Totul Despre Impotență Psihică

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Bărbații se pot confrunta cu anumite probleme de erecție chiar și atunci când, din punct de vedere fizic sunt perfect sănătoși.

Stresul, anxietatea, grijile își pun amprenta asupra stării psihice și astfel ajung să sufere de așa numită impotență psihică.

Se știe că factorii psihologici sunt responsabili pentru aproximativ 10% -20% din toate cazurile de disfuncție erectilă și vă afectează încrederea în sine și contribuie la problemele de relație.

În acest articol, vom acoperi tot ce trebuie să ști despre impotența psihică cât și modalitățiile pentru a trece peste această problemă.

Factori care determină apariția Impotenței Psihice


Cauzele apariției unei astfel de afecțiuni sunt dintre cele mai diverse, factorii externi fiind, de regulă, cei care influențează starea de spirit a bărbaților.

  • Stresul – Își pune amprenta nu doar asupra libidoului, ci și asupra puterii de concentrare. Problemele apărute la job sau în cuplu poate afecta disfuncția erectilă. Bărbații au nevoie de un mediu liniștit, plin de armonie pentru a putea performa în pat.
  • Anxietatea – Apare în cazul bărbaților nesiguri sau în cazul celor care interacționează pentru prima dată cu o parteneră. Agitația primei întâlniri poate pune prea multă presiune pe umerii bărbaților care își dau silința să se ridice la nivelul așteptărilor.
  • Depresia – Este o afecțiune severă care, din păcate, pune stăpânire pe tot mai mulți oameni. Nesiguranța față de propria persoană, problemele sentimentale, neplăcerile cauzate la locul de muncă, toate acestea pot duce la afundarea bărbaților într-o depresie profundă.
  • Stimă de sine scăzută – Este un factor declanșator al impotenței psihice și afectează de regulă bărbații complexați de felul în care arată sau de lungimea/grosimea penisului.
  • Adicția pornografică – Este o problemă reală cu care bărbații se confruntă. Aceștia evadează în lumea virtuală și își stabilesc niște idealuri imposibil de atins. În viața reală, raporturile intime nu coincid cu secvențele desprinse din filmele pentru adulți motiv pentru care bărbații ajung să fie dezamăgiți de experiențele intime.

Tratament pentru Impotența Psihică


O astfel de afecțiune medicală se poate trata prin mai multe mijloace, important este, ca bărbatul să fie conștient de problemele pe care le întâmpină și să accepte ajutorul care i se oferă.

  • Tratament – O vizită la un medic specialist este mai mult decât necesară pentru excluderea oricăror altor probleme de natură fizică. În urma unui control amănunțit, medicul poate stabili un diagnostic clar și poate oferi o schemă de tratament personalizată, în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient în parte.
  • Psihoterapie – pentru cei care suferă de depresie, ședințele alături de un psihosexolog pot face minuni. În cadrul acestora, se ating subiecte peste care aparent oamenii nu pot trece.

Terapiile alternative pot ajuta, de asemenea.Aici includem :

  • Tehnici de relaxare
  • Meditaţie
  • Yoga
  • Acupunctura

Aceste tratamente vă pot ajuta să vă gestionați nivelul de stres și anxietate. Cercetările arată că meditația poate schimba chimia creierului și reduce stresul.

Dar există mai puține dovezi care să susțină eficacitatea acestor tratamente alternative comparativ cu terapiile tradiționale și medicamentele pentru stres și anxietate. Cu toate acestea, acestea pot oferi beneficii suplimentare alături de tratamentele prescrise de medicul dumneavoastră.

  • Argon Potent – este un produs natural, realizat din ingrediente 100% naturale care contribuie la stimularea apetitului sexual, dar și la creșterea perioadei de erecție. Cu alte cuvinte, substanțele prezente ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui pentru o vascularizare mai intensă a zonei penisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *