Ladies Dream Păreri: Prospect & Preț

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Scăderea libidoului este o problemă destul de frecvent întâlnită în rândul femeilor, estimându-se că 48% dintre doamnele între 21 și 49 de ani se confruntă cu o scădere a dorinței sexuale mai mult sau mai puțin pronunțată.

Pentru astfel de situații sunt disponibile pe piață o serie de produse care promit că pot crește libidoul feminin, iar printre acestea se numără și Ladies dream. Este vorba de un supliment alimentar, care poate fi procurat fără prescripție medicală, disponibil sub formă de capsule cu administrare orală.

Se recomandă administrarea a 1-2 capsule pe zi, cu circa două ore înainte de a avea contact sexual, însă se poate administra și curativ, luând o capsulă pe zi.

Am dorit să aflăm mai multe detalii despre acest produs direct de la utilizatori, așa că am consultat forumurile online și am urmărit reviewurile date pe diferite siteuri care comercializează acest produs.

Opiniile diferă, însă majoritatea sunt negative și se referă faptul că Ladies Dream nu este atât de eficient pe cât s-ar dori, iar în multe cazuri se pare că nu ar fi funcționat deloc.

Ce este Ladies Dream și la ce se folosește ?


După cum ușor putem deduce din denumirea sa, dar și din aspectul ambalajului, Ladies dream este un produs adresat femeilor, având scopul de a crește libidoul, mai precis dorința sexuală.

Produsul este corespondentul feminin al suplimentului Maraton forte, destinat îmbunătățirii potenței bărbaților și produs de aceeași companie farmaceutică. Este vorba de compania Parapharm, iar produsul pe care îl analizăm azi este un supliment alimentar, care poate fi comercializat „la liber” în farmacii și diferite magazine fizice sau online.

Pospect Ladies Dream


Pentru a ne face o imagine cât mai exactă despre Ladies dream, am analizat mai întâi prospectul suplimentului, pe care îl redăm în cele ce urmează.

Ingrediente

Conform indicațiilor din prospect, Ladies dream este un produs natural care conține 7 ingrediente active de origine vegetală, la care se adaugă alte trei ingrediente inactive folosite pentru a da consistență capsulei. Ingredientele active dintr-o capsulă de Ladies dream sunt următoarele:

  • 90 MG de L-histidină – are efect vasodilatator, îmbunătățind circulația sanguină inclusiv în zona genitală, ceea ce mărește gradul de excitație sexuală;
  • 11,25 MG de tribulus terrestris – tribulus terrestris este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale afrodiziace dar și pentru efectul tonic și relaxant, ce contribuie la reducerea stresului și tensiuni în contextul actului sexual;
  • 112,5 MG de frunze de damiană – este o plantă care îmbunătățește starea de spirit, folosită frecvent pentru ameliorarea depresiei și a stărilor de anxietate, care se numără printre posibilele cauze ale scăderii libidoului. Totodată, frunzele de damiană au și efect afrodiziac.
  • 11,25 MG de extract de muira puama – muira puama este un arbust originar din America de Sud, folosit de sute de ani în medicina tradițională, a cărui scoarță are și efecte afrodiziace. În plus, menține echilibrul hormonal la instalarea menopauzei, prevenind o altă cauză a libidoului scăzut la femei.
  • 45 de MG de extract uscat de angelică – angelica este o plantă medicinală folosită frecvent pentru ameliorarea simptomelor menopauzei, dar și pentru îmbunătățirea stării de spirit. În cazul de față are rolul de a restabili echilibrul hormonal și a reduce stresul sau anxietatea.
  • 112,5 MG de extract de piper methysticum – este vorba de o plantă înrudită cu piperul, care are efect sedativ și relaxant, acționând totodată și pentru detensionarea musculaturii.
  • 67,5 MG de rizom de ghimbir – ghimbirul conține un compus numit gingerol, care are proprietatea de a îmbunătăți circulația sanguină în zona organelor genitale, crescând sensibilitatea și amplificând dorința sexuală.

În ceea ce privește ingredientele inactive, acestea constau în glicerină, gelatină și apă purificată.

Beneficii

Conform specificațiilor din prospectul produsului, Ladies dream se adresează femeilor, de toate vârstele, având ca scop creșterea apetitului sexual. Așadar, acesta ar fi principalul beneficiu, la care s-ar mai putea adăuga efectul relaxant al unor dintre ingrediente.

Totodată, îmbunătățirea libidoului atrage după sine și alte beneficii cum ar fi îmbunătățirea stării de spirit și prevenirea unor probleme de ordin psihic, consolidarea relației de cuplu, menținerea echilibrului hormonal, îmbunătățirea calității somnului, reducerea durerilor menstruale și creșterea stimei de sine.

Efecte secundare

Există și anumite efecte secundare pe care acest produs le poate avea, iar manifestările lor depind de modul în care fiecare organism tolerează substanțele active. Dacă există un anumit grad de sensibilitate la una sau mai multe substanțe, pot apărea simptome neplăcute precum:

  • Tulburări digestive – administrarea comprimatelor de Ladies dream poate genera în unele cazuri un oarecare disconfort digestiv manifestat prin balonare sau arsuri gastrice, însă aceste simptome dispar după câteva utilizări, când organismul se obișnuiește cu substanțele respective.
  • Senzația de greață – poate apărea frecvent dacă suplimentul este administrat după o masă copioasă sau după consumul unor alimente grele, care conțin grăsimi sau sunt bogat condimentate. De aceea, se recomandă administrarea pe stomacul gol sau, eventual, după o masă ușoară, bazată pe fructe, legume, carne slabă sau brânzeturi degresate.
  • Dureri de cap – în cazul unor persoane, administrarea suplimentului poate provoca dureri de cap, care sunt în general ușoare și de scurtă durată.
  • Iritabilitate crescută – după cum am precizat, anumite substanțe din compoziția produsului influențează și nivelul hormonilor, iar modificările generate pot crea o stare de iritabilitate până când se stabilește echilibrul hormonal. De obicei, aceste stări sunt trecătoare iar dacă acestea persistă sau devin tot mai severe, se recomandă întreruperea administrării suplimentului și consultarea unui medic.

Contraindicații

Bineînțeles, există și anumite contraindicații legate de administrarea suplimentului, iar acestea se referă la următoarele situații:

  • Boli cronice – persoanele care suferă de boli cronice, în special diabet, afecțiuni cardiovasculare, boli ale ficatului sau rinichilor trebuie să evite folosirea acestui supliment sau să se consulte cu medicul în această privință. De asemenea, produsul nu este recomandat femeilor care au fost diagnosticate în trecut cu cancer de sân
  • Sarcină și alăptare – nu se recomandă folosirea suplimentului în perioada sarcinii și nici în cea a alăptării, întrucât substanțele conținute pot afecta dezvoltarea fătului sau pot ajunge în laptele matern, determinând anumite probleme de sănătate noilor născuți.
  • Tratamente medicamentoase – substanțele active conținute de suplimentul Ladies dream pot interacționa cu cele din anumite medicamente, mai ales cele folosite pentru tratarea hipertensiunii arteriale sau a altor afecțiuni cardiace. Din acest motiv, femeile care urmează un tratament medicamentos trebuie să se consulte cu medicul curant în privința oportunității utilizării acestui supliment.
  • Copii și adolescenți – Ladies dream este un produs adresat exclusiv femeilor adulte, de aceea utilizarea sa este contraindicată în cazul copiilor și adolescenților care nu au împlinit încă 18 ani. Se recomandă chiar ca acesta să fie depozitat la loc sigur, tocmai pentru a nu fi lăsat la îndemâna copiilor.

Preț Ladies Dream


Ladies dream este disponibil cu precădere în cutii care conțin două capsule, iar prețurile variază ușor în funcție de adaosul practicat de fiecare distribuitor. Ca preț de referință putem spune că o cutie costă aproximativ 20 de lei, cea mai ieftină ofertă pe care am găsit-o fiind de 16 lei iar cea mai scumpă ajungând la 30 de lei. În general, prețurile oscilează însă între 19 și 22 de lei, fiind destul de accesibile pentru oricine.

Deși vorbim de un produs ieftin și ușor de procurat, suntem reținuți în a recomanda folosirea suplimentului Ladies Dream, întrucât experiențele împărtășite pe forumuri și recenziile făcute de multe utilizatoare nu au reușit să ne convingă.

Principalul motiv de nemulțumire era legat de efectele suplimentului, despre care multe femei supun că a fost sub așteptări, în timp ce altele susțin că nu au simțit nicio modificare în bine în privința libidoului după ce au folosit acest produs.

Așadar, în opinia noastră, Ladies dream un produs slab cotat, pe care doamnele îl pot încerca, fără însă a avea foarte mari așteptări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *