Este Mierea un Afrodisiac Natural Pentru Potență?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Impotenta, numita și disfuncție erectila, reprezintă incapacitatea durabila a unui bărbat de a obține și/sau menține o erecție suficienta pentru realizarea și finalizarea unui act sexual satisfăcător.

Este miere un aliment care să poată ajuta erecția bărbaților ?

Mierea pentru potență – funcționează?


Mierea este o substanță magica făcută de albine din nectarul florilor și este un simbol al procreației.

Cele mai puternice tipuri de miere provin de la albine care aduna nectarul din florile afrodisiace precum: maghiran, orhidee sau iasomie.

Utilizarea mierii ca afrodiziac datează de fapt din cele mai vechi timpuri.

Aceasta a fost asociata cu dragostea și sexul în cărți antice precum Kamasutra. Chiar și sintagma “luna de miere” a apărut datorita capacității sale de a stimula dorință sexuala.

Exista diferite substanțe chimice bune prezente în miere care ajuta la creșterea rezistentei, la creșterea nivelului de testosteron și vă oferi bărbaților un plus de energie într-o perioada scurta de timp.

De asemenea, mierea pentru potența este utilizată de bărbați ca și preparat pentru potență, însă studiile în acest sens sunt foarte limitate.

Însă, nu exista studii care să dovedească daca mierea pentru potenta funcționează.

Alte beneficii ale consumului de miere


Mierea restabilește energia, îmbunătățește rezistenta fizica și reduce riscul bolilor cardiovasculare, de asemenea, este o sursă importantă de vitamina B și bor.

Acești nutrienți sunt responsabili pentru o structură scheletică puternică și o mai bună coordonare musculară.

Mai mult decât atât, borul este, de asemenea, responsabil pentru utilizarea testosteronului, estrogenului și a vitaminei D.

Încearcă o soluție completă


Pentru a avea parte de momente minunate alaturi de partenera, Argon Potent este suplimentul ideal, performantele sexuale, numărul momentelor intense și încrederea de sine crescând la cote maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *