Metode pentru Controlul Ejaculării

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Performanțele sexuale îi ajută pe bărbați să se simtă mult mai virili, mult mai încrezători în forțele proprii. Din dorința de a prelungi cât mai mult actul sexual, tot mai mulți bărbați învață să își controleze ejecularea pentru a le oferi partenerelor momente intense de plăcere.

Top metode pentru controlul ejacularii


Există câteva tehnici pe care bărbații le pot folosi pentru a-și îmbunătăți viața sexuală și pentru a se bucura de un orgasm mult mai puternic. Însă pentru ca rezultatele să fie cât mai vizibile, aceste metode trebuie practicate o perioadă mai lungă de timp.

  1. Tehnică pentru întârzierea ejaculării folosind respirația implică un antrenament îndelungat -Este important că înaintea efectuării acestor exerciții de respirație, bărbatul să se afle într-o poziție confortabilă astfel încât întregul corp să se poată detensiona. Aceste exerciții se pot efectua și înaintea actului sexual, precum și în timpul interacțiunii pentru amânarea momentului ejaculării. Exercițiile de respirație trebuie să fie controlate astfel încât să ofere o relaxare profundă întregului organism.
  2. Tehnica limbii ajută la mutarea focusului către o altă activitate pentru amânarea momentului ejaculării – În timpul actului sexual, desenarea unui cerc cu limba pe cerul gurii te va face să te concentrezi în altă direcție și astfel vei reuși să îți controlezi mult mai bine ejacularea.
  3. Folosirea Mușchilor Pelvieni – împinge mușchii pelvieni în afară ori de câte ori simți apropierea orgasmului și vrei reuși să prelungi actul sexual. Regiunea responsabilă cu ejacularea se va relaxa imediat ceea ce îți va permite să îi oferi parteneri momente de plăcere intensă. O astfel de tehnică este puțin mai greu de controlat, însă cu puțin antrenament vei reuși să devii un adevărat zeu în dormitor.
  4. Metoda „Start-Stop” – Este foarte des folosită de către bărbații care își doresc să prelungească actul sexual. În momentul în care apropierea orgasmului este tot mai intensă, te poți opri preț de câteva secunde din frecare până când senzația dispare, iar activitatea poate fi reluată ulterior. Această tehnică poate fi repetată ori de câte ori se dorește. Pentru dobândirea unui control eficient, poți exersa această tehnică și în timpul masturbării.
  5. Folosește Argon Potent – pentru un control mult mai bun al ejaculării, Argon Potent este aliatul tău de nădejde. Fiind alcătuit din ingrediente 100% naturale, acest produs este de fapt un supliment alimentar care contribuie la obținerea și menținerea unei erecții pentru o perioadă îndelungată de timp. În plus, contribuie și la creșterea libidoului pentru ca tu să fii mereu pregătit pentru o partidă de sex, indiferent de momentul zilei. Argon Potent are un efect garantat, chiar de la prima utilizare, fără să existe riscul apariției unor efecte secundare așa cum se întâmplă în cazul altor produse pentru potență disponibile pe piață.

Principalele ingrediente din compoziția Argon Potent sunt L-arginina și L-Citrulina care ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și creșterea volumul acestuia, în special în zona aparatului reproducător masculin.

Cu alte cuvinte, te vei putea bucura de o erecție puternica chiar de la prima utilizare, actul sexual fiind prelungit fară niciun efort.

Folosit pe termen lung, Argon Potent ajuta la îndepărtarea semnelor de oboseala și iți oferă un tonus mult mai bun. Te vei simți plin de viață, vei avea mult mai multa energie pentru a-ți duce la bun sfârșit activitățile zilnice.

În plus, acest supliment alimentar contribuie și la stimularea secreției de testosteron din organism ceea ce duce la creșterea libidoului. Vei observa cum flacăra pasiunii se reaprinde și dorință sexuala începe să puna din nou stăpânire pe tine.

Aceste tehnici sunt extrem de utile și bărbaților care suferă de ejaculare precoce.

Cu puțin antrenament, aceștia vor reuși să prelungească durata actului sexual. În cazul în care aceste probleme persista, vizita în cabinetul medicului specialist este absolut obligatorie pentru depistarea cauzelor disfuncției erectile și tratarea lor în mod corespunzător.

Atunci când problemele sexuale sunt cauzate de factori externi precum stresul său grijile cotidiene, suplimentele alimentare sunt cele mai potrivite tratamente. În cazul în care problemele sunt declanșate de alte afecțiuni medicale, acestea trebuie depistate și tratate imediat pentru a nu conduce la apariția unor complicații.

Comments

  1. Noe spune:

    As vrea sa comand acest produs argon potent curând și as vrea sa știu ca dacă as lua o fiola nu ar mai trebui sa iau pana in alta zi pentru ca osa ami ține durata sexului pana a doua zi 24H am văzut dacă am înțeles bine ??

    Și încă ceva as si vrea si sa știu fiola se prepara într-un pahar cu 10 ml de apa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *