Legătura dintre oxidul nitric și potența masculină și cum îl poți obține natural

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Oxidul nitric controlează circulația sângelui, reglează anumite activități ale creierului, plămânilor, rinichilor, ficatului, stomacului și altor organe.

Ajută la obținerea erecțiilor prin dilatarea vaselor de sânge și controlează dilatarea aproape tuturor orificiilor din corp.

De altfel, ajută și în ceea ce privește procesele de memorare, somnul, învățarea, perceperea durerii și depresia. În plus, este și un bun remediu în cazul inflamațiilor și al reumatismului.

Cum este produs oxidul nitric


Organismul produce oxid nitric atunci când este impulsionat de diferiți stimuli, precum: creșterea tensiunii arteriale și pentru a ajuta la obținerea unei erecții.

Atunci când simți că erecția ta este destul de slabă și vrei să o îmbunătățești, poți recurge la mărirea cantității oxidului nitric din organism, lucru care este posibil.

Poți face acest lucru dacă consumi anumite alimente, sau dacă combini utilizarea anumitor suplimente alimentare specifice cu un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

Iată câteva dintre alimentele în care este prezent oxidul nitric, și care, atunci când sunt consumate, sunt capabile să crească producția de oxid nitric din organism: cacao și ciocolata neagră, pepenele verde, pepenele galben, gălbenușul de ou, fisticul, nucile, lintea și tonul.

Legătura dintre oxidul nitric și potența bărbaților


Între erecție și oxidul nitric este o strânsă legătură. Așa cum am specificat mai sus, oxidul nitric este cel care ajută la obținerea unei erecții.

La baza obținerii erecției puternice pe care toți bărbații și-o doresc, stă nivelul libidoului.

Oxidul nitric acționează și în acest sens, crescându-ți libidoul și ajutându-te astfel să obții o erecție puternică.

Alte beneficii ale oxidului nitric


Oxidul nitric este o substanță foarte importantă din organismul nostru, care, pe lângă faptul că ajută la obținerea erecțiilor și la creșterea libidoului, mai are și alte beneficii pentru noi, iată care sunt acestea:

  • Poate reduce durerea musculară. Durerea musculară apare din cauza inflamațiilor musculare în urma unui efort fizic considerabil, cei care fac sport constant se confruntă mai mereu cu astfel de probleme. Oxidul nitric are și rol antiinflamator, fapt pentru care, acesta reduce și durerea musculară.
  • Crește performanța la exercițiu. Oxidul nitric face corpul mai rezistent la efort, mai ales atunci când este într-o cantitate potrivită în organism.
  • Suport pentru sistemul imunitar. Așa cum am precizat inițial, oxidul nitric are mai multe atribuțiuni în organismul nostru, iar una dintre ele este îmbunătățirea sistemului imunitar.

Argon Potent – te poate ajuta să îți crești oxidul nitric natural


Este un supliment alimentar excepțional pentru rezolvarea problemelor cu potența.

În compoziția acestuia se regasesc și L-citrulina și L-arginina, două substanțe  ce ajută enorm de mult la obținerea și susținerea pentru mai mult timp a unei erecții puternice.

Argon Potent nu numai că te ajută la obținerea unei erecții de fier, dar îți și întârzie ejacularea, lucru care îți va satisface cu siguranță partenera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *