Bile în aparatul genital masculin și de ce nu recomandăm

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Este o procedură de care nu se vorbește prea mult, însă are foarte mulți adepți.

Bilele în penis reprezintă un implant ce modifică penisul într-o anumită măsură.

Bilele respective sunt introduse pe sub pielea penisului, cu rolul de a crește plăcerea și de a intensifica penetrarea.

Istoria acestei proceduri


Încă din cele mai vechi timpuri, chiar din secolele XV-XVI, bărbații își doreau să aibă rezultate mai satisfăcătoare în pat, și de altfel să fie și mult mai incitante partidele de care au parte.

Diferitele implanturi peniene au apărut cu mult timp în urmă, iar pe parcursul anilor, procedurile au evoluat constant, ajungându-se la intervenții mai sigure și mai satisfăcătoare.

Ce sunt bilele pe organul masculin?


Binele în penis pot fi asemănate și cu niște limitatoare de viteză, care, odată ce sunt introduse pe sub piele, stimulează nivelul de plăcere sexuală și sunt considerate de unele persoane, din punct de vedere estetic, interesante.

Nu numai bărbații care aleg să recurgă la această procedură au parte de plăcere mai intensă, ci și partenerele lor.

Bilele pot fi introduse în prepuț, în penis sau în scrot, în funcție de preferințele bărbatului care optează pentru această tehnică.

Bilele în penis pot fi de diferite mărimi și dimensiuni, atât pentru a creea diferite tipare vizuale, dar și senzații din ce în ce mai diverse.

Cât costă să-ți pui bile în aparatul genital masculin


Bilele în aparatul genital masculin trebuie introduse printr-o intervenție specifică, doar de către un medic de specialitate.

Iar prețurile diferă de la medic la medic, și de la oraș la oraș. Însă prețul procedurii în sine variază între 100 și 500 RON.

Prețul variază în funcție de medic, cabinet, dar și în funcție de numărul de bile pe care îți dorești să ți le introduci în penis.

Noi îți recomandăm să începi treptat, iar pentru început, să îți pui una, maxim două bile în penis.

Important! Bilele în penis trebuie puse doar de către un medic specialist!

Riscuri


La fel ca pentru orice astfel de procedură, există și numeroase riscuri și reacții adverse negative care pot apărea. Iată care sunt cele mai întâlnite:

  • Inflamația, sensibilitatea și roșeața. Aceste simptome pot apărea imediat după intervenție, dacă însă acestea persistă și se agravează, du-te imediat la un medic!
  • Această procedură poate duce la disfuncții erectile. Orice intervenție la nivelul organului sexual poate crește riscul de a dezvolta disfuncții erectile. Dacă îți dorești să ai rezultate mai bune în pat, erecții mai lungi și ejaculări mai întârziate, noi îți recomandăm să optezi pentru suplimentele alimentare.
  • Durere la erecție. Acest simptom poate apărea dacă bilele în penis nu sunt poziționate cum trebuie, sau organismul nu le tolerează.
  • Formarea de țesut cicatricial care provoacă durere cronică. Acest lucru se poate întâmpla dacă organismul nu tolerează bilele în penis, dacă întâmpini acest lucru, du-te de urgență la medic!

Le place femeilor această procedură? Simt mai multă plăcere?

Da.. și.. nu!

Unele femei pot aprecia și pot fi excitate mai tare de un penis cu bile decât de unul normal, în timp ce altora le displace acest lucru.

Dacă te gândești să recurgi la această procedură, întreabă-ți mai întâi și partenera, consultă-te cu ea și stabilește apoi dacă merită sau nu să recurgi la această tehnică!

De ce trebuie să ții cont dacă dorești să îți pui bile în penis?


Nu te poți lăsa pe mâna oricui, și nici nu te poți supune unor riscuri inutile, iată trei dintre cele mai importante lucruri de care să ții cont dacă dorești să îți pui bile în penis:

  1. Această procedură trebuie făcută doar de către un profesionist. Nu încerca în niciun caz să ți le introduci de unul singur, riști să ajungi la complicații foarte nasoale.
  2. Îngrijire. O igienă intimă corect este foarte importantă, te va feri de apariția posibilelor infecții și inflamații.
  3. Procedura de renunțare la bilele în penis este complicată. Intervenția de scoatere a bilelor din penis este una destul de complicată, ce te expune la mai multe riscuri decât cea de introducere a acestora.

Se merită?


NU, nu se merită să te supui atâtor posibile riscuri pentru a-ți crește gradul de plăcere în pat.

În plus, există o mulțime de alte metode prin care îți poți îmbunătății potența( una dintre ele fiind Argon Potent.) și nu-ți aduc atâtea efecte negative adverse.

Vrei să îți urci partenera pe culmile plăcerii?

Să reziști cat vrei tu și să ai o erecție aproape instantă?

Încearcă Argon Potent! Este un supliment alimentar foarte bun, natural și FĂRĂ EFECTE ADVERSE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *