7 Sfaturi Pentru un Threesome(Sex în 3) de Succes

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Sexul în 3, numit adesea și threesome sau „menage a trois” constituie un subiect destul de controversat, existând păreri pro și contra chiar și în rândul celor mai lipsiți de inhibiții. Vorbim de o fantezie sexuală pe care o au în special bărbații, dar care este prezentă și în mintea femeilor și pe care mulți preferă să o țină secretă de teama de a nu fi priviți cel puțin ciudat de parteneri sau partenere.

Conform rezultatelor unui sondaj realizat în anul 2017 pe această temă, 18% dintre bărbații care au fost intervievați și 10% dintre femei au declarat că participaseră cel puțin odată la o partidă de sex în 3, apreciind experiența ca fiind una pozitivă.

Din moment ce lecturezi acest material, probabil că și tu ești interesat într-o oarecare măsură de subiect, așa că îți prezentăm mai jos câteva recomandări pe care să le iei în considerare dacă vrei să încerci sexul în 3 sau dacă îți cauți parteneri pentru o astfel de experiență.

1. Folosește aplicațiile de dating


Aplicațiile de dating sunt una din cele mai eficiente metode de a găsi parteneri pentru punerea în aplicare a fanteziilor sexuale, mai ales dacă folosești platforme dedicate fetish-urilor de orice fel.

Aici, persoanele care caută la rândul lor parteneri își expun fără inhibiții preferințele sexuale și așa poți găsi ușor exact ceea ce cauți. Prin intermediul acestor aplicații te poți alătura unui cuplu care caută un al treilea partener pentru o astfel de partidă sau, dacă împărtășești aceeași dorință cu partenera ta, cu ajutorul aplicațiilor de dating puteți găsi a treia persoană care să completeze „echipa”.

Pentru început poți discuta prin intermediul aplicației cu persoana aleasă, apoi puteți stabili o întâlnire prealabilă sau puteți trece direct la acțiune dacă deja ați stabilit toate detaliile prin aplicație.

Totuși, este recomandat să te întâlnești în prealabil cu persoana sau persoanele alese, pentru a vă cunoaște mai bine și a vedea dacă sunteți compatibili, chiar dacă nu este vorba de o relație de lunga durată.

2. Găsiți a treia persoană potrivită


Dacă ai discutat despre acest subiect cu partenera sau partenerul și ați căzut de acord să încercați sexul în 3, este foarte important să găsiți persoana care să se potrivească perfect preferințelor voastre. De aceea am și menționat mai devreme că este recomandat să aveți o întâlnire față în față cu persoanele racolate prin aplicațiile de dating sau de pe internet.

Vă puteți alege cel de-al treilea partener și din viața reală, căutând persoana care să întrunească toate caracteristicile pe care vi le doriți de la ea.

Pentru a vă asigura că și persoana aleasă este interesată, găsiți un pretext pentru a lua contact, faceți cunoștință, iar când considerați că este momentul aduceți în discuție subiectul sexului în trei, fără a vă exprima de la bun început intenția de a vă găsi un partener. Vă puteți da astfel seama dacă persoana respectivă este interesată de subiect și dacă este dispusă la o astfel de experiență, iar în acest ca puteți avansa o propunere.

3. Stabiliți limite și reguli de bază


După ce ați reușit să vă găsiți al treilea partener care să vi se alăture, urmează să schițați un plan despre cum vor decurge lucrurile, pentru a cădea de acord asupra unor detalii în conformitate cu preferințele fiecăruia. Trebuie să ajungeți la un numitor comun astfel încât sexul în trei să fie o experiență plăcută pentru fiecare.

Dacă într-un cuplu cu o relație îndelungată  nu mai este nevoie de astfel de discuții și stabilirea unor reguli, pentru că partenerii deja se cunosc foarte bine, atunci când se alătură o a treia persoană, lucrurile se schimbă.

Așadar discutați deschis, fără inhibiții, și stabiliți niște reguli și niște limite care nu trebuie depășite, pentru a nu fi nevoie să faceți acest lucru  în timpul partidei de sex, ceea ce ar reduce considerabil gradul de satisfacție.

4. Practicați sexul protejat


Atunci când într-un act sexual sunt implicate mai mult de două persoane crește riscul unei sarcini nedorite și cel al contractării unei boli cu transmitere sexuală, mai ales în cazul în care cea de-a treia persoană nu are o relație foarte apropiată cu ceilalți doi parteneri.

Din această cauză, igiena și folosirea prezervativului sunt reguli esențiale atunci când se practică sexul în 3, la fel și utilizarea unor metode contraceptive pentru evitarea unei sarcini nedorite.

5. Limitați consumul de alcool


Se întâmplă uneori ca persoanele care au căzut de acord să facă sex în 3 să fie oarecum inhibate la momentul respectiv, mai ales dacă este vorba de o primă experiență de acest gen. În astfel de situații nu este recomandat să vă faceți puțin curaj cu un pahar de alcool, știut fiind faptul că acesta afectează performanța sexuală.

Alcoolul scade sensibilitatea la stimulii sexuali și întârzie impulsurile nervoase care declanșează erecția, astfel că bărbații se pot trezi cu o disfuncție erectilă temporară.

Nici în cazul femeilor nu este recomandat consumul de alcool în exces, pentru că scade nivelul de excitație, reduce lubrifierea vaginală și determină totodată o scădere a dorinței sexuale.

6. Luați în considerare utilizarea jucăriilor sexuale


Jucăriile sexuale sunt instrumente special create pentru a „condimenta” viața sexuală și nu există niciun motiv pentru a nu fi folosite și într-o partidă de sex în care sunt implicați trei parteneri.

Bineînțeles, acesta este un alt aspect care trebuie discutat în prealabil, ocazie cu care se aleg jucările sexuale potrivite și se stabilește modul în care acestea vor fi folosite, fără a depăși anumite limite.

De asemenea, dacă jucăriile sexuale urmează a fi folosite în practici BDSM, se vor stabili dinainte și niște cuvinte sau gesturi de siguranță care să fie folosite în timpul actului sexual, dacă lucrurile sunt împinse prea departe.

7. Folosește pastile pentru o erecție mai bună


Dacă te îngrijorezi că organismul îți va juca feste și nu vei putea obține o erecție satisfăcătoare pentru a te implica într-o astfel de partidă de sex, este bine să-ți iei o măsură de siguranță și să apelezi la un remediu care să-ți garanteze erecția.

Există o serie de astfel de remedii, iar în cele ce urmează ți le prezentăm pe cel mai eficiente dintre ele.

Care sunt cele mai eficiente pastile pentru o erecție prelungită ?

Există mai multe medicamente pentru erecție disponibile, iar alegerea celui mai bun ar trebui făcută în consultare cu un medic specialist. Printre cele mai bune pastile pentru erecție prelungită se enumară următoarele suplimente alimentare:

Argon Potent – Este un supliment alimentar sub formă lichidă, disponibil în fiole de 10 grame, destinat special îmbunătățirii funcției erectile și reglării ejaculării. Așadar, Argon Potent poate fi folosit cu succes pentru creșterea performanței sexuale, întrucât conferă o erecție satisfăcătoare și prelungită, întârziind totodată ejacularea, în cazul bărbaților care se confruntă cu ejaculare precoce.

Tianli – Tianli este un alt supliment pentru potență disponibil sub formă lichidă, conținând 7 ingrediente naturale folosite de mii de ani în medicina tradițională chinezească. Este vorba de plante medicinale cu proprietăți afrodiziace, care sunt macerate în alcool peste care se adaugă o anumită cantitate de zahăr.

Maraton Forte  – De această dată vorbim de un supliment sub formă de capsule cu administrare orală, care acționează mai greu în comparație cu produsele descrise până acum, având nevoie de aproximativ două ore pentru a-și face efectul.

Cum să-i propui partenerului un threesome ?


După cum spuneam, subiectul este foarte delicat, așa că problema trebuie abordată cu grijă dacă vrei să îi propui partenerului sau partenerei o astfel de experiență. În primul rând este de preferat să aveți o relație mai îndelungată și să vă cunoașteți reciproc în cele mai intime detalii. În același timp trebuie să fiți sinceri unul cu celălalt și să discutați fără inhibiții despre orice subiect care ține de sex.

După ce ai reușit să clădești o astfel de relație îți e mult mai ușor să aduci în discuție subiectul, întrebând partenerul sau partenera ce părere are despre sexul în 3. În funcție de răspuns îi poți propune imediat o astfel de experiență sau, dacă e cazul, trebuie să-i expui beneficiile pe care le vezi tu legat de acest subiect.

Dacă manifestă în continuare reticență nu insista și nu încerca să forțezi lucrurile pentru că astfel vei avea mult mai puține șanse de a fi convingător.

Este posibil să ai un threesome de succes fără a dăuna relației ?

Sexul în 3 nu dăunează vieții de cuplu dacă ambii parteneri sunt de acord cu o astfel de practică, caz în care participarea celei de-a treia persoane nu impune niciun fel de implicare afectivă, fiind doar un mod de satisfacere a unei fantezii comune.

În cazul în care doar unul din partenerii din cuplu împărtășește o astfel de fantezie, acesta poate obține acordul celuilalt de a participa la o partidă de sex în 3 în compania altui cuplu, nici de această dată nefiind vorba de implicare sentimentală.

Totuși, într-o astfel de situație este esențial ca partenerii care nu împărtășesc o astfel de fantezie să aibă deplină încredere unul în celălalt și mai ales ca participarea la o astfel de practică să nu fie ținută secret de cel care a practicat sexul în 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *