Totul despre Fanteziile BDSM: Ce este & Cum se Practică

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Conform informațiilor oferite de dicționarele de specialitate, prin BDSM se înțelege o serie de activități sexuale ce implică anumite practici parcticulare, precum constrăngerea fizică, acordarea și renunțarea controlului între parteneri și provocarea plăcerii prin durere.

Ce este BDSM?


Termenul provine din limba engleză (Bondage,Discipline, Dominance, Submission, Sadism and Masochism) și nu se referă doar la niște simple acte sexuale, ci, mai degrabă, la un anumit stil de viață pe care doi sau mai mulți parteneri pot alege să-l pună în aplicare.

Foarte multe persoane ajung să vadă astfel de practici drept o formă de eliberare, o metodă prin care încrederea dintre parteneri poate fi explorată, un sanctuar în care toate fanteziile create pot ajunge să devină realitate.

Cu toate că posibilitățile sunt destul de numeroase, BDSM-ul a fost împărțit în trei categorii, ce au la baza relațiile și activitățile pe care partenerii au convenit să le aibă împreună:

1. Bondage and Discipline (legare și disciplinare)

Această categorie implică constrângerea fizică a partenerului cu scopul de a-i provoca durere, de a-l pedepsi sau de a-l umili, metodele de genul fiind preferate atât de femei, cât și de bărbați.

Persoană legată va fi excitată sexual că urmare a faptului că a pierdut controlul situației, această aflându-se la totală dispoziție a partenerului, foarte mulți practicanți alegând să se și zbată pentru a putea fi pedepsiți cât mai des.

Persoana în control va fi excitată sexual atunci când va vedea că partenerul și-a pierdut libertatea, acești practicanți urmând să-și asume responsabilitatea, atât de a-l satisface sexual pe cel legat, căt și de a păstra niște condiții de siguranță optime.

2. Dominance and Submission (dominare și supunere)

În cadrul oricărei relații de tip BDSM, o persoană trebuie să fie cea care domină, iar o persoană trebuie să fie cea care este dominată, ambi parteneri urmând să-și obțînă satisfacția sexuală în concordotanță cu rolul practicat.

Există cazuri in care partenerii își pot schimbă rolurile între ei, aceștia putând să obțină plăcere sexuală din ambele cazuri.

3. Sadism and Masochism (sadism și masochism)

După cum reiese încă din nume, activitățile de acest tip se bazează strict pe provocarea unui nivel de durere stabilit pe parcursul actului sexual.

De regulă, aici este vorba de un partener care provoacă durere (sadicul) și de un partener care primește durere (masochistul), urmând să se apeleze la activități precum palmuiri, mușcat, zgariere etc.

Cum sa practici BDSM-ul?


Pentru persoanele care abia au descoperit acest stil de viață, pentru inceput, este recomandat sa se apeleze la anumite activitați clasice, care, in funcție de preferințe, vor putea garanta senzații căt mai placute din punct de vedere sexual. Asadar, printre cele mai cunoscute practici de acest fel se numără:

  • Dirty talking-ul (vorbitul murdar). Partenerul dominant va avea datoria de a-l umili pe partenerul dominat, căt și de a-l felicita atunci cănd acesta îndeplinește, cu brio, un ordin dat.
  • Biciuire. Această activitate este foarte recomandată pentru partenerii care se încadrează la categoria sadic-masochist, biciul reprezentant un instrument care va garanta un nivel ridicat de plăcere.
  • Trasul de păr. Această este una dintre cele mai întâlnite activități, ea fiind practicată, deseori, și de partenerii care nici măcar nu sunt interesați de BDSM.
  • Joc de roluri. Printre cele mai populare activități din categoria BDSM se numără jocul de rol, ce se poate baza pe fanteziile ambilor parteneri, posibilitățile abordate fiind, virtual, nelimitate.

Reguli generale pentru un BDSM calitativ


Pentru că activitățile să se poată desfășura în condiții cât mai sigure, există un set de reguli generale de care trebuie să țină cont toți practicanții din domeniu, pentru a se putea preveni apariția unor situații neplăcute sau chiar periculoase:

  • Să nu se consume alcool sau droguri. Cu toate că poate părea distractiv să se apeleze la anumite substanțe care să stimuleze acțiunea, în realitate, acest aspect se poate dovedi foarte periculos, deoarece practicile BDSM necesită, în permanentă, control și ancorare la realitate.
  • Să se stabilească “safe words” (cuvinte de siguranță). Înainte că partenerii să înceapă orice tip de activitate BDSM, este important că aceștia să stabilească un cuvânt sau o replică pe care să și-o poată aminti în cazul în care simt că totul este prea intens sau că viață le este pusă în pericol. Prin menționarea unui “safe word”, întreagă activitate trebuie să se încheie imediat, indiferent de progresul la care se ajunsese în actul sexual.
  • Să se comunice cât mai sincer și deschis. Pe ramură BDSM există numeroase tipuri de activități care pot fi puse în practică, în funcție de preferințele și plăcerile fiecărui partener implicat. Prin urmare, pe lăngă stabilirea unor “safe words”, partenerii trebuie să comunice căt mai clar și căt mai deschis ce preferințe au, pentru a putea fi identificate activitățile potrivite pentru fiecare în parte.
  • Folosește instrumente sexuale acreditate. Pentru că experiență să fie una căt mai plăcută, este recomandat să se apeleze doar la instrumente și jucării achiziționate din magazine de specialitate, deoarece acestea sunt concepute special pentru asemenea activități.

Argon Potent: soluția optimă pentru bărbații care vor să reziste mai mult în timpul activităților BDSM

De cele mai multe ori, majoritatea activităților BDSM necesită o perioada de timp considerabilă pentru că acestea să se poată desfășura în cele mai bune condiții și pentru că, implicit, toți partenerii să ajungă să se bucure, la potențial maxim, de experiență trăită.

Conform statisticilor, de regulă, cei care ajung să cedeze primii sunt bărbații, aspectul fiind unul destul de normal avănd în vedere că, într-o partida obișnuită de sex, partenerul de gen masculin poate ajunge să ejaculeze după doar după câteva minute.

Prim urmare, specialiștii au creat Argon Potent, un produs bazat pe oxid nitric, substanță care acționează benefic asupra vaselor sangvine, oferind o circulație a sângelui mai bună, ceea ce, implicit, duce la o erecție de durata și la partide sexuale mai intense.

  • Penisul va fi erect pentru o perioada mai lungă de timp.
  • Ejacularea precoce nu va mai reprezenta o problema.
  • De regulă, fiecare magazin specializat pune la dispoziția clienților o garanție de 30 de zile, perioada în care aceștia pot observă dacă produsul respectiv aduce schimbări considerabile.
  • Până la momentula actual nu au fost identificate efecte adverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *