Cum să faci Sex : Tot ce trebuie să știi înainte de a începe

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Odată cu înaintarea în vârstă, transformările prin care trece corpul au un impact major inclusiv asupra vieții sexuale.

Astfel, scăderea nivelului de hormoni sau o circulație deficitara a sângelui sunt principalele cauze care duc la disfuncții erectile sau dureri vaginale în timpul actului sexual.

Nu doar vârstă este motivul pentru care calitatea sexului scade, ci și stresul resimțit zilnic de către persoanele tinere.

Din fericire, indiferent de situație, exista anumite trucuri la care pot apela cei care doresc să își îmbunătățească viață sexuala!

1. Comunică cu partenerul

Comunicarea este cheia într-o relație sănătoasă, iar aceasta nu ar trebui să lipsească nici din pat. Partenerii care discuta fară inhibiții despre ce le face placere au șanse mai mari să facă sex de calitate. În plus, o buna comunicare apropie partenerii de cuplu, care vor avea o relație mult mai strânsă.

2. Incearcă ceva diferit

Într-o relație de durata poate să intervină monotonia.

De aceea, partenerii de cuplu trebuie să se reinventeze atunci când este nevoie.

Poate fi vorba despre o întălnire romantica, precum cele de la începutul relației, despre o poziție sexuală nouă sau despre o lenjerie intima atrăgătoare.

Nimic nu este interzis în dormitor!

3. Foloseste lubrifiant

Uneori, din motive care țin de vârstă, afecțiuni ale sănătății, indispoziție sau stres, vaginul nu se lubrifiază suficient, ceea ce duce la disconfort și durere în timpul actului sexual.

Lubrifiantul este excelent pentru a salva situația, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din sertarul noptierei.

În magazinele de specialitate exista mai multe tipuri de lubrifiant, iar unele dintre ele ajută chiar la intensificarea placerii.

4. Concentrați-vă pe calitate, nu pe cantitate

Cine spune că placerea poate fi obținută doar daca o partida de sex durează la nesfârșit?

Atingerea orgasmului nu are legătură cu durata actului sexual, ci cu felul în care se desfășoară și cu nivelul de intensitate.

De aceea, ambii parteneri ar trebui să se concentreze pe modul în care oferă placere, nu pe cât timp au petrecut într-o anumită poziție.

Un cuplu care face sex de calitate vă creste și frecventa cu care o face, însă reversul medaliei nu este valabil în acest caz.

5. Spuneți-vă fanteziile

Fanteziile BDSM exista în fiecare dintre noi, însă, din păcate, nu țoață lumea le împărtășește.

Comunicarea cu partenerul ar trebui să includă, printre altele, cele mai ascunse fantezii și dorințe.

Doar în acest fel relația sexuala poate fi dusa la nivelul următor. În plus, aceasta este o modalitate excelența de a creste calitatea actului sexual și de a intensifica placerea.

Inhibițiile nu ar trebui să existe într-o relație de cuplu, iar împărtășirea celor mai excitante fantezii și punerea lor în aplicare este un adevărat stimulent al libidoului.

6. Foloseste pastile de erecție

Disfuncțiile erectile sau impotență sunt probleme din ce în ce mai frecvente cu care se confruntă bărbații, indiferent de vârstă pe care o au.

Nu este nimic în neregula în a folosi pastile de erecție, care pot ajuta un cuplu să se bucure de sex de calitate.

Nu este vorba despre pastile sintetice cu ingrediente chimice, ci despre suplimente alimentare bazate pe o formula 100% naturală.

Un astfel de supliment este și Argon Potent, care ajuta cu succes bărbații să aibă o durata mai mare a actului sexual și să își impresioneze partenerele.

Ingredientele curate ale Argon Potent stimulează producția de oxid nitric și cresc nivelul de rezistenta. Suplimentul conține aminoacizi esențiali în susținerea organismului și în eliminarea stresului și anxietății, dar și extract din sâmburi de struguri, care ajuta la o buna circulație a sângelui.

Așadar, sexul de calitate nu este un tel imposibil de atins. Ingredientele de care este nevoie pentru aceasta rețetă magica sunt lipsa inhibițiilor, deschiderea față de partener și puțin ajutor din exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *