Cel mai bun vin pentru Potenta și Erecție

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Vinul roșu este una dintre băuturile preferate ale bărbaților, nu numai pentru gustul inconfundabil, ci și pentru efectele pe care le resimt asupra performantelor sexuale în urma consumului.

Vinul roșu pentru erecție ?


Vinul roșu este o băutură alcoolica care poate îmbunătăți performantele sexuale prin creșterea nivelului de testosteron, hormon care stimulează dorință sexuala.

Consumul de vin roșu poate creste durata actului sexual și dorință de a întreține raporturi sexuale, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Totuși, nu sunt studii care să demonstreze că vinul ajuta în mod direct la îmbunătățirea erecției, pentru menținerea acesteia fiind nevoie de mai mulți factori, nu doar de un libidou crescut.

Daca esti in cautarea de bauturi care cresc potența, vinul rosu poate fi o soluție de moment.

Alte beneficii ale vinului rosu


Vinul roșu mai are și alte beneficii asupra sănătății.

În cantitate moderata, vinul ajuta la:

  • Reglarea nivelului de zahar din sânge
  • Are rol antiinflamator
  • Poate reduce riscul apariției bolilor de inima
  • Imbunătățește calitatea somnului
  • Riscul redus de demență: consumul de 1–3 pahare de vin pe zi a fost legat de un risc redus de demență și boala Alzheimer.(1)

Unele studii arata că un pahar de vin roșu pe zi poate contribui și la reducerea apariției unor tipuri de cancer(2), precum și la menținerea sănătății vaselor de sânge.

Așadar, vinul roșu este benefic pentru creșterea dorinței sexuale și poate avea un impact pozitiv asupra duratei actului sexual, însă nu reprezintă o soluție completa pentru menținerea unei erecții.

Efecte negative ale consumului de alcool în exces


În timp ce o cantitate moderată de vin roșu poate oferi beneficii pentru sănătate, consumul prea mult de alcool poate provoca efecte devastatoare asupra sănătății.

Acestea includ: 

  • Dependența de alcool
  • Ciroza
  • Risc crescut de depresie
  • Creștere în greutate

Bărbații care se confrunta cu probleme în obținerea sau în menținerea unei erecții, pot folosi remedii naturale.

Un astfel de supliment este Argon Potent, a cărui formula unica din ingrediente 100% naturale ajuta la obținerea unei erecții la cel mai mic stimul și la îmbunătățirea totala a performantelor sexuale.

Acesta nu provoacă efecte adverse și nu creează dependența.


Sursa:

1. Ruitenberg A, van Swieten JC, Witteman JC, Mehta KM, van Duijn CM, Hofman A, Breteler MM. Alcohol consumption and risk of dementia: the Rotterdam Study. Lancet. 2002 Jan 26;359(9303):281-6. doi: 10.1016/S0140-6736(02)07493-7. PMID: 11830193.

2. Arranz S, Chiva-Blanch G, Valderas-Martínez P, Medina-Remón A, Lamuela-Raventós RM, Estruch R. Wine, beer, alcohol and polyphenols on cardiovascular disease and cancer. Nutrients. 2012 Jul;4(7):759-81. doi: 10.3390/nu4070759. Epub 2012 Jul 10. PMID: 22852062; PMCID: PMC3407993.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *