Sexul în trei și cum să îl faci ca la carte

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Cei care își doresc să își condimenteze viață sexuală pot lua în considerare o partida de sex în 3, numai că regulile și lipsa geloziei sunt aspecte esențiale care trebuie să însoțească o astfel de partida.

Tipuri de sex în 3


Partidele de sex în 3 pot fi organizate în patru moduri:

  • Toți bărbați – Acest tip de sex în grup este specific bărbaților gay, care sunt deschiși pentru a încerca ceva nou, cum ar fi o partida de sex cu încă doi bărbați.
  • Numai femei – In aceeași categorie de sex în grup întră și partida de sex numai cu femei, indiferent dacă acestea sunt gay sau bisexuale.
  • Doi bărbați și o femeie – O partida de sex organizată de un cuplu heterosexual (o femeie și un bărbat), care se decide să invite în viață intimă încă un bărbat. Cu toate acestea, o astfel de partidă este mai greu de acceptat de bărbatul din cuplu, căruia îi este dificil de văzut cum partenera să este satisfăcută de un alt bărbat.
  • Un bărbat și două femei – Acest tip de sex în 3 este cel mai popular, deoarece cuplurile sunt mai deschise la a acceptă o altă femei la partida lor de sex, unele femei alegănd această varianta și că un cadou inedit pentru partenerul lor.

Sfaturi pentru începători care vor sa experimenteze sexul in 3


Decizia de a planifică o partida de sex în 3 nu este suficientă pentru a duce planul la bun sfărșit, mai ales în cazul celor care nu au mai experimentat așa ceva.

De aceea, o serie de sfaturi de care pot ține cont aceștia vor fi de mare ajutor pentru că partida să fie una reușită și plăcută pentru toți partenerii.

1. Discuția cu partenerul este foarte importantă, mai ales într-un cuplu

Pentru a avea loc o partida de sex în 3, în cazul unui cuplu, trebuie să fie dorită de ambii parteneri. In caz contrar, această nu poate fi posibilă.

De asemenea, dacă cei doi parteneri sunt de acord, aceștia trebuie a stabilească modul în care își doresc să decurgă partida de sex în 3, precum și cine să fie cea de-a treia persoană – bărbat sau femeie.

2. Cea de-a treia persoană trebuie să fie plăcută pentru ambii parteneri

Indiferent de sexul pe care îl are cel de-al treilea partener al partidei, trebuie să existe o conectivitate între toți partenerii, altfel actul sexual poate deveni stănjenitor sau unul dintre parteneri se poate simți exclus.

Pentru a observă dacă există o astfel de chimie este necesar că înainte de a avea loc partida de sex, toți partenerii să se întălnească și să se cunoască.

3. Stabilirea unor reguli de baza

Existența unor reguli pentru o astfel de partida de sex este foarte importantă, atât pentru siguranță – trebuie să se folosească prezervativul – căt și pentru că toți participanții să se bucure de aproximativ aceeași plăcere.

In cazul în care unul dintre parteneri își dorește că partida să de închei brusc, este nevoie să se stabilească un cuvănt de siguranță, pe care toți cei trei parteneri trebuie să îl cunoască, iar la auzirea acestuia, partida de sex trebuie să se oprească fără nicio explicație.

4. Comunicarea constantă

Pentru la această partidă de sex participa mai multe persoane, comunicarea este importantă pentru că fiecare partener să știe ce își doresc ceilalți și pentru că actul sexual să decurgă într-un mod plăcut și excitant.

5. Vizionarea unor firme pentru adulți înainte poate fi de ajutor

Filmele pentru adulți pot reprezenta atăt o sursă de inspirație, căt și o metodă de excitare a partenerilor.

Astfel că după un astfel de film, toți cei trei parteneri de sex se vor simți pregătiți pentru o partidă de amor.

Condimentează sexul in trei…


Obținerea unei erecții puternice și a unei rezistente îndelungate în pat, mai ales în cazul unei partide de sex în trei cu un bărbat și două femei, poate fi un lucru dificil, de acea folosirea unor stimulente sexuale este necesară.

De aceea, bărbații care fac parte dintr-un astfel de trio pot lua Argon Potent, un supliment alimentar 100% natural care îmbunătățește potența bărbaților.

In concluzie, partidele de sex în 3 sunt alese, de obicei, de persoane curajoase și fără inhibiții sau de cupluri care au o relație bine sudată și stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *