Pastile Potență Cardiaci – Ce să alegi ?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Persoanele care suferă de probleme cardiace și de disfuncție erectila pot întreține raporturi sexuale de calitate, pentru că exista un produs care este sigur, fară efecte secundare.

Legătură dintre problemele cardiace și potența


Studiile arătă că diminuarea erecției este de două ori mai mare la pacienții care suferă de boli cardiovasculare.(1)

Specialiștii atrag atenția că unele semnale, precum diminuarea erecției, apar cu doi sau trei ani înainte de un infarct miocardic, mai predispuși fiind fumătorii, persoanele care suferă de diabet și hipertensivii.

Dacă sunt identificate la timp aceste simptome, disfuncțiile se pot preveni, iar în acest sens este necesară o colaborare între sexolog și medic cardiolog.

Hipertensiunea arterială deteriorează arterele, ceea ce le face ca în timp să fie mai puțin flexibile și mai înguste. Astfel este redus fluxul de sânge, inclusiv la nivelul penisului.

Din acest motiv, lăsată netratată, hipertensiunea arterială poate provoca disfuncție erectilă. De asemenea, și unele medicamente utilizate în tratarea acestei afecțiuni pot dăuna funcției sexuale și pot cauza impotență.

Tratament impotență cardiaci


Din fericire există o soluție pentru persoanele cardiace care se confruntă cu disfuncție erectilă sau impotență.

Argon Potent

Este un supliment 100% natural, creat pentru potență și libidou. Ajută la menținerea unui nivel normal de testosteron și progesteron, ceea ce conduce la îmbunătățirea performanțelor masculine. Produsul a fost special conceput pentru a oferi erecții mai mari și mai durabile.

Argon Potent crește și poftă de sex, dar este un excelent ajutor în prevenirea ejaculării precoce, prelungind actul sexual în mod natural.

Este un produs premium pentru potență, în compoziția căruia se afla un amestec de aminoacizi și extrase din sâmburi de struguri.

Dintre aminoacizi, se remarcă L-tirozina, care menține în limite normale progesteronul și testosteronul, favorizează libidoul și funcția sexuală și menține tonusul muscular, prin susținerea organismului în fața stresului.

Ingrediente Argon Potent:

 • L-Arginina – 1000 mg;
 • L-Citrulina – 1000 mg;
 • L-Tirozina – 750 mg;
 • Extract Samburi Struguri – 400 mg.

Argon Potent nu prezintă efecte secundare, cum se întâmplă în cazul altor suplimente sau medicamente pentru potență.

Disfuncția erectilă e strâns legata și de diabet


Conform specialiștilor, până la 75% dintre bărbații care au fost diagnosticați cu diabet zaharat suferă și de disfuncție erectilă.

Pentru bărbații tineri, de până în 45 de ani, impotența este un semn de avertizare timpuriu în privință diabetului.

Vestea buna este că daca este ținut sub control diabetul zaharat (în special cel de tip 2), se pot îmbunătăți și performantele sexuale.

Ce se întâmplă, de fapt?

Glicemia crescuta provoacă daune vaselor de sânge din tot corpul, inclusiv celor foarte mici din penis, favorizând apariția impotentei.

Citeste: Viagra și Diabetul

Este important să iți schimbi stilul de viață


Pentru a se putea bucura de o viață normala, este necesar că persoanele care suferă de disfuncție erectila, de boli cardiovasculare sau diabet să-și schimbe stilul de viață.

Activitatea fizica, alimentația sănătoasă, hidratarea și odihna sunt esențiale pentru a ajuta organismul să funcționeze normal.

Vizitele la specialiști sunt absolut necesare pentru a găsi acea formula care să funcționeze pentru fiecare persoana în parte.


Sursa:

1. Jackson G. Erectile dysfunction and cardiovascular disease. Arab J Urol. 2013;11(3):212-216. doi:10.1016/j.aju.2013.03.003

Comments

 1. Totolan spune:

  Sunt hipertensiv sub tratament . Care sunt cele mai bune pastile pentru erectie?

 2. Lica spune:

  Buna ziua.Sunt cardiac cu defect septal si am si diabet cu tratament medicamentos deci fara insulina.Am observat de o perioada ca problema sexuala se cam paleste adica se scoala greu si pe o perioada scurta de timp adica moare exact cand trebe sa fie mai tare inauntru.Un sfat daca se poate?Ce medicament compatibil cu aceste boli se paote folosi?

 3. DEMETER spune:

  Sunt hipertensiv sub tratament. Care sunt cele mai bune pastile pentru erecție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *