Erecție Slabă sau incompletă? Iată ce poți face

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Viața sexuală este extrem de importantă pentru menținerea unei relații de cuplu.

Potența bărbaților în combinație cu atracția sexuală dintre cei doi parteneri poate da naștere unor partide extraordinare de amor, însă atunci când bărbații suferă de erectie slaba sau au o problema de a mentine erectia, viața intimă are de suferit.

În acest articol, vom acoperi cauzele unei erecții slabe sau incomplete, cât și soluțiile eficiente pentru a depăși această problemă.

Cum se produce o erecție ?


O erectie începe cu stimularea senzorială și mentală.

Impulsurile din creier și nervii locali determină relaxarea mușchilor corpului cavernos, permițând sângelui să curgă și să umple spațiile deschise.

Sângele creează presiune în corpul cavernos, făcând penisul să se extindă, care mai apoi crează o erectie.

Cauzele erecție slabe


Cauzele apariției unei astfel de afecțiuni medicale sunt dintre cele și mai diverse.

Atât factorii externi, cât și unele probleme de sănătate pot da peste cap performanțele bărbaților în pat cauzând o stare de frustrare.

Printre principalele caze care duc la incapacitatea de a mentine erectia in timpul actului sexual, se enumară:

  • Boala arterială – depunerea grăsimii pe pereții vasculari duce, în timp, la o circulație deficitară a sângelui. Bărbații care se confruntă cu o astfel de afecțiune medicală vor întâmpina o erectie slaba, pentru că zona penisului nu este vascularizată în mod corespunzător.
  • Scurgere venoasă/ disfuncție erectilă venogenă – In această situație, funcțiile testicolului sunt afectate ceea ce înseamnă că fluxul de sânge nu ajunge în penis ci rămâne blocat în scrot,care de asemenea poate duce la o erectie slaba.
  • Nivel scăzut de testosteron – Odată cu înaintarea în vârstă, valorile testosteronului scad astfel că dorința sexual începe să se estompeze, în cazul bărbaților.
  • Obezitate – Fluctuațiile de greutate influențează nu doar starea de spirit, ci și starea de sănătate. Un bărbat obez va avea întotdeauna probleme cu tensiunea și cu ritmul cardiac fiind în imposibilitatea de a menține un efort susținut. Din punct de vedere sexual, greutatea reprezintă o barieră în menținerea unei erecții din cauza circulației deficitare a sângelui.
  • Stresul dinainte actului sexual – Este unul din factorii externi care își pun amprenta asupra stării de sănătate a bărbaților. Grijile, problemele financiare, disputele în familie / locul de muncă împovărează există oricărui bărbat. De cele mai multe ori, aceștia își pierd concentrarea, sunt mereu afundați în gândurile lor, iar nivelul libidoului scade,care mai apoi poate sa conduca catre o erectie slaba.
  • Alcoolul poate provoca o erectia slaba – Dependentă de alcool poate cauza serioase probleme de sănătate motiv pentru care bărbații ar trebui să limiteze numărul paharelor. Unele dintre funcțiile vitale ale organismului au de suferit și astfel prestațiile masculilor în dormitor sunt mai mult decât mediocre.Totusi, probabil ați auzit că consumul moderat de alcool poate fi bun pentru inima dumneavoastra dar face minuni și pentru penis.Potrivit unui studiu din 2009 publicat în “Journal of Sexual Medicine”, bărbații care consumă alcool în mod regulat (dar nu fac exceese) sunt mai puțin susceptibili de a avea o erectie slaba, decât bărbații care nu beau.(1)

Diagnosticul pentru erecție slabă ?


Bărbații care se confruntă cu erectie slaba ar trebui să meargă la un medic specialist pentru un diagnostic clar.

Cauzele aparitie disfunctiei erectile sunt diverse, iar tratamentul trebuie adaptat în funcție de fiecare situație în parte.

Pentru diagnosticare cât mai corectă, medicul urolog va face o examinare fizică, va pune întrebări legate de istoricul medical și va recomanda unele analize, dacă este cazul.

Tratament în cazul unei erecție slabe


De regulă, o erectie slaba pot fi ușor de vindecat dacă este depistat din timp și tratat în mod corespunzător.

Una dintre opțiuni pentru îmbunătățirea erecției sunt fiolele Argon Potent, un produs 100% natural care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona organelor intime.

Principalele ingrediente aflate în compoziția acestor capsule sunt l-argininei și l citrulinei, ale căror beneficii au fost îndelung studiate.

Spre exemplu, l-arginina ajută la creșterea cantității spermei, precum și a calității acesteia ajutând în felul acesta la vindecarea problemelor de infertilitate.

Citrulina ajută la reglarea presiunii arteriale ceea ce contribuie la menținerea funcției erectile normale mulțumită oxidului nitric.

Fiind un produs sigur pentru sănătate, Argon Potent poate fi achiziționat fără prescripție medicală.

Concluzie Finală


Este important ca băieții și partenerii lor să accepte problemele de erecție ocazionale, ca parte normală a vieții lor sexuale și să nu devină atât de anxioși încât să facă sexul mai puțin plăcut și mai dificil.

De asemenea, este important să discutați cu doctorul de specialitate, dacă o erectie slaba devine o problemă continuă și nesoluționată.


Sursa:

1. Chew KK, Bremner A, Stuckey B, Earle C, Jamrozik K. Alcohol consumption and male erectile dysfunction: an unfounded reputation for risk? J Sex Med. 2009 May;6(5):1386-94. doi: 10.1111/j.1743-6109.2008.01115.x. Epub 2009 Jan 8. PMID: 19143912.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *