Afrodisiace Naturale & Puternice pentru o Viață Sexuală mai bună

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Există o mulțime de alimente care au puternic efect afrodisiac.

Consumate în mod regulat, acestea pot crește libidoul prin stimularea producției hormonilor sexuali din organism.

În plus, ajută și la intensificarea plăcerii resimțită în timpul sexului.

Ceaiuri Afrodisiace


Ceaiurile aduc o mulțime de beneficii organismului datorită conținutul ridicat de vitamine din compoziție.

Te vei simți energizat, vei avea un tonus mult mai bun și te vei putea concentra la birou după doar o singură cană de ceai.

Ce nu știi însă este să unele ceaiuri pot avea efecte afrodisiace si pot reaprinde flacăra în dormitor.

Dacă vrei să condimentezi puțin lucrurile, dacă vrei să simți din nou pasiunea arzătoare, poți consuma cu încredere următoarele ceaiuri afrodisiace:

 • Rooibos – Ceaiul roșu un afrodisiac care ajută la creșterea volumului de sănge în organism și astfel organul sexual masculin ajunge să fie bine vascularizat, iar tu te vei putea bucura de o erecție puternică pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Ashwagandha – Supranumit și ginsengul indian, acest afrodisiac este folosit de sute de ani în India datorită efectelor sale benefice asupra organismului. Ajută nu doar la întărirea sistemului imunitar, ci este recomandat și în tratarea disfuncțiilor erectile.
 • Iarba țapului – Este un ceai folosit în medicină alternativă pentru tratarea impotenței avănd rolul de a stimula producția testosteronului din organism. Dacă vrei să te bucuri de o noapte pasională, consumă o cană de ceai, cu maxim 1 oră înainte.

Alimente Afrodisiace


Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au apelat la efectul afrodisiac al alimentelor pentru a condimenta viața sexuală, pentru a spori plăcerea și pentru a intensifica dorința. Astfel de soluții se află la îndemna tuturor așa că merită încercate.

 • Mierea – Are în compoziție un conținut ridicat de bor ceea ce ajută la creșterea producției de testosteron din organism.
 • Cimbrul – Era cunoscut ca și planta amorului datorită efectelor sale afrodisiace. Pentru a obține rezultatele dorite, cimbrul trebuie consumat sub formă de ceai.
 • Ciocolată – Este binecunoscut efectul afrodisiac al ciocolatei negre. Prezența feniletilaminei în compoziție reușește să inducă o stare de excitație
 • Avocado – Deși poate părea greu de crezut și avocado are efecte in acest sens(crește dorința sexuală). Datorită complexului de vitamine, contribuie la îmbunătățirea circulației săngelui și astfel poți obține mult mai rapid o erecție puternică.

Plante Afrodisiace


Sexul este foarte important pentru oamenii. Pe lângă faptul că ajută la perpetuarea speciei, oferă plăcere intensă ambilor parteneri.

Acestea sunt motivele pentru care oamenii au încercat să găsească mici ajutoare în natură, în special atunci cănd se confruntau cu disfuncții erectile.

În urmă cu sute de ani, medicină nu era atât de avansată astfel că popoarele apelau la diverse plante pentru a condimenta viața de cuplu.

 • Branca ursului – Este o plantă cu efect asupra sistemului reproducător. Spre exemplu, ajută la creșterea numărului de spermatozoizi fiind un tratament recomandat în cazul cuplurilor care își doresc să devină părinți.
 • Ginko Biloka – Ajută la creșterea nivelului testosteronului din organism, in plus, ajută la revigorarea organismului, îndepărtează oboseala, crește nivelul de concentrare, toate acestea fiind de fapt simptome asociate problemelor de natură sexuală.

Legume Afrodisiace


Bărbații nu trebuie să apeleze la tot felul de tratamente, nu trebuie să arunce banii pe geluri sau pastile pentru potență cănd au la îndemna cele mai gustoase legume si plante cu efecte afrodisiace.

Acestea sunt pline de minerale și vitamine, atăt de necesare bunului mers al întregului organism.

Mai mult decât atăt, unele dintre ele au și un puternic efect afrodisiac și ajută la revigorarea vieții sexuale.

 • Dovleacul – Este bogat în potasiu și contribuie la fluidizarea circulației sângelui.
 • Ardeiul iute – Favorizează apariția endorfinelor în organism și astfel bărbații se pot excita mult mai rapid.
 • Sparanghelul – Ajută la îmbunătățirea vieții sexuale prin conținutul ridicat de vitamina E din compoziție. Consuma la cină o cantitate potrivită de sparanghel și vei observa o creștere a libidoului.

Poți așadar să condimentezi viața sexuală cu ajutor unor produse 100% naturale.

Știu, este destul de greu să faci rost de toate alimentele și fructele pentu potența și să le consumi într-un mod variat în fiecare zi.

Tocmai de aceea am creat fiolele Argon Potent, un produs natural conceput din ingrediente 100% naturale.

Ingredientele afrodisiace din produs, sunt căt se poate de sigure pentru sănătate astfel că tratamentul poate fi urmat cu încredere de orice bărbat.

Chiar de la prima utilizare, vei observa o îmbunătățire a calității actului sexual, vei reuși să obții mult mai rapid o erecție, dar și să reziști mai mult în pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *