Injectare Kanamicină în Penis. De ce nu recomandăm ?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Dacă ai probleme cu potența, sau pur și simplu nu ești mulțumit de mărimea penisului tău, cu siguranță și tu ai căutat pe net diverse soluții pentru acest lucru.

Așadar, mai mult ca sigur, ai auzit și de kanamicină, rezultatele și efectele acesteia lasă însă de dorit, și poate crea daune ireversibile.

Ce este kanamicina și pentru ce se folosește?


Din punct de vedere medical, kanamicina este un antibiotic puternic, cu spectru larg.

Aceasta se găsește sub mai multe forme: sub formă de pastile, în compoziția anumitor creme și unguente și chiar ca substanță injectabilă.

Acest antibiotic te poate scăpa de anumite infecții, se găsește doar în farmacii, iar pentru achiziționarea lui ai nevoie întotdeauna de prescripție medicală.

Mai exact, kanamicina se recomandă doar în urma unui control amănunțit din partea unui medic specialist.

Kanamicină pentru potență?


Kanamicina este celebră datorită faptului că unii bărbați aleg să și-o injecteze în penis, nu pentru proprietățile ei de antibiotic ce ne scapă de infecții.

Bărbații aleg să își injecteze pulberea de kanamicină în penis, datorită faptului că aceasta îngroașă țesutul în care a fost injectată.

Sună bine, nu-i așa?

Însă lucrurile nu stau chiar atât de bine în realitate.

Cei mai mulți bărbați care și-au injectat kanamicină în penis ajung de urgență pe masa de chirurgie. Este adevărat faptul că antibioticul îngroașă țesutul, aceasta îngroșare are loc deoarece penisul se inflamează foarte tare după injectarea antibioticului.

Însă penisul se umflă într-un mod extrem de dureros, fără niciun pic de plăcere. Oricum, dacă faci greșeala uriașă de a-ți injecta kanamicină în penis, trebuie să știi că din cauza durerii insuportabile nu vei putea întreține relații sexuale.

Reacții adverse kanamicină în penis


Kanamicina poate avea o mulțime de reacții adverse. Nu numai că te supui riscului imens de a ajunge de urgență la chirurg, există posibilitatea de a se confrunta cu situații foarte neplăcute după injecțiile cu kanamicină.

Iată cele mai întâlnite astfel de situații:

  • Penisul se umflă, însă într-un mod neplăcut și dureros, datorită țesuturilor care se inflamează.
  • Durerea este una foarte puternică, datorită ei, nu vei putea întreține relații sexuale
  • De altfel, kanamicina poate de forma penisul, dându-i o formă ciudată, nefirească, care nu va fi apreciată de nimeni.
  • Unii pacienți se confruntă chiar cu reacții adverse mult mai severe, crescându-le riscul de apariție a cancerului.

Ce să faci dacă ți-ai injectat kanamicină în penis?


Dacă totuși ai făcut greșeala de a-ți injecta kanamicină în penis, du-te de urgență la medic!

Fă acest lucru cât mai repede, cu cât amâni momentul în care te duci la medic, cu atât problemele tale se pot agrava, ajungându-se chiar la nevoia de reconstrucție a penisului.

Un specialist va extrage kanamicina din penis printr-o procedură specifică, tu nu ai cum să faci acest lucru de unul singur, riști doar să agravezi întreaga situație.

Există două proceduri prin care inflamația poate fi redusă: printr-un tratament medicamentos specific sau pre intervenție chirurgicală.

Concluzie


În urma tuturor celor spuse mai sus, ajungem la concluzia că nu se merită să ne supunem unui astfel de risc.

Kanamicina NU ESTE o soluție pentru rezolvarea problemelor de potență și nici pentru mărirea penisului. În plus, poți face aceste lucruri prin alte metode, naturale, ce-i drept, însă mult mai sigure.

Există numeroase operații la care poți apela. Este important ca înainte de a lua orice astfel de decizie, să consulți un medic urolog.

Noi ne-am gândit la bărbații ca tine, care se confruntă cu disfuncții erectile, probleme cu potența și cu ejacularea precoce.

Așa că am creat produsul Argon Potent, un supliment alimentar ce tratează toate aceste probleme, într-un mod 100% natural, deoarece este făcut din plante.

Își face efectul în aproximativ 30 de minute, și mai ales, nu are reacții adverse negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *