Curiozități despre Penis

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Corpul uman este o adevărată enigma, iar când vine vorba despre lucruri inedite sau interesante, acesta uimește pe oricine.

Tocmai de aceea, în continuare sunt prezentate câteva curiozități despre organul sexual al bărbatului, desi sexul mai este privit, încă, în Romania, că un subiect tabu.

Curiozități despre penis


  1. Ce înseamnă un penis „moale”?

Penisul moale este atunci când acesta se afla în stare flască, uneori fiind chiar o afecțiune cu care se confruta bărbați.

Aceasta este starea în care se afla penisul în viață de zi cu zi. Totuși, în prezenta unor stimuli sexuali, acesta se întărește și își modifica dimensiunile, devenind „tare”, adică se afla în erecție.

Daca în prezenta unor stimuli acesta, nu se trece în stare de erecție atunci este recomandat un tratament pentru penis moale.

2. Poți să iți satisfaci partenera chiar daca ai un penis mic

Conform unor studii, dimensiunea penisului aflat în erecție este, în medie, de 12 cm.

Dar bărbații sunt foarte preocupați de dimensiunile organului lor sexual, desi majoritatea se bucura de o dimensiune normala.

Exista, totuși, și bărbați care nu au fost foarte înzestrați de la natura, motiv pentru care caută tot felul de soluții pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Prin urmare, daca vor să poată face sex de calitate, aceștia pot tine cont de anumite sfaturi menite să îi ajute, cum ar fi adoptarea unor poziții sexuale care le sunt avantajoase, cum ar fi linguriță sau doggy style, nu trebuie uitate nici preludiul și stimularea clitoridiană.

Am detaliat într-un alt articol pe blog despre cum să iți satisfaci partnera chiar daca ai un penis mic.

3. Poți să iți rupi penisul în timpul actului sexual

Da, penisul poate fi fracturat în timpul actului sexual.

Desi este o afecțiune destul de grava, sunt multe cazuri în care bărbații au suferit fracturi de penis în timpul actului, aceasta având loc „atunci când penisul iese din vagin și se lovește de pubis”, după cum susține medicul urolog Virgil Iconaru.

De menționat este faptul că aceasta nu este o leziune care să se întâmple foarte des, ruptura realizandu-se în doua zone responsabile cu erecția: corpul cavernos, prepuțul.

Bărbații care se confrunta sau doar bănuiesc că au o ruptura de penis trebuie să se prezinte de urgent la medicul urolog.

4. Creșterea penisului este posibilă ?

Pe piață exista foart multe suplimente alimentare, medicamente și dispozitive care promit să mărească penisul chiar și cu câțiva centimetri, însă cele mai multe nu au efecte reale demonstrate.

De asemenea, există metode pentru mărirea penisului (atăt non-chirurgicale, căt și chirurgicale).

Fie că este vorba despre exerciții special concepute în acest sens, pompe de vacuum sau pilule și loțiuni, fie că este vorba despre intervenții chirurgicale, nu exista dovezi științifice care să sustină efectele scontate.

5. „Folosește-o sau o pierzi”

Această zicală se referă la penisul bărbaților, care ar trebui să aibă erecții regulate pentru a putea fi menținut în forma.

In caz contrar, bărbații se pot confrunta cu dificultăți în ceea ce privește obținerea unei erecții.

Desi poate fi considerata o gluma, în realitate acest lucru este posibil, deoarece sângele nu mai circula cum trebuie în zona organului genital, astfel că acesta nu mai este puternic vascularizat pentru a obține erecție.

Prin urmare, este foarte important pentru sănătatea bărbatului că acesta să aibă o viață sexuala activa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *