Țelină pentru potența la bărbați. Oare funcționează?

Articol scris de:

Craciun Marius
Craciun Marius

Expert in cresterea perfomantelor sexuale.In ultimii 4 ani, a citit aproape toate studiile si publicatiile straine despre optimizarea performantelor in pat.

Retele sociale

Facebook

Linkedin

Twitter

Pinterest

Youtube

Oare sunt adevărate zvonurile despre țelină și beneficiile ei asupra erecției și a potenței?

Cu siguranță și tu ai auzit tot felul de lucruri despre această plantă.

Se spune că dacă mănânci țelină vei obține o erecție mai rapidă și vei rezista și mai mult timp, se mai spune și că vei ejacula mai mult și mai puternic.

Câte dintre aceste lucruri sunt însă adevărate? Vom afla împreună pe parcursul acestui articol!

Țelină pentru potență: mit sau realitate?


Zvonurile pe care cu siguranță și tu le-ai auzit nu sunt prea departe de adevăr.

Țelina se numără printre plantele afrodisiace, aceasta crește libidoul pe cale naturală. Țelina ajută într-adevăr la îmbunătățirea potenței și a erecției.

Însă, bineînțeles, nu va face minuni.

Deși până acum țelina te-a făcut să crezi că este un aliment cât se poate de banal, fad și plictisitor, pe care nu-l poți găti în prea multe feluri, percepția ta va fi de acum total schimbată.

Lucrurile nu stau deloc așa, mai ales atunci când este consumată proaspătă, țelina poate deveni un adevărat “aliment minune” pentru corpul tău.

Iată câțiva factori care te vor convinge cu siguranță de beneficiile consumului de țelină:

  • Țelina crește nivelul de androsteron. Efectele țelinei nu pot fi comparate cu cele ale vreunui medicament de potență, însă este un aliment recomandat consumului. Țelina are un aport ridicat de androsteron (un feromon puternic pe care organismul îl produce). Feromon care este considerat un “magnet pentru femei”.
  • Această legumă ar putea fi considerată un afrodisiac? Da, țelina poate fi considerată una dintre legumele afrodisiace. Este recomandat să fie consumată crudă, pe stomacul gol, pentru ca efectele să fie unele intense și rapide.

Alte beneficii ale țelinei


Numeroasele beneficii ale țelinei se pot face resimtite  la nivelul întregului organism. Iată și alte beneficii pe care consumul de țelină le are:

  • Poate îmbunătății fertilitatea. Țelina nu numai că îmbunătățește nivelul de hormoni masculini, dar îi îmbunătățește și pe cei feminini, crescând libidoul ambelor genuri. Această legumă echilibrează nivelurile hormonale, tratând astfel infertilitatea.
  • Poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Sodiul organic din componența țelinei este capabil să regleze tensiunea arterială. Țelina relaxează mușchii arteriali, dilată vasele de sânge și stimulează fluxul sanguin. Pe lângă acest lucru, consumul de țelină ajută și la calmarea sistemului nervos.
  • Bogată în vitamina K. Este o vitamină esențială în organismul nostru, ce are rol important în procesul de coagulare. Aceasta are numeroase beneficii, precum întărirea oaselor, îmbunătățirea sănătății cognitive și ajută la sănătatea inimii. În ceea ce privește oasele, vitamina K ajută la menținerea acestora puternice, îmbunătățește densitatea lor și reduce riscul de fracturi.

În concluzie, dacă te confrunți cu probleme de potență, trebuie să știi că ai nevoie de produse special dedicate acestei probleme.

Într-adevăr, țelina este o leguma plină de beneficii, însă în ceea ce privește disfuncțiile erectile, aceasta ajută destul de puțin.

Este de ajutor în ceea ce privește creșterea libidoului, mai exact, a poftei de sex. Cu toate acestea, țelina nu poate trata problemele erectile.

Pentru a scăpa de aceste probleme sâcâitoare, care îți afectează foarte tare stima de sine și orgoliul de bărbat, trebuie să apelezi la tratamente specifice.

Eu folosesc Argon Potent, un excelent supliment alimentar. Pentru mine a fost un adevărat aliat de nădejde în lupta cu disfuncțiile erectile.

Argon Potent m-a ajutat să-mi recapăt energia, m-a făcut să obțin și să mențin mult mai ușor o erecție, și cel mai tare, m-a ajutat să îmi controlez mai bine ejacularea, lucru care o satisface la maxim pe partenera mea.

Argon Potent este un supliment alimentar natural, ce conține un mix din 5 ingrediente naturale, și nu are nici un efect advers.

Comments

  1. Laurențiu spune:

    Bună ziua.Ma confrunt cu probleme erectile.de o perioadă de timp.mai exact ejaculare precoce, control scăzut asupra ejaculării,etc.as avea nevoie de un control de specialitate?ce îmi recomandați?
    Vă mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *