Operația de îngroșare a penisului

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Bărbații se confruntă din totdeauna cu două mari dileme.

Cât de lung și cât de gros trebuie să fie penisul?

Ei bine, nu există nici o mărime și nici o grosime ideală. Însă bărbații își doresc întotdeauna să aibă penisul fie mai lung, fie mai gros.

În ceea ce privește grosimea, s-au dezvoltat mai multe tehnici prin care poate fi îmbunătățită.

Cât de gros trebuie să fie un penis?


Așa cum am menționat și mai sus, nu există o “grosime perfectă” a penisului. Mărimea penisului, dar și lungimea acestuia sunt în cele mai multe cazuri direct proporționale cu mărimea corpului.

Sunt metode de a-ți face penisul să arată mai mare, cu doar 5 mici schimbări.

De altfel, aceste aspecte, printre care și grosimea, sunt apreciate diferit de către fiecare persoană în parte. De aceea nu trebui să ai frustrări legate de acest lucru.

Cum se măsoară penisul în grosime/circumferință?


În primul rând, trebuie să măsori penisul atunci când este în stare erectă, și mai ales, fii atent la calcule!

Bărbaților le dă de cele mai multe ori cu câțiva centimetrii în plus.

Lăsând gluma la o parte, iată cum se măsoară penisul în circumferință: înfășoară o bandă de măsurare în jurul penisului tău, mai exact, în jurul celei mai groase părți.

În cazul în care nu ai o bandă de măsurare, poți folosi o ață, sau orice altceva se poate încolăci în jurul penisului tău, mai apoi pune lucrul pe care l-ai folosit peste o riglă și citește măsurătorile.

Operații de îngroșare a penisului


Operația de îngroșare a penisului se numește faloplastie și este de mai multe feluri.

În urma unei operații, circumferința penisului poate fi mărită cu până la 2-4 cm.

Circumferința este mărită în urma operației atât atunci când penisul este în stare de repaus, cât și atunci când este în stare erectă.

Există trei metode prin care se poate realiza îngroșarea penisului:

  • Cu grăsime proprie. Se numește și microlipofilling. În cadrul acestei proceduri, pacientului îi este recoltată grăsime proprie, după care grăsimea trece printr-o prelucrare specială, ca mai apoi să fie injectată în penis, pentru a fii mărit diametrul acestuia.
  • Cu acid hialuronic. Dintre toate metodele de îngroșare a penisului, aceasta este cea mai bună. Are un efect imediat și un rezultat satisfăcător. Această operație presupune injectarea cu acid hialuronic pe toată suprafața circumferinței penisului, îngroșându-l. Acidul hialuronic își păstrează forma pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 9 luni, după ce trece această perioadă, acidul hialuronic începe să se ducă, iar procedura trebuie făcută din nou.
  • Cu hidroxiapatită de calciu. Aceasta se poate face într-una sau mai multe sedințe. Este o substanță ce se injectează în penis. Procedura nu necesită spitalizare și se face sub anestezie locală sau regională.

A nu se confunda cu kanamicina care toți mai mulți bărbați o injectează în penis, dar neștiind că se supun unor riscuri sănătatea lor.

În cazul tuturor celor 3 operații, nivelul de durere este unul scăzut, ce devine aproape de nesimțit dacă se iau analgezice și antiinflamatoare orale.

După intervenția chirurgicală se aplică la nivelul penisului o contență elastică externă cu restricția manipulării timp de 3-4 săptămâni.

De la intervenția chirurgicală și până la primul act sexual după aceasta, trebuie să aștepți minim o lună.

Riscurile operațiilor de îngroșare a penisului


  • Apariția unor răni. Acestea pot apărea în cazul în care corpul răspunde negativ la implant. Pot fi însoțite de dureri și sângerări pelvice, dar și infecții.
  • Lipsa oricărei senzații. Acest risc aduce cu sine alte operații pe viitor. În plus, trebuie să iei în calcul și faptul că se poate întâmpla să nu fii satisfăcut de cum arată și cât de mare este penisul tău după intervenția chirurgicală.

Noi am creat o soluție mult mai rapidă și mai ales, mai sigură pentru a te ajuta să ai parte de plăcere în timpul actelor sexuale, și bineînțeles, să le poți duce și până la capăt.

Am dezvoltat fiolele Argon Potent, care te ajută să ai o erecție aproape imediat de la folosire.

Comments

  1. Toni spune:

    Cum pot sa ingrosi penisul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *