Poziție Misionarului: Cum o poți mai Fierbinte

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Poziția misionarului este una dintre cele mai folosite poziții sexuale, este considerată chiar firească, dar și foarte comodă și plăcută.

În acest articol vom dezbate pe larg această poziție, cum se practică, dar și cum s-o faci mai interesantă.

Cu siguranță nu știai că poziția misionarului poate fi de mai multe feluri, noi ți le vom explica în acest articol pe fiecare în parte!

Cum se practică poziția misionarului


În poziția misionarului, femeia se întinde pe spate, iar partenerul vine peste ea. Este una dintre pozițiile sexuale clasice, însă foarte intime și pasionale.

Poziția misionarului vă oferă șansa da avea cea mai puternică apropiere în timpul sexului dintre toate pozițiile, vă dă ocazia să vă priviți în ochi și să vă sărutați, fapte ceva dintr-o simplă partidă de sex, una extrem pasională și incitantă.

Poate fi considerată o poziție plictisitoare, însă, dacă știi cum să o “condimentezi”, poate deveni o poziție cu adevărat interesantă, plină de viață și pasiune.

Cum să “condimentezi” poziția misionarului ?


Este nevoie doar de câteva gesturi simple pentru a ne condimentat viața sexuală, gesturi ce sunt mai simplu de făcut decât ai crede. Iată ce îți recomandăm noi să faci pentru a face din poziția misionarului una mai mult decât excitantă:

  • Folosește o bandă la ochi. Fie că i-o pui partenerei tale, sau ea ți-o pune ție, sau de ce nu, vă puneți amândoi o bandă la ochi, acest lucru va crește puțin adrenalina și misterul acestei poziții. Vă poate chiar da mai mult curaj și îndrăzneală.
  • Vorbește “murdar”. Vorbitul “murdar” este foarte adorat de femei, și chiar și de bărbați. Ambele genuri pot vedea această practică ca fiind una extrem de incitantă, ceea ce și e, de altfel. Este însă recomandat să stabilesc și să comunici cu partenera/ partenerul despre acest lucru și despre cât de departe puteți merge cu această practică.
  • Joacă-te cu părul ei. În funcție de plăcerile partenerei tale poți “personaliza” această practică. Unele femei adoră să fie trasă de păr într-un mod puțin mai violent, pe când altora le place doar să fie mângâiate.

Variante ale poziției misionarului


Cu toate că este o poziție clasică, au apărut numeroase “derivări” ale acesteia, iată care sunt ele:

  • Varianta clasică. Atunci când femeia este jos, iar bărbatul este deasupra. Penetrarea are loc foarte ușor, fiind apăsată, puternică și pasională.
  • The Open Pincer. Este o variantă a misionarului care îi înnebunește de-a dreptul de bărbați! Aceștia se simt puternici, dominanți, și în plus, este și foarte excitantă. În poziția The Open Pincer, femeia stă întinsă pe spate, cu coapsele desfăcute la maxim, în timp ce bărbatul o ține de glezne, făcând-o astfel să își desfacă coapsele și mai mult. În această poziție, bărbatului i se oferă șansa de a o explora pe partenera sa într-un mod extrem de pasional.
  • Stand and Deliver. Această poziție permite o penetrare apăsată și provoacă plăcere ambilor parteneri. Partenera trebuie să stea cu fața sprijinită de un perete, sau de orice alt obiect, cu fundul în sus și picioarele desfăcute, iar bărbatul stă în spatele ei. Pentru a pune mai multă presiune pe partener, și pentru a crește intensitatea penetrării și a organismului, femeia își poate strânge coapsele din ce în ce mai tare.
  • Picioare pe umeri. Din punct de vedere vizual, este foarte asemănătoare cu varianta clasică a poliției misionarului. Femeia stă tot pe spate, iar bărbatul deasupra. Diferența este că picioarele ei sunt pe umerii lui. De altfel, din această poziție, penetrarea este mult mai puternică în comparație cu poziția clasică a misionarului.
  • Picioarele inversate. Pare o schimbare banală, însă senzațiile vor fi unele uimittoare. În poziția misionarului cu picioarele inversate, partenera va sta cu picioarele lipite în timp ce bărbatul și le va desface pe ale lui. Este poziția perfectă atunci când îți dorești să faci sex, însă nu ai neapărat energia necesară, deoarece nu necesită prea mult efort, însă plăcerea pe care oferă este maximă!
  • Pisicuța care toarce. La fel ca și numele, și senzațiile pe care această variantă a poziției misionarului le oferă sunt interesante. Această poziție presupune ca bărbatul să fie puțin mai sus decât partenera sa. După ce bărbatul și-a penetrat partenera, trebuie să se ridice puțin mai sus, pentru ca osul pubian să atingă clitorisul, mai apoi, pot fi făcute mișcare de rotație, stimulând și vaginul și clitorisul în același timp, fără să fie nevoie și de intervenția mâinilor. Favorizând apariția unor orgasme excepționale.

Argon Potent

În concluzie, dacă ești bărbat, știi deja că poziția misionarului solicită multă energie, pentru asta ai nevoie să reziști cât mai mult și să întârzii ejacularea.

Argon Potent este un supliment alimentar de excepție, ce îmbunătățește partidele sexuale și rezistența în pat a bărbaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *