Pentru stabilirea circumferinței, bărbații trebuie să măsoare penisul fie la baza sa, fie la mijloc, însă niciodată spre vârf pentru că acolo grosimea este mult mai mică.

Citeste: Până la ce vârstă crește penisul ?


Sursa:

1. Veale D, Eshkevari E, Read J, Miles S, Troglia A, Phillips R, Echeverria LM, Fiorito C, Wylie K, Muir G. Beliefs about penis size: validation of a scale for men ashamed about their penis size. J Sex Med. 2014 Jan;11(1):84-92. doi: 10.1111/jsm.12294. Epub 2013 Sep 30. PMID: 24118940.

2. Oderda, M. and Gontero, P. (2011), Non-invasive methods of penile lengthening: fact or fiction?. BJU International, 107: 1278-1282. https://doi.org/10.1111/j.1464-410X.2010.09647.x

3. Campbell J, Gillis J. A review of penile elongation surgery. Transl Androl Urol. 2017;6(1):69-78. doi:10.21037/tau.2016.11.19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *